Ταρώ για σήμερα 27/9

Ταρώ για σήμερα Παρασκευή 27/9

Ταρώ για σήμερα 27/9

Κριός ( Ο ήλιος)

Βρίσκετε και πάλι τους ρυθμούς σας. Τύχη, κέρδη και δημοτικότητα. Αυτή είναι μία περίοδος επιτυχίας και λάμψης κυρίως στα επαγγελματικά σας. Ο προσωπικός σας μαγνητισμός αυξάνετε αρκετά και προβάλλεστε στον τομέα που εσείς θέλετε. Η σχέση σας με τον/την σύντροφό σας είναι ιδανικές.  Η υγεία θα είναι καλή και τα οικονομικά σας θα σημειώσουν άνοδο. Συζητήσεις για κάποιον συνεταιρισμό θα έχουν επιτυχία.

Ταύρος ( Η κρίση)

Το αγαπημένο σας πρόσωπο μετανοεί για τις πράξεις του, επιστρέφει και θα σας ζητήσει συγγνώμη! Μην την αρνηθείτε. Θα βρείτε λύσεις στα προβλήματα που σας απασχολούσαν τον τελευταίο καιρό τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά σας.  Θα σας γίνουν πολλές αλλαγές και αποκαλύψεις οι οποίες θα σας αναστατώσουν.   Κάποιες νομικές υποθέσεις που θα σας απασχολήσουν ή που σας απασχολούν θα βρείτε την δικαίωση. Ένα μεγάλο ποσό φθάνει στα χέρια σας.

Δίδυμοι ( Ο κόσμος)

Θα κάνετε κάποιες σημαντικές αλλαγές οι οποίες θα σας βοηθήσουν να κατακτήσετε τους στόχους σας, τους οποίου τους είχατε εδώ και καιρό στο μυαλό σας. Θα εκπληρώσετε μία σημαντική σας προσδοκία. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται.  Συναισθηματικά, θα κατανοήσετε ότι υπάρχουν αμοιβαία αισθήματα ανάμεσα σε εσάς και στον/στην σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι θα μπει στην ζωή σας ένα άτομο με το οποίο θα έρθετε στην πραγματική αγάπη!

Καρκίνος ( Το αστέρι)

Θα υπάρξουν προτάσεις και εξελίξεις επαγγελματικές που θα σας δώσουν δημιουργικότητα αλλά και ελπίδα ότι τα οικονομικά σας θα μπουν πλέον σε μία καλύτερη πορεία. Οι ελεύθεροι θα έχετε τα «τυχερά» σας και μπορεί να ξεκινήσετε μία νέα σχέση. Όσοι είστε ήδη σε σχέση θα περάσετε όμορφες στιγμές με τον/την σύντροφό σας, ίσως κι ένα ταξιδάκι με το ταίρι σας να σας ανανεώσει!

Λέων ( Η δικαιοσύνη)

Θα νιώσετε μία μορφή ανταμοιβής για πράγματα που προσπαθήσατε τον τελευταίο καιρό  να πετύχετε ένα προσωπικό σας σχέδιο.  Θα δεχτείτε την στήριξη, την καθοδήγηση αλλά και τον έλεγχο πολλές φορές στον τρόπο εργασίας σας, στον επαγγελματικό σας χώρο. Θα βρείτε λύσεις σε κάποια οικονομικά θέματα και θα ανακουφιστείτε. Η αισθηματική σας ζωή μπαίνει σε μία σειρά γιατί απομακρύνονται τα μαύρα σύννεφα ή οι λάθος άνθρωποι και θα προετοιμαστείτε για τα καλύτερα!

Παρθένος ( Ο ερημίτης)

Ίσως κάποιοι άνθρωποι που σας περιβάλλουν να σας πιέζουν ή και να σας απογοητεύουν με την συμπεριφορά τους. Αποστασιοποιείστε και σκέφτεστε εκ νέου κάποιες υποθέσεις σας. Προβληματισμός επίσης θα υπάρξει για την πορεία των οικονομικών σας. Απογοήτευση θα πάρετε από την στάση του προσώπου που σας ενδιαφέρει και θα βάλλετε κάποιες αποστάσεις προκειμένου να σκεφτείτε εκ νέου την πορεία της αισθηματικής σας ζωής.

Ζυγός ( Ο τροχός της τύχης)

Η Θεά τύχη παίρνει τα ηνία και με δική της πρωτοβουλία θα αλλάξει την κατάσταση που υπάρχει μέχρι τώρα στην αισθηματική σας ζωή! Ένα νέος ορίζοντας ανοίγετε στην καριέρα σας που θα σας δώσει νέα κίνητρα και καινούργιες εναλλακτικές για να επεκτείνετε την επαγγελματική σας δράση.  Αν ψάχνετε για δουλειά, από τυχαίες συγκυρίες θα γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα σας ανοίξει μία νέα επαγγελματική  πόρτα. Τα οικονομικά σας θα σημειώσουν σημαντική άνοδο.

Σκορπιός ( Η δύναμη)

Τώρα είναι κατάλληλη στιγμή για να αρχίσετε να ανανεώνεστε και να νιώσετε και πάλι δυνατοί αλλά και αυτόνομοι. Θα δεχτείτε την επαγγελματική στήριξη από κάποιο άτομο το οποίο θα σας βοηθήσει να έχετε περισσότερα έσοδα. Είναι ένα καλό διάστημα για να αποδείξετε την αξία σας! Θα μπείτε στην θέση του προσώπου που σας ενδιαφέρει, θα κατανοήσετε και τα δικά σας σφάλματα και θα έχετε την ευκαιρία να αναζωογονήσετε την σχέση σας. Νέες γνωριμίες από το φιλικό σας περιβάλλον ευνοούνται αυτό το διάστημα.

Τοξότης ( Η αυτοκράτειρα)

Ότι ξεκινήματα σκέφτεστε να κάνετε τώρα, θα μπορέσει να πάει καλά και θα σας δώσει όλα αυτά που εσείς έχετε ανάγκη! Οι εξελίξεις στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σας θα σας χαρίσουν κάποια μορφή ανακούφισης. Είτε είστε ελεύθεροι, είτε έχετε σχέση οι εξελίξεις θα είναι πολύ καλές και όμορφες  για τα ερωτικά σας!

Αιγόκερως ( Η κρίση)

Οι επαγγελματικές απαιτήσεις αυξάνονται κι εσείς θα δουλέψετε σκληρά για να κατακτήσετε τους στόχους σας. Θα σκεφτείτε σοβαρά την δραστηριοποίηση σας σε έναν νέο επαγγελματικό κλάδο. Τα οικονομικά σας εξακολουθούν να είναι περιορισμένα και το άγχος δεν θα λείψει. Συναισθηματικά θα αποδεχτείτε το γεγονός ότι κάποιες δεν είναι εύκολο να αλλάξουν, ή θα συμβιβαστείτε με το γεγονός ότι δεν μπορείτε να περιμένετε περισσότερα από όσο ήδη έχετε. Οι ελεύθεροι θα ανασυγκροτηθείτε και θα μεριμνήσετε περισσότερο τις επιλογές προκειμένου να μην κάνετε πάλι τα ίδια σφάλματα που είχατε κάνει στο παρελθόν.

Υδροχόος ( Ο κόσμος)

Μεγαλύτερη ανακούφιση θα νιώσετε από τη διεκπεραίωση επαγγελματικών και οικονομικών σας υποθέσεων. Ένα πρόβλημα ξεπερνιέται Παράλληλα κλείνουν πληγές τους παρελθόντος  και σταδιακά παίρνετε ανάσα στη ζωή σας. Σας δίνεται η ευκαιρία να δέσει συναισθηματικά η σχέση σας και να αναπτυχθούν συναισθήματα  αμοιβαίας αγάπης. Οι ελεύθεροι ξεπερνάτε σχέσεις τους χθες.

Ιχθύς ( Ο τρελός)

Μην ρισκάρετε το παλιό για κάτι νέο που έχει αβέβαιη εξέλιξη. Τα οικονομικά  σας είναι φανερό ότι έχουν μεγάλα σκαμπανεβάσματα και αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι καλή διαχείριση. Αν η σχέση σας, σας έχει ταλαιπωρήσει τον τελευταίο καιρό, θα βρείτε την δύναμη να πάρετε την πρωτοβουλία για χωρισμό ή αποστασιοποίηση.  Τα φλερτ και οι αισθηματικές εξελίξεις  δεν θα λείψουν, για την ώρα η δέσμευση δεν είναι εφικτή.