Ταρώ για σήμερα Παρασκευή 31/7

 

 

Ταρώ για σήμερα 31/7

 

 

Κριός ( Ο διάβολος)

Διψάτε για διάκριση, ενώ το ενδιαφέρον σας  στρέφεται περισσότερο στην ικανοποίηση των υλικών σας αναγκών. Δεν αρκείστε σ’ αυτά που έχετε!  Σας δίνεται η ευκαιρία να αποκτήσετε περισσότερο χρήμα, όμως θα πρέπει να το διαχειριστείτε σωστά, αποφεύγοντας την τάση σας για σπατάλη. Συναισθηματικά, η ερωτική σας λίμπιντο θα είναι αρκετά τονισμένη, δεν θα λείψουν όμως και τα ξεσπάσματα ζήλιας.

Ταύρος ( Ο πύργος)

Ξαφνικά γεγονότα θα σας αιφνιδιάσουν και θα σας αναγκάσουν να καταλάβετε ότι δεν μπορείτε και τόσο εύκολα  να στηριχτείτε στις δυνάμεις των άλλων παρά μόνο στις δικές σας. Δείξτε προσοχή στα λόγια και στα κουτσομπολιά που μπορεί να ειπωθούν εναντίον σας, ενώ φροντίστε να προστατέψετε ότι σας ανήκει, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σας. Συναισθηματικά, προσπαθήστε αυτό το διάστημα να αντιμετωπίσετε τις  καταστάσεις πιο χαλαρά.

Δίδυμοι ( Το αστέρι)

Δυναμικό και τυχερό θα είναι αυτό το διάστημα για εσάς, ξαφνικές προτάσεις θα σας βοηθήσουν σημαντικά για την εξέλιξη της δουλειάς σας αλλά και των οικονομικών σας. Συναισθηματικά,  εκεί που είχατε χάσει την ελπίδα  για τα αισθηματικά σας, ξαφνικά γεγονότα θα σας δώσουν μία νέα προοπτική για την σχέση σας ή για μία  νέα γνωριμία.

Καρκίνος ( Η σελήνη)

Η διάθεση σας θα είναι ευμετάβλητη τώρα, ενώ οι ευαισθησίες θα είναι αρκετά τονισμένες. Τα οικογενειακά ζητήματα θα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας. Μία  ζέστη και μία κρύο  είναι τα αισθηματικά σας αυτή την εποχή. Ο  ρομαντισμός όμως δεν θα λείψει, αλλά ούτε οι γκρίνιες και τα παράπονα από την πλευρά σας, γεγονός που θα προκαλέσουν ένταση  στην σχέση σας.

Λέων (  Ο ήλιος)

Θα είστε αρκετά  αισιόδοξοι και επικοινωνιακοί  ενώ θα έχετε ένα ευχάριστο ταξιδάκι που θα σας βγάλει από την ρουτίνα σας. Ευνοούνται νέες επαφές και γνωριμίες, ενώ οι στόχοι σας τώρα μπορούν να κατακτηθούν. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται σημαντικά. Χαρούμενες θα είναι οι εξελίξεις στα αισθηματικά σας, γιατί εσείς θα βρείτε ευχάριστες διεξόδους για να προχωρήσετε την σχέση σας. Ευνοούνται οι νέες γνωριμίες.

Παρθένος ( Η κρίση)

Διανύετε μία δημιουργική περίοδο στα επαγγελματικά σας, γιατί εσείς θα είστε αφοσιωμένοι στην καριέρα σας. Θα δεχτείτε την στήριξη από ένα άτομο που έχει μεγαλύτερη εμπειρία από εσάς. Στα οικονομικά σας όμως υπάρχει ακόμη στασιμότητα. Συναισθηματικά, αυτή την εποχή το κλίμα είναι κάπως βαρύ στα αισθηματικά σας, γιατί  εσείς αισθάνεστε ότι το παρελθόν  δεν έχει ξεπεραστεί  με αποτέλεσμα να απογοητεύεστε και να είστε αναγκασμένοι να κάνετε αυτό που πρέπει και όχι αυτό που θέλετε.

Ζυγός ( Ο κόσμος)

Η υλοποίηση των επαγγελματικών σας σχεδίων και με την υποστήριξη από το περιβάλλον σας  θα σας κάνουν να νιώσετε περισσότερο ολοκληρωμένοι. Τα οικονομικά σας δεν είναι τώρα η προτεραιότητά σας τώρα γιατί δεν φαίνεται να σας προβληματίζουν. Συναισθηματικά, ότι αξίζει να μείνει δίπλα σας, το έχετε ήδη! Αρκεί εσείς να δείτε και να κατανοήσετε τα αμοιβαία συναισθήματα που υπάρχουν ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας.

Σκορπιός ( Ο τρελός)

Με επαναστατική διάθεση θα είστε αυτό το διάστημα και θα θέλετε πάση θυσία να κάνετε το δικό σας τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά σας. Καλό είναι να αποφύγετε τις ριψοκίνδυνες  ενέργειες  και τα ρίσκα. Συναισθηματικά,  ερωτοτροπείτε, τολμάτε και εκφραστείτε και να κάνετε όλα όσα σας έχουν λείψει. Μην βιάζεστε όμως να πάρετε αποφάσεις για τα ερωτικά σας, γιατί αργότερα θα το μετανιώσετε.

Τοξότης ( Η δικαιοσύνη)

Θα βρείτε τις ισορροπίες σας, αναγνωρίζοντας το μερίδιο της ευθύνης σας. Ευνοούνται οι νέες επαγγελματικές συμφωνίες και στα οικονομικά σας θα μπορέσετε να λύσετε εκκρεμότητες από το παρελθόν. Συναισθηματικά, σας δίνεται η ευκαιρία να βελτιώσετε την σχέση σας, αφήνοντα πίσω σας λάθη του παρελθόντος.

Αιγόκερως ( Ο κρεμασμένος)

Κάποια σχέδια σας μπλοκάρονται τώρα ιδιαίτερα στα επαγγελματικά και στα οικονομικά. Καλό είναι να αποφύγετε τις γρήγορες αποφάσεις και δείξτε περισσότερη εγκράτεια  και καχυποψία σε ότι ακούτε. Συναισθηματικά, μπερδεμένο είναι το κλίμα στα αισθηματικά σας, μην δίνετε, αλλά και μην πιστεύετε μεγάλες υποσχέσεις.

Υδροχόος ( Ο τροχός της τύχης)

Οι πρωτοβουλίες σας, θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε την εμπειρία και τη γνώση σας και θα δείτε σημαντική πρόοδο στη δουλειά σας. Στα οικονομικά σας θα έχετε τις ευκαιρίες ενός ξαφνικού κέρδους που θα σας λύσει κάποια προβλήματα. Συναισθηματικά, θα δεχτείτε ξαφνικά μία πρόταση από τον/την σύντροφό σας, που αν την ακολουθήσετε θα μπορέσετε να βελτιώσετε τη σχέση σας.

Ιχθύς ( Ο αυτοκράτορας)

Κάποιο άτομο το οποίο κατέχει υψηλότερη θέση  από εσάς θα σας υποστηρίξει στη δουλειά σας, με αποτέλεσμα να έχετε μία σταθερή ανοδική πορεία στη δουλειά σας και στα οικονομικά θα έχετε μεγαλύτερη άνεση. Συναισθηματικά, είστε οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού και θα καταφέρετε να δεχθείτε την αισθηματική επιβεβαίωση από το άτομο που σας ενδιαφέρει.