Ταρώ για σήμερα Παρασκευή 29/5

 

 

Ταρώ για σήμερα 29/5

 

 

Κριός ( Η κρίση)

Βρίσκεστε σε μία εξαιρετικά αποδοτική περίοδο για τα επαγγελματικά σας, γιατί εσείς θα είστε πιο αφοσιωμένοι στην καριέρα σας. Θα δεχτείτε την στήριξη από άτομα που έχουν μεγαλύτερη εμπειρία. Στα οικονομικά σας υπάρχει ακόμη στενότητα. Το κλίμα στα αισθηματικά σας είναι ακόμη βαρύ γιατί αισθάνεστε ότι το παρελθόν δεν έχει ξεπεραστεί με αποτέλεσμα να απογοητεύεστε και να είστε αναγκασμένοι να κάνετε αυτό που πρέπει και όχι αυτό που θέλετε.

Ταύρος ( Ο κόσμος)

Κλείνετε επαγγελματικές εκκρεμότητες και κατακτάτε μία προσδοκία που είχατε εδώ και πολύ καιρό στα επαγγελματικά σας. Τα οικονομικά σας δεν είναι η άμεση προτεραιότητά σας τώρα, δεν φαίνεται όμως και να σας προβληματίζουν. Αισθηματικά, ότι αξίζει να παραμείνει στο πλευρό σας, υπάρχει ήδη! Οι ελεύθεροι θα έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο το οποίο θα καλύψει τα συναισθηματικά σας κενά.

Δίδυμοι ( Ο τρελός)
Ένας αέρας αλλαγή πλανάται στα επαγγελματικά σας. Είστε σε ετοιμότητα να κάνετε τις ανακατατάξεις που θέλατε, αλλά φοβόσασταν. Δείξτε παραπάνω οργάνωση και τάξη στα επόμενα βήματά σας. Αποφύγετε όμως τις επιπόλαιες οικονομικές επενδύσεις. Συναισθηματικά, έχετε την ανάγκη να απελευθερωθείτε από κάθε τι σας καταπιέζει, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν εντάσεις μέσα στη σχέση σας. Οι ελεύθεροι θα αφεθείτε σε μία νέα γνωριμία, η οποία όμως δεν δίνει εγγυήσεις για το μέλλον.

Καρκίνος ( Ο ιεροφάντης)

Δεσμεύεστε ουσιαστικά στου στόχους σας και θα δεχτείτε την στήριξη του περιβάλλοντος σας. Ένα ταξίδι θα σας ανανεώσει. Εμπιστευθείτε την καθοδήγηση που θα δεχτείτε στα επαγγελματικά σας, από ένα άτομο το οποίο διαθέτει την γνώση και την εμπειρία, να σας κατευθύνει σωστά. Αισθηματικά, ωριμάζουν τα συναισθήματα και οι σκέψεις για  την πορεία της σχέσης σας και πολλοί από εσάς θα σκεφτείτε την επισημοποίηση ή την συγκατοίκηση.

Λέων ( Οι εραστές )

Περίοδος δημιουργικότητας, αλλά και έρωτα, που σας βοηθά να βρείτε και πάλι το παιδί που κρύβεται μέσα σας. Εμπιστευτείτε τις εμπνεύσεις σας οι οποίες μπορεί να σας βοηθήσουν στην επαγγελματική σας πρόοδο. Στα οικονομικά σας, συγκρατήστε την τάση σας για σπατάλες. Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι θα τονώσετε την σχέση σας και οι ελεύθεροι θα αφεθείτε σε νέα φλερτ!

Παρθένος ( Το άρμα)

Καταφέρνετε να κερδίσετε την αναγνώριση στα επαγγελματικά σας. Σημαντικές θα είναι οι επιτυχίες και οι διακρίσεις σε ένα πολύ συγκεκριμένο στόχο σας. Στα οικονομικά σας θα έχετε την άνεση να ξοδέψετε κάτι παραπάνω. Συναισθηματικά, όσοι είστε σχέση ευνοείται ένα ταξιδάκι ή μία μετακίνηση με το ταίρι σας και θα περάσετε όμορφες στιγμές μαζί του/της. Οι ελεύθεροι, ότι βάλετε στο μάτι θα μπορέσετε να το κατακτήσετε!

Ζυγός (Η δικαιοσύνη)

Θα ασχοληθείτε με γραφειοκρατικές υποθέσεις και θα τακτοποιήσετε έγγραφα και εκκρεμότητες που σας ταλαιπωρούσαν εδώ και πολύ καιρό, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά σας. Στα αισθηματικά σας, οι ισορροπίες στη σχέση σας είναι ευαίσθητες τώρα, όμως θα μπορέσετε να μέσω του διαλόγου να προσεγγίσετε τον/την σύντροφό σας και να βρείτε λύσεις. Επίσης θα σας δοθούν  απαντήσεις για ένα ζήτημα του παρελθόντος.

Σκορπιός ( Ο ερημίτης)

Η εργασιοθεραπεία θα σας βοηθήσει να δείτε πρόοδο στα επαγγελματικά σας, στα οποία θα αφοσιωθείτε περισσότερο αυτό το διάστημα. Τα οικονομικά σας όμως είναι ακόμη περιορισμένα και θα πρέπει να είστε προσεχτικοί στην διαχείρισή τους, Στα αισθηματικά σας υπάρχει αποστασιοποίηση με το ταίρι σας και μέσα σας υπάρχουν πολλά παράπονα. Με αποτέλεσμα να κάνετε σκέψεις για την πορεία της σχέσης σας και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

Τοξότης ( Ο τροχός της τύχης)

Μία ξαφνική πρόταση για μία αλλαγή στον επαγγελματικό σας τομέα είναι πιθανή. Επικεντρωθείτε στο συμφέρον στο συμφέρον σας και στις προοπτικές σας. Κάποια ξαφνικά χρήματα μπαίνουν στο πορτοφόλι σας. Τα αισθηματικά σας θα πάνε πολύ καλύτερα απ’ ότι περιμένατε! Γι’ αυτό διασκεδάστε και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν.

Αιγόκερως ( Το αστέρι)

Οι ορθές αποφάσεις που θα πάρετε για την δουλειά σας θα σας βοηθήσουν να πάτε ένα βήμα παρακάτω, ενώ θα δείτε μία σημαντική βελτίωση στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Στα οικονομικά σας θα υπάρξει ένας παράγοντας που θα σας στηρίξει, ώστε να μπορέσετε να καλύψετε κάποιες οικονομικές σας εκκρεμότητες. Στα αισθηματικά σας, όσοι από εσάς είστε δεσμευμένοι, θα μπορέσετε να επαναφέρετε την χαρά και τον έρωτα στην σχέση σας λύνοντας διαφωνίες και παρεξηγήσεις του χθες. Για τους ελεύθερους αλλάζει η τύχη τους και δημιουργούνται ευκαιρίες οι οποίες θα σας δώσουν την δυνατότητα να ξεφύγετε από τη μοναξιά.

Υδροχόος ( Η σελήνη)

Δεν θα λείψει η ανησυχία και η ανασφάλεια για τις πρακτικές σας υποθέσεις αυτό το διάστημα, ενώ συχνά θα νιώσετε ότι πνίγεστε σε μία κουταλιά νερό. Μπορείτε όμως να αξιοποιήσετε την δημιουργικότητά σας στη δουλειά σας. Στα οικονομικά σας θα προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα. Συναισθηματικά. Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα, δημιουργούν ένα κλίμα ζεστασιάς στη σχέσης σας. Σημαντικό όμως είναι να αποφύγετε την προσκόλληση σε παρελθοντικές καταστάσεις οι οποίες δεν σας κάνουν καλό.

Ιχθύς ( Ο ήλιος)

Επαγγελματικά, ευνοούνται οι νέες συμφωνίες, επαφές και οι νέες συνεργασίες οι οποίες θα έχουν μία δημιουργική εξέλιξη. Τα οικονομικά σας θα σημειώσουν μία αισθητή βελτίωση αυτή την εποχή. Ευχάριστες θα είναι η εξελίξεις στην αισθηματική σας ζωή, γιατί θα βρείτε ευχάριστες διεξόδους για να βελτιώσετε την σχέση σας με τον/την σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι ευνοείστε σε νέες γνωριμίες.