Ταρώ για σήμερα 27/3

Ταρώ για σήμερα Παρασκευή 27/3

 

 

 

Ταρώ για σήμερα 27/3

 

 

Κριός ( Ο θάνατος)

Κλείνετε κύκλους , έστω κι αν αυτό θα σας απογοητεύσει. Κάποιες συνεργασίες κλείνουν τον κύκλο τους, για να δώσουν χώρο σε νέε που θα έρθουν αργότερα. Στα οικονομικά σας θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμότητες. Στα αισθηματικά σας, οι εξελίξεις δεν είναι και τόσο ευχάριστες. Πολλοί από εσάς θα πάρετε την απόφαση να αποστασιοποιηθείτε από την σχέση σας, η οποία σας έχει ταλαιπωρήσει.

Ταύρος ( Η κρίση)

Θα υπερασπιστείτε τα δικαιώματά σας και θα περιφρουρήσετε τα κεκτημένα σας. Εργάζεστε για κάτι το οποίο θα έχεε μία σταθερή ανοδική πορεία στα επαγγελματικά σας, άσχετε αν δεν βλέπετε γρήγορα αποτελέσματα. Στα οικονομικά σας θα είστε  κάπως πιεσμένοι. Στα αισθηματικά σας, θα χρειαστεί να πάρετε σημαντικές και ρεαλιστικές αποφάσεις, υπολογίζοντας το καλό σας και τις προοπτικές σας.

Δίδυμοι ( Η δικαιοσύνη)

Θα ασχοληθείτε με γραφειοκρατικές υποθέσεις και θα τακτοποιήσετε κάποια έγγραφα και εκκρεμότητες που σας ταλάνιζαν καιρό τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά σας. Στα αισθηματικά σας, οι ισορροπίες στην σχέση σας είναι ευαίσθητες, όμως μπορείτε μέσω του διαλόγου να προσεγγίσετε το ταίρι σας και να βρείτε λύσεις. Σας δίνονται απαντήσεις για ένα ζήτημα από το παρελθόν.

Καρκίνος ( Η δύναμη)

Ανακτώνται οι ισορροπίες στα επαγγελματικά σας και έτσι θα αισθάνεστε πιο σίγουροι και οι συνεργασίες σας θα αρχίσουν να αποδίδουν και στα οικονομικά σας θα είστε σε πιο πλεονεκτική θέση. Στα αισθηματικά σας, θα βρείτε λύσεις και θα ξεπεράσετε κάποιες διαφωνίες με το ταίρι σας. Θα μπείτε περισσότερο στη θέση του άλλου και αυτό θα εκτιμηθεί.

Λέων ( Ο ερημίτης)

Είστε εσωστρεφείς, απόμακροι  με διάθεση να κλείσετε ανοιχτά κεφάλαια του παρελθόντος. Η εργασιοθεραπεία θα σας βοηθήσει να δείτε πρόοδο στην δουλειά και στην οποία θα αφοσιωθείτε. Τα οικονομικά σας όμως είναι κάπως περιορισμένα και θα χρειαστεί να κάνετε σωστή διαχείριση.  Στα αισθηματικά σας, υπάρχει μία αποστασιοποίηση με τον/την σύντροφό σας και μέσα σας υπάρχουν παράπονα. Πιθανόν να σκέφτεστε ποια θα είναι η πορεία της σχέσης σας και θα καταλήξετε σε σοβαρές αποφάσεις.

Παρθένος( Ο τροχός της τύχης)

Περίοδος εκπλήξεων και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αξιοποιήσετε γρήγορα τον παράγοντα τύχη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο Μην χάσετε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά σας. Συναισθηματικά, διασκεδάστε περάστε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας ή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και τα αισθηματικά θα πάνε καλύτερα απ’ ότι τα υπολογίζατε!

Ζυγός ( Ο κρεμασμένος)

Δεν η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε νέα ξεκινήματα τώρα. Κάποια πράγματα που σας έχουν τάξει δεν θα μπορέσουν να γίνουν πραγματικότητα. Στα οικονομικά σας διαφυλάξτε ότι σας ανήκει. Συναισθηματικά, μην εξιδανικεύετε καταστάσεις , γιατί το πιο πιθανό είναι να απογοητευτείτε. Η επιπολαιότητα και τα διλλήματα δεν θα λείψουν! Καλά είναι τώρα να αποφύγετε τις δεσμεύσεις.

Σκορπιός ( Ο τρελός)

Σας δίνονται ευκαιρίες για τα επαγγελματικά σας σχέδια. Μείνετε προσηλωμένοι στον στόχο σας και αποφύγετε την επιπολαιότητα και τον εγωισμό. Στα οικονομικά σας να είστε πιο προσεκτικοί στα έξοδα σας και να αποφύγετε την σπατάλη. Άστατη θα είναι η αισθηματική σας ζωή τώρα, ίσως γιατί εσείς θα είστε αρκετά αντιδραστικοί. Μία ερωτική ιστορία ξεκινά για τους ελεύθερους.

Τοξότης ( Ο κόσμος)

Αναγνωρίζονται οι επαγγελματικές σας προσπάθειες και θα καταφέρετε να έχετε σημαντικά επιτεύγματα στην εργασία σας. Θα χρειαστεί να υποστηρίξετε οικονομικά ένα δικό σας άνθρωπο. Αισθηματικά, η υποχωρητικότητα θα βοηθήσει στην επίλυση κάποιων προβλημάτων της σχέσης σας. Για μερικούς από εσάς, είναι η στιγμή που θα μπορέσετε να αναπτύξετε μία σχέση η οποία θα στηρίζετε σε αμοιβαία συναισθήματα αγάπης.

Αιγόκερως ( Το άρμα)

Σημαντικές θα είναι οι επιτυχίες και οι διακρίσεις σε ένα πολύ σημαντικό στόχο για εσάς. Θα καταφέρετε να κερδίσετε την αναγνώριση στα επαγγελματικά σας  και τα οικονομικά σας θα έχουν καλές προοπτικές για άνοδο και εξέλιξη. Συναισθηματικά, ότι βάλετε στο μάτι θα μπορέσετε να το κατακτήσετε! Οι δεσμευμένοι θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε μία μετακίνηση με το ταίρι σας και θα περάσετε όμορφες στιγμές!

Υδροχόος (Οι εραστές)

Ακολουθείστε τις νέες ιδέες που έχετε και θα δείτε τα επαγγελματικά σας να βελτιώνονται σημαντικά. Στα οικονομικά σας θα έχετε την δυνατότητα να ξοδέψετε κάτι παραπάνω. Αισθηματικά, ο έρωτας σας ανεβάζει την αυτοπεποίθηση, θα είστε πιο δημιουργικοί, με έμπνευση και έτσι μπορείτε να περιμένετε περιμένατε στιγμές γεμάτες βαθιά και ουσιαστικά συναισθήματα με το ταίρι σας ή με το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Ιχθύς ( Ο ιεροφάντης)

Θα δεχτείτε την στήριξη και την εύνοια ενός προσώπου το οποίο θα μπορέσει να σας καθοδηγήσει σωστά στην επαγγελματική σας πορεία, Στα οικονομικά σας θα είστε σε πιο πλεονεκτική θέση τώρα. Συναισθηματικά, όσοι είστε σε σχέση τώρα θα μπορέσετε να κάνετε τα σχέδια και τα βήματα για την επισημοποίηση της σχέσης σας. Οι ελεύθεροι θα γνωρίσετε ένα πρόσωπο το οποίο θα καταφέρει να κερδίσει την συμπάθεια και το ενδιαφέρον σας.