Ταρώ για σήμερα Παρασκευή 29/10

 

Ταρώ για σήμερα 29/10

 

 

 

  Κριός ( Ο αυτοκράτορας)

 

 

Έχετε στρώσει το έδαφος για να χτίσετε κάτι πολύ πετυχημένο. Μην φοβηθείτε να ρισκάρετε! Η τύχη είναι μαζί σας. Ευνοούνται οι νέες συνεργασίες και τα οικονομικά σας θα σημειώσουν άνοδο απ’ εκεί που δεν το περιμένατε. Αισθηματικά, οι δεσμευμένοι θα ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές με τον/την σύντροφό σας και απ’ ότι φαίνεται τίποτα δεν θα σας το χαλάσει. Οι ελεύθεροι μέσα από τα διάφορα φλερτ θα βρείτε το άτομο που θα κερδίσει την καρδιά σας.

 

 

Ταύρος ( Η δύναμη)

 

 

Επαγγελματικά λάμπετε στο χώρο σας και η μια επιτυχία διαδέχεται την άλλη! Ίσως ήρθε η ώρα για μία προαγωγή και τα οικονομικά σας θα αρχίσουν να βελτιώνονται. Αισθηματικά ζείτε το πάθος της σχέσης σας με τον/την σύντροφό σας, αφού κι εσείς από την  πλευρά σας του αφιερώνετε περισσότερο χρόνο. Οι ελεύθεροι θα μπορέσετε να δημιουργήσετε μία σχέση που θα έχει πολύ καλές προοπτικές.

 

 

Δίδυμοι ( Ο ερημίτης)

 


Στα επαγγελματικά σας ίσως μία συνεργασίας σας να λάβει τέλος, αλλά όσο και να σας στεναχωρεί αυτό, θα καταλάβετε πως είναι για το καλό σας, αφού θα ασχοληθείτε με κάτι πολύ πιο εποικοδομητικό. Στα οικονομικά σας πατάτε γερά στα πόδια κι αυτό είναι καλό. Αισθηματικά, οι δεσμευμένοι θα νιώσετε πως ο/η σύντροφός σας πραγματικά σας καλύπτει, αφού κι εσείς εκδηλώνετε άφοβα τα συναισθήματά σας. Οι ελεύθεροι θα αφήσετε οριστικά πίσω σας το παρελθόν και θα νιώσετε έτοιμοι πλέον να δοθείτε σε μία νέα σχέση.

 

 

Καρκίνος ( Η εγκράτεια)

 

 

Επαγγελματικά θα βρείτε τρόπου να προβάλλετε τα προσόντα σας και να τραβήξετε την προσοχή και την εκτίμηση των ανωτέρων σας. Στα οικονομικά σας όμως αυτή η περίοδος παρουσιάζει έξοδα γι’ αυτό να έχετε το νου σας. Αισθηματικά, θα μπορέσετε να περάσετε όμορφες στιγμές με τον/την σύντροφό σας, αφήνοντας στην άκρη τις αντιπαλότητές. Οι ελεύθεροι θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε το πρόσωπο εκείνο που θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον.

 

 

Λέων ( Η κρίση)

 

 

Επαγγελματικά θα αντιμετωπίσετε κάποιες δυσάρεστε καταστάσεις. Μην καταθέσετε όμως τα όπλα, για με το επιχειρηματικό σας μυαλό θα μπορέσετε να βρείτε τις κατάλληλες λύσεις. Στα οικονομικά θα μπορέσετε να καλύψετε με άνεση τις υποχρεώσεις σας. Αισθηματικά, οι δεσμευμένοι ίσως τώρα να νιώσετε ότι η σχέση σας να έχει αρχίσει να μην σας ικανοποιεί. Πάρτε την πρωτοβουλία και δώστε της ένα  αέρα ανανέωσης  και δεν θα χάσετε! Οι ελεύθεροι μόνο αν συνειδητοποιήσετε το τι σας κάνει ευτυχισμένους  θα μπορέσετε να το βρείτε.

 

 

Παρθένος ( Ο ήλιος)

 

 

Να είστε έτοιμοι να δεχτείτε αρκετές προτάσεις που θα σας ανοίξουν μεγάλες πόρτες εξέλιξης στα επαγγελματικά σας. Αλλά και στα οικονομικά σας τα έσοδα αυξάνονται, φροντίστε όμως να μην τα σκορπάτε! Αισθηματικά, πολλοί από τους δεσμευμένους θα αποφασίσετε για μία επισημοποίηση της σχέσης και γιατί όχι και τον γάμο! Αλλά  και οι ελεύθεροι δεν θα μείνετε παραπονεμένοι, αφού οι γνωριμίες που θα κάνετε θα σας οδηγήσουν σε μία σχέση με πολύ καλές προοπτικές.

 

 

Ζυγός ( Ο κρεμασμένος)

 

 

Θα νιώσετε πολύ πιεσμένοι αυτή την περίοδο κι αυτό θα σας κάνει να μην μπορείτε να δείτε αντικειμενικά τις καταστάσεις τόσο στα επαγγελματικά, όσο και  στα οικονομικά σας. Αισθηματικά, οι δεσμευμένοι, είστε μέσα στην γκρίνια και τίποτα δεν σας ικανοποιεί… Εάν δεν θέλετε να χαλάσετε το κλίμα της σχέσης σας θα πρέπει να δείτε και το τι κάνετε κι εσείς για την σχέση σας. Οι ελεύθεροι δεν έχετε να περιμένετε κάτι ουσιαστικό αυτή την εποχή, παρά μόνο απλά φλερτάκια.

 

 

Σκορπιός ( Οι εραστές )

 

 

Προσπαθήστε να μην δίνετε δικαιώματα στη δουλειά σας με την συμπεριφορά σας, να σας σχολιάζουν αρνητικά οι συνάδελφοι και οι συνεργάτες σας. Ασχοληθείτε αποκλειστικά και μόνο με την δουλειά σας. Στα οικονομικά σας υπάρχει μία εύνοια αυτό το διάστημα. Εκμεταλλευτείτε την. Αισθηματικά, οι δεσμευμένοι χαλαρώστε γιατί πιέζετε πολύ τον/την σύντροφό σας και δεν θα σας βγει σε καλό. Οι ελεύθεροι έχετε μεγάλες πιθανότητες να γνωρίσετε ένα άτομο που θα σας αναστατώσει!

 

 

Τοξότης ( Η σελήνη)

 

 

Στον επαγγελματικό σας τομέα θα πάνε καλύτερα, αφού θα σας παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που θα πρέπει να αξιοποιήσετε κατάλληλα. Προσέξτε μόνο την συμπεριφορά των συναδέλφων σας. Οικονομικά τα έξοδα σας αυξάνονται επικίνδυνα. Προσοχή. Αισθηματικά, για τους δεσμευμένου οι συνεχείς γκρίνιες και καυγάδες σας έχουν αποσυντονίσει και αν δεν βρείτε ένα τρόπο για να συνεννοηθείτε με το ταίρι σας, η σχέση σας θα πάρει οριστικά την κατηφόρα. Οι ελεύθεροι ίσως να αποφασίσετε να μείνετε για λίγο μόνοι σας αφού τίποτα δεν σας ικανοποιεί.

 

 

Αιγόκερως ( Ο τροχός της τύχης)

 

 


Θα συνεχίσετε να αξιοποιείτε τις ικανότητες σας και γίνετε πλέον απαραίτητοι σε όποια θέση κι αν εργάζεστε. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε όμως είναι τα πισώπλατα συναδελφικά μαχαιρώματα. Οικονομικά τα πάτε καλά, μπορείτε όμως και καλύτερα. Αισθηματικά, δεν υπάρχουν μεγάλες αλλαγές, αφού οι περισσότεροι από εσάς έχετε ήδη κάνει και έχετε ελευθερωθεί από σχέσεις που δεν είχαν να σας προσφέρουν τίποτα παραπάνω.

 

 

Υδροχόος ( Ο τρελός )

 

 

Αυτό το διάστημα δεν είναι το καλύτερό σας. Αφού σημαντικοί τομείς της ζωής σας παρουσιάζουν αρκετά προβλήματα κι εσείς φαίνεστε ανήμποροι να βρείτε την οριστική λύση. Κάντε λοιπόν την αυτοκριτική σας για να διορθώσετε λάθη σας. Στα οικονομικά σας προσέξτε την διαχείριση των χρημάτων σας.

 

 

Ιχθύς ( Το αστέρι)

 

 

Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να αναπτύξετε τις ικανότητές σας και να υλοποιήσετε τα σχέδια και τις ιδέες σας. Οικονομικά, η κατάσταση δεν είναι άσχημη, αλλά δεν είναι και αυτή που θα θέλατε. Υπομονή. Αισθηματικά, ο έρωτας έχει ξαναφουντώσει τη σχέση σας και την έχει τοποθετήσει πάνω σε πολύ γερές βάσεις. Ίσως τώρα να είναι η κατάλληλη εποχή για να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για την πορεία της.