Ταρώ για σήμερα 26/3

Ταρώ για σήμερα Πέμπτη 26/3

 

Ταρώ για σήμερα 26/3

 

 

Κριός ( Ο τροχός της τύχης)

Θα χρειαστεί να πάρετε γρήγορες αποφάσεις, γιατί θα δεχτείτε μία ξαφνική πρόταση. Στα οικονομικά σας υπάρχουν κάποια σκαμπανεβάσματα ακόμη, αλλά θα έχετε και κάποιες ξαφνικές ευκαιρίες ανόδου. Στα αισθηματικά, ένας μεγάλος έρωτας, θα εισβάλει τώρα στη ζωή σας, ενώ οι αιφνίδιες ερωτικές εξελίξεις, σας συναρπάζουν, έστω και αν για την ώρα δεν σας προσφέρουν σταθερότητα.

Ταύρος ( Η δύναμη)

Θα λάβετε στήριξη στις επαγγελματικές σας προσπάθειες και αυτό θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις. Στα οικονομικά σας θα είστε κάπως πιο άνετοι.  Αισθηματικά μπαίνετε στην θέση του ατόμου που σας ενδιαφέρει και κατανοείτε τα συναισθήματά του όσο και τα δικά σας λάθη. Μία επανασύνδεση είναι πολύ πιθανή.

Δίδυμοι (Ο κρεμασμένος)

Συγκρατήστε την επιπολαιότητά σας για να αποφύγετε τα λάθη και τις παρανοήσεις. Μεγάλο εμπόδιο στα επαγγελματικά σας θα είναι η ασυνέπεια, η αστάθεια και οι καθυστερήσεις. Καλό είναι τώρα να αποφύγετε τις σημαντικές αποφάσεις. Συναισθηματικά, άλλα θέλετε, άλλα λέτε , άλλα κάνετε και άλλα εννοείτε, και θα πρέπει να δείξετε προσοχή για να μην έχετε μπερδέματα.

Καρκίνος ( Ο θάνατος)

Βρίσκεστε σε ένα σημείο καμπής, όπου πρέπει  να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά σας. Κάποιες συνεργασίες κλείνουν για να ανοίξουν κάποιες άλλες. Στα οικονομικά σας επίσης θα δεχτείτε κάποιες πιέσεις. Συναισθηματικά θα νιώσετε ότι η σχέση σας έχει φτάσει σε αδιέξοδο κι εσείς τώρα θα πρέπει να αποφασίσετε για την πορεία της σχέσης.

Λέων ( Η εγκράτεια)

Οι καλές συνεργασίες σας, θα σας βοηθήσουν να πετύχετε στα επαγγελματικά σας σχέδια. Στα οικονομικά σας θυμηθείτε « παν μέτρον άριστον» Στα αισθηματικά σας, περάσατε δύσκολες στιγμές, όμως τώρα είναι η στιγμή να δώσετε τόπο στην οργή, είτε με μία δεύτερη ευκαιρία εκεί  που πρέπει! Η αποκατάσταση της σχέση σας είναι πολύ πιθανή.

Παρθένος ( Ο διάβολος)

Διακρίσεις και κατακτήσεις έρχονται στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Εσείς όμως, δεν ικανοποιήστε εύκολα με αυτά που έχετε, θέλετε ακόμη περισσότερα. Αισθηματικά, ζήλιες, πάθη, λάθη, εκδικητικά ένστικτα και η αισθηματική σας ζωή έρχεται στα άκρα . Καλό είναι να απολαύσετε τις δυνατές στιγμές που σας δίνονται κατευνάζοντας τα αρνητικά πάθη.

Ζυγός ( Ο πύργος)

Κάποιες επαγγελματικές προτάσεις μπορεί να ακούγονται ελπιδοφόρες, όμως κρύβουν παγίδες. Προσοχή στις οικονομικές απώλειες. Στα αισθηματικά σας, απρόσμενα ξεκαθαρίσματα φέρνουν στο φώς την αλήθεια η οποία και θα σας απογοητεύσει. Μην επενδύσετε σε μία σχέση που θα μπει τώρα στη ζωή σας.

Σκορπιός ( Το αστέρι)

Προχωρούν υπέρ σας τα επαγγελματικά σας ζητήματα και θα είστε ικανοποιημένοι και στα οικονομικά σας. Πείτε ναι σε νέες συνεργασίες. Ευνοείστε θα είστε αισθηματικά σας. Οι ελεύθεροι μπορείτε να περιμένετε μία ενδιαφέρουσα γνωριμία. Οι δεσμευμένοι  θα περάσετε όμορφες με ένα νέο πρόσωπο που θα μπει στην ζωή σας.

Τοξότης ( Οι εραστές)

Νέα σχέδια μπαίνουν τώρα σε φάση υλοποίησης και γίνεστε αρκετά δημιουργικοί.  Προσοχή στα οικονομικά γιατί θα γίνετε σπάταλοι και ίσως να χάσετε τον έλεγχο! Αισθηματικά, Διανύετε μία άκρως ερωτική περίοδο θα νιώσετε έντονα συναισθήματα, που θα είναι και αμοιβαία. Για τους ελεύθερους μία ερωτική σχέση θα σας συναρπάσει.

Αιγόκερως ( Ο κόσμος)

Κλείνετε εκκρεμότητες του παρελθόντος και θα προετοιμάσετε το έδαφος για νέα σημαντικά ξεκινήματα με αποτέλεσμα και οικονομικά θα είστε κερδισμένοι. Στα αισθηματικά θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε πίσω σας το πικρό παρελθόν και να κάνετε ένα νέο σημαντικό ξεκίνημα στα αισθηματικά σας. Μία νέα σχέση θα στηριχτεί στα αμοιβαία και αληθινά συναισθήματα αγάπης.

Υδροχόος ( Ο ήλιος)

Τώρα σας δίνεται η δυνατότητα να προβάλλετε τις ικανότητες σας στη δουλειά σας, γεγονός που θα σας βοηθήσει στις επαγγελματικές σας κατακτήσεις και οικονομικά θα πάρετε μία βαθιά μία ανάσα. Στα αισθηματικά σας, θα έχετε την ευκαιρία να αποκαταστήσετε τα σπασμένο της τελευταίας περιόδου και θα έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι θα απολαύσετε τα φλερτ.

Ιχθύς ( Το άρμα)

Καταφέρνετε να έχετε σημαντικές διακρίσεις στα επαγγελματικά σας. Οι προσπάθειες που θα κάνετε ως στα επαγγελματικά σας θα αρχίσουν να αποδίδουν με αποτέλεσμα και τα οικονομικά σας θα σημειώσουν άνοδο. Τολμήστε και ρισκάρετε! Στα αισθηματικά σας, ξέρετε πολύ καλά πολύ καλά που βαδίζει η ερωτική σας σχέση, ενώ αρκετοί από εσάς θα πάρετε μία μεγάλη συναισθηματική επιβεβαίωση από τον/την σύντροφό σας. Για τους ελεύθερους  δεν θα λείψουν οι τυχαίες συναντήσεις και τα φλερτ.