Ταρώ για σήμερα Πέμπτη 21/10

 

Ταρώ για σήμερα 21/10

 

 

 

Κριός ( Ο ερημίτης)

 

 

Νιώθετε ανικανοποίητοι από τις συνθήκες γύρω σας και έχετε την ανάγκη να αποστασιοποιηθείτε, να κάνετε τον απολογισμό σας και βάλετε σε μία σειρά τις σκέψεις και τις ανάγκες σας. Αισθηματικά, δεν θα λείψει η πικρία από την εξέλιξη μία αισθηματικής ιστορία, ενώ έντονα θα είναι τα συναισθήματα μοναξιά.

 

 

Ταύρος ( Ο τροχός της τύχης)

 

 

Θα χρειαστεί να πάρετε γρήγορες αποφάσεις, γιατί θα δεχτείτε μία ξαφνική πρόταση. Στα οικονομικά σας υπάρχουν σκαμπανεβάσματα αλλά και ευκαιρίες ξαφνικής ανόδου. Αισθηματικά, ένας νέος μεγάλος έρωτας θα εισβάλει τώρα στη ζωή σας ενώ οι αιφνίδιες ερωτικές εξελίξεις σας συναρπάζουν , έστω και αν για την ώρα δεν θα σας προσφέρουν σταθερότητα.

 

 

Δίδυμοι ( Η δύναμη)

 

 

Θα λάβετε στήριξη στις επαγγελματικές σας προσπάθειες και αυτό θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που σας έχουν ταλαιπωρήσει μέχρι τώρα και στα οικονομικά σας θα είστε πιο άνετοι. Αισθηματικά, μπαίνετε στη θέση του/της συντρόφου σας και κατανοείτε τόσο τα συναισθήματα του/της, όσο και τα δικά σας λάθη. Μία επανασύνδεση είναι πολύ πιθανή τώρα.

 

 

Καρκίνος ( Ο κρεμασμένος)

 

 

Συγκρατήστε την επιπολαιότητά σας και αποφύγετε τα λάθη και τις παρανοήσεις. Αυτή η περίοδος κρύβει παγίδες, γι’ αυτό καλό θα είναι να αποφύγετε για την ώρα τις σημαντικές αποφάσεις τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά σας. Αισθηματικά, άλλα λέτε, άλλα εννοείτε και άλλα θέλετε στα αισθηματικά σας, γι’ αυτό θα πρέπει να δείξετε προσοχή για να μην έχετε μπερδέματα.

 

 

Λέων ( Ο θάνατος)

 

 

Βρίσκεστε σε ένα σημείο καμπής στα επαγγελματικά σας και θα πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την εξέλιξη της καριέρας σας. Κάποιες συνεργασίες λαμβάνουν τέλος. Στα οικονομικά σας δέχεστε πιέσεις. Αισθηματικά, μία σχέση σας, οδηγείται σε αδιέξοδο κι εσείς τώρα καλείστε να το αναγνωρίσετε, να το αποδεχθείτε και να πάτε παρακάτω.

 

 

Παρθένος ( Η εγκράτεια)

 

 

Βρίσκεται και πάλι τον εαυτό σας και έρχεστε πιο κοντά σε ανθρώπους που η σχέση σας είχε παγώσει και θα κάνετε μικρά αλλά ουσιαστικά βήματα που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε μπροστά.  Στα οικονομικά σας όμως θυμηθείτε «παν μέτρον άριστον». Αισθηματικά, περάσατε δύσκολες στιγμές στα αισθηματικά σας, τώρα όμως είναι η στιγμή να δώσετε τόπο στην οργή ή και μία δεύτερη ευκαιρία εκεί που πρέπει. Η αποκατάσταση μίας σχέση είναι πολύ πιθανή τώρα.

 

 

Ζυγός ( Ο διάβολος)

 

 

Διακρίσεις και κατακτήσεις έρχονται στα επαγγελματικά σας, αλλά και στα οικονομικά σας. Εσείς όμως δεν ικανοποιήστε εύκολα με αυτά που έχετε και θέλετε όλα και περισσότερα! Αισθηματικά, ζήλιες , πάθη και λάθη επικρατούν αυτή την περίοδο και η αισθηματική σας ζωή έρχεται στα άκρα. Καλό θα είναι να απολαύσετε τις δυνατές στιγμές που θα σας δοθούν από τον/την σύντροφό σας ή από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, κατευνάζοντας τα αρνητικά πάθη.

 

 

Σκορπιός ( Ο πύργος)

 

 

Τα γεγονότα έρχονται διαφορετικά απ’ ότι τα περιμένατε και θα σας αποσυντονίσου. Κάποιες αποκαλύψεις θα σας σοκάρουν!  Όμως είναι για το καλό σας. Διαφυλάξτε ότι σας ανήκει. Προσοχή στις οικονομικές απώλειες. Αισθηματικά, ξαφνικά ξεκαθαρίσματα φέρνουν στο φως την αλήθεια και θα σας απογοητεύσει. Μην επενδύσετε σε μια που τώρα θα μπει στην ζωή σας.

 

 

Τοξότης ( Το αστέρι)

 

 

Μετά τις δυσκολίες που περάσατε στα επαγγελματικά σας, τώρα θα μπορέσετε να χαλαρώσετε, να ηρεμήσετε  και να μπορέσετε να εργαστείτε πιο ουσιαστικά για να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Στα οικονομικά σας θα έχετε άνοδο και μία καλύτερη πορεία. Αισθηματικά, θα έρθετε ένα βήμα πιο κοντά με την αληθινή αγάπη που θα καλύψει τα κενά σας και θα σας καλύψει τα κενά σας. Αφεθείτε λοιπόν στα συναισθήματα σας και στις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.

 

 

Αιγόκερως ( Η σελήνη)

 

 

Σκαμπανεβάσματα και αστάθειες υπάρχουν στα επαγγελματικά, αλλά και στα οικονομικά σας που σας αποσυντονίζουν. Ίσως ακόμη να νιώθετε ανασφάλεια, ωστόσο  όμως θα μπορέσετε να βρείτε δημιουργικές λύσεις. Αισθηματικά, παρόλο που υπάρχουν ρομαντικές διαθέσεις, φαίνεται ότι είστε επικεντρωμένοι στις μνήμες μίας σχέσης που σας άγγιξε. Διαχειριστείτε την κυκλοθυμία σας.

 

Υδροχόος ( Το άρμα)

 

 

Αναδεικνύετε με τον καλύτερο τρόπο το αντικείμενο της εργασίας σας, με αποτέλεσμα να έχετε πρόοδο και ανάπτυξη σε ότι κάνετε! Και τα οικονομικά σας θα σημειώσουν άνοδο. Αισθηματικά, η σχέση σας τώρα παίρνει μία πιο σοβαρή μορφή. Οι ελεύθεροι θα έχετε την δυνατότητα να κατακτήσετε αυτόν ή αυτήν που θέλετε!

 

 

Ιχθύς ( Η δικαιοσύνη)

 

 

Οι κόποι σας ανταμείβονται στα επαγγελματικά σας, αλλά στα οικονομικά σας είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να πληρώσετε το τίμημα των επιπόλαιων συμπεριφορών του παρελθόντος.  Αισθηματικά, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να μπορέσετε να συγκροτήσετε τα θέλω σας, τι αξίζετε, τι πήγε πίσω, που αδικήσατε ή που αδικηθήκατε, προκειμένου να βρείτε λύσεις στα προβλήματα της αισθηματικής σας ζωής, είτε είστε σε σχέση, είτε ελεύθεροι.