Ταρώ για σήμερα Πέμπτη 21/5

 

 

Ταρώ για σήμερα 21/5

 

Κριός ( Ο κρεμασμένος)

Θα νιώσετε μπερδεμένοι και κουρασμένοι, γιατί υπάρχει μία καθυστέρηση σε όλα όσο επιθυμείτε. Προσοχή στα λάθη και τις απροσεξίες, κυρίως στα οικονομικά σας, αποφύγετε τα ρίσκα ή και την επιπολαιότητα. Στα αισθηματικά σας θα αντιληφθείτε ότι κάποια πράγματα δεν είναι έτσι όπως εσείς  τα πιστεύετε ή τα νιώθετε.

Ταύρος ( Ο θάνατος )

Λήγουν κάποιες συνεργασίες σας ή αναγκάζεστε να προσαρμοστείτε σε νέες συνθήκες οι οποίες για την ώρα σας ξεβολεύουν. Στα οικονομικά σας δυσκολεύεστε ακόμη να βρείτε την ισορροπία σας. Συναισθηματικά, δώστε χρόνο στον εαυτό σας για να ξεπεράσετε κάποιες καταστάσεις που σας πικραίνουν.

Δίδυμοι ( Η εγκράτεια)

Είναι ιδανική στιγμή, για να προχωρήσετε σε νέες συνεργασίες. Στα οικονομικά σας θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε κάποιες υποχρεώσεις σας. Συναισθηματικά, είναι ώρα να κάνετε ένα βήμα αποκατάστασης στη  σχέση σας. Λύνονται διαφωνίες και προβλήματα και έτσι  θα νιώσετε πιο ήρεμοι.

Καρκίνος ( Ο διάβολος)

Ο ανταγωνισμός που  υπάρχει στα επαγγελματικά σας είναι μεγάλος, όμως εσείς δεν το βάζετε κάτω. Αντίθετα επιβάλλετε τους όρους και τους κανόνες σα, προκειμένου να κυριαρχήσετε στον εργασιακό σας χώρο. Την προσοχή σας όμως πρέπει να δείξετε στα οικονομικά σας, γιατί ενώ θα υπάρξουν κέρδη και άνοδος, εσείς θα είστε αρκετά σπάταλοι. Συναισθηματικά, όσοι είστε σε σχέση αποζητάτε διαρκώς αποδείξεις από το ταίρι σας να σας επιβεβαιώσει τα συναισθήματά του. Οι ελεύθεροι θα κάνετε μία νέα σχέση, η οποία θα έχει έντονο το στοιχείο του πάθους!

Λέων ( Ο πύργος)

 Ξαφνικά γεγονότα θα σας φέρουν κοντά στην αλήθεια! Δείξτε μεγάλη προσοχή στο  ποιους ανθρώπους εμπιστεύεστε και φροντίστε να αποστασιοποιηθείτε από άτομα τα οποία δεν θέλουν το καλό σας, κυρίως στα επαγγελματικά σας. Στα οικονομικά σας διαφυλάξτε ότι σας ανήκει! Συναισθηματικά οι αποκαλύψεις, τα μπερδέματα και το παρασκήνιο που θα βγει  στην επιφάνεια θα σας απογοητεύσει, αλλά θα σας κάνουν να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

Παρθένος ( Το αστέρι)

Σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε σημαντικές επαφές, αλλά και συζητήσει οι οποίες θα σας βοηθήσουν στην διευθέτηση οικονομικών και επαγγελματικών σας ζητημάτων. Η τύχη είναι με το μέρος σας, αξιοποιήστε την! Συναισθηματικά, έρχεστε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας και αναζωπυρώνετε την σχέση σας. Όσοι είστε ελεύθεροι σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε μία σχέση η οποία θα αποτελέσει πηγή χαράς και έμπνευσης για εσάς.

Ζυγός ( Ο ερημίτης)

Με την γνώση και την εμπειρία  σας θα αναγνωρίσετε σφάλματα του χθες και θα κάνετε μία νέα αρχή. Θα αναλάβετε κάποιες νέες υποχρεώσεις στα επαγγελματικά σας, ενώ τα οικονομικά σας θα σας προβληματίσουν ακόμη. Στα αισθηματικά σας, θα υπάρξει μία απομάκρυνση με την σχέση σας ή με μία γνωριμία, γιατί εσείς θα το αποφασίσετε.

Σκορπιός ( Το άρμα)

Μία προαγωγή ή μία επαγγελματική κατάκτηση θα σας δώσει την επιβράβευση που περιμένατε. Θα έχετε ένα σημαντικό επίτευγμα το οποίο θα σας βοηθήσει και στα οικονομικά σας. Στα αισθηματικά σας, τώρα θα σκεφτείτε το μέλλον της αισθηματικής σας ζωής. Πολλοί από εσάς θα σκεφτείτε τον γάμο, ενώ οι αδέσμευτοι θα έχετε μία πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία!

Τοξότης ( Οι εραστές)

Όσο γρήγορα έρχεται το χρήμα στα χέρια σας, το ίδιο γρήγορα φεύγει κι αυτό γιατί θα κάνετε έξοδα καλοπέρασης. Στα επαγγελματικά σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να οργανώσετε μία νέα δραστηριότητα. Συναισθηματικά, οι ημέρες σας θα γεμίσουν από έρωτα, προσμονή αλλά και σκαμπανεβάσματα για σας πιάνουν αμφιβολίες σας. Απολαύστε τις στιγμές!

Αιγόκερως ( Η δικαιοσύνη)

Θα καταφέρετε να αποκαταστήσετε το κλίμα στη σχέση σας, θα αναλάβετε τις ευθύνες και θα λύσετε κάποια χρόνια προβλήματα. Στα επαγγελματικά σας, θα αναγνωριστούν οι ικανότητες σας και θα χειριστείτε πιο υπεύθυνα τα οικονομικά  σας ώστε να μπορέσετε να λύσετε κάποιες οικονομικές σας εκκρεμότητες.

Υδροχόος ( Ο τροχός της τύχης)

Η τύχη είναι με το μέρος σας! Νέα σχέδια και εξελίξεις θα σας ενθουσιάσουν. Ξαφνικά γεγονότα θα σας δώσουν σημαντικές ευκαιρίες επέκτασης τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά σας. Προσοχή όμως στις σπατάλες. Η τύχη θα παίξει όμορφα παιχνίδια και στα αισθηματικά σας. Νέες εμπειρίες και εκπλήξεις έρχονται στο προσκήνιο!

Ιχθύς  ( Η δύναμη)

Νέα ξεκινήματα και η κατάκτηση των στόχων σας θα σας δώσουν ικανοποίηση. Οι σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα αναζωπυρωθούν. Θα έχετε ερωτική διάθεση, με επιθυμία για φλερτ και με αρκετές κατακτήσεις. Η αισθηματική σας ζωή θα μπει σε μία πιο σταθερή τροχιά τώρα.