Ταρώ για σήμερα Παρασκευή 24/7

 

Ταρώ για σήμερα 24/7

 

 

Κριός ( Το αστέρι)

Θα έχετε σημαντικές διακρίσεις  και κατακτήσεις και θα είστε αρκετά δημιουργικοί στη δουλειά. Έρχονται χρήματα στα χέρια σας τα οποία και δεν τα περιμένατε και αυτό σας δίνει χαρά αλλά και ενθουσιασμό. Αισθηματικά, θα έχετε μία ευχάριστη ξαφνική αλλαγή στην σχέση σας. Οι ελεύθεροι θα κάνετε μία νέα γνωριμία η οποία θα μπορέσει να σας δώσει νέο νόημα  στην αισθηματική σας ζωή.

Ταύρος ( Η σελήνη)

Το οικογενειακό σας περιβάλλον θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή  την περίοδο για εσάς. Η δημιουργικότητά σας στη δουλειά σας θα σας βοηθήσει σημαντικά στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Κάποια ξαφνικά οικογενειακά έξοδα πιθανόν να σας βγάλουν από τον οικονομικό σας προϋπολογισμό. Αισθηματικά  με ρομαντική διάθεση θα είστε οι δεσμευμένοι  αυτό το διάστημα και θα κάνετε σχέδια για την πορεία της σχέσης σας. Δεν θα λείψουν όμως οι αστάθειες αλλά και τα ερωτηματικά.

Δίδυμοι ( Ο ήλιος)

Η ημέρα σας θα είναι γεμάτη από επικοινωνίες, συναντήσεις και κοινωνικότητα. Θα υπάρξει μία ουσιαστική ανανέωση σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία για νέες συμφέρουσες συμφωνίες τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά σας. Αισθηματικά, νέα φλερτ και κατακτήσεις θα σας δημιουργήσουν ενθουσιασμό και θα σας κάνουν να βρείτε και πάλι την αυτοπεποίθησή σας.

Καρκίνος ( Η κρίση)

Παρόλο που τα επαγγελματικά αλλά και τα οικονομικά σας είναι στάσιμα αυτήν την εποχή, θα δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό στα επαγγελματικά σας και κάποια νέα καθήκοντα θα σας αποδώσουν και οικονομικά. Η αισθηματική σας ζωή βρίσκεται στο μεταίχμιο σημαντικών αλλαγών και εσείς θα πρέπει να αποφασίσετε, τι είναι τελικά αυτό που σας αξίζει, αλλά και τι πρέπει να παραμείνει στο πλευρό σας.

Λέων ( Ο κόσμος)

Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να κλείσετε επαγγελματικές αλλά και οικονομικές εκκρεμότητες, οι οποίες σας  βαραίνουν το τελευταίο διάστημα. Εμπιστευτείτε τους ανθρώπους που προτίθενται να σας στηρίξουν στα επόμενα βήματά σας. Αισθηματικά, τα συναισθήματα δυναμώνουν μέσα από δυσκολίες για τους δεσμευμένους. Οι ελεύθεροι γοητεύεστε από ένα νέο πρόσωπο που μπαίνει στη ζωή σας.

Παρθένος ( Ο τρελός)        

Δεν θα συγκρατήσετε εύκολα το μυαλό σας για δουλειά αυτό το διάστημα και θα αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις γύρω σας πιο επιπόλαια και άστατα. Καλό είναι να αποφύγετε τα λάθη βιασύνης. Ξαφνικά ερωτικά καρδιοχτύπια σας δημιουργούν την προσμονή αλλά και την επιθυμία για νέα ξεκινήματα. Μην βιαστείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

Ζυγός ( Ο ιεροφάντης)

Ένα ταξιδάκι θα λειτουργήσει άκρως αναζωογονητικά αυτή την εποχή για την ψυχολογία σας, ενώ οι στόχοι και τα σχέδια σας, φαίνεται ότι τώρα μπαίνουν στα στάδιο της υλοποίησης. Αισθηματικά, η σχέση σας αρχίζει να παίρνει μία πιο σταθερή μορφή κι αυτά σαν δίνει την δική σας συναισθηματική ανταμοιβή, αλλά και σιγουριά για το μέλλον!

Σκορπιός ( οι εραστές)

Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να μπορέσετε να εξελίσσετε την δουλειά σας, ακριβώς όπως εσείς θέλετε. Στα οικονομικά σας όμως προσπαθήστε να αποφύγετε τις σπατάλες. Στα αισθηματικά σας, θα καταφέρετε να νιώσετε, πληρότητα, ευχαρίστηση, αλλά και πληρότητα από τον/την σύντροφό σας που θα σταθεί στο πλευρό σας, ή από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Τοξότης ( Ο θάνατος)

Θα κλείσετε καταστάσεις που έχουν φτάσει σε τέλμα και έστω αν το αύριο σας τρομάζει παίρνετε όμως την απόφαση για νέα ξεκινήματα ώστε να αλλάξετε την μέχρι τώρα πορεία σας. Θα υπάρξουν κάποιες προκλήσεις τις οποίες τώρα καλείστε να τις αντιμετωπίσετε και να τις λύσετε. Στα αισθηματικά σας, σας δίνεται η ευκαιρία να κλείσετε οριστικά ξεκαθαρίσματα, που θα σας επιτρέψουν να διώξετε τις ανασφάλειες αλλά και τις δυσάρεστες καταστάσεις στην αισθηματική σας ζωή.

Αιγόκερως ( Η εγκράτεια)

Αξιοποιώντας κατάλληλα τις νέες συνεργασίες που θα δημιουργηθούν τώρα θα μπορέσετε να δείτε άνοδο στα επαγγελματικά, αλλά και στα οικονομικά σας. Αρκεί να δώσετε μεγάλη έμφαση σε αφορούν τις σχέσεις και τις συνεργασίες  σας. Πιο υποχωρητικοί και συντροφικοί θα είστε αυτό το διάστημα με τον/την σύντροφό σας κάνοντας εκείνα τα βήματα που πρέπει για να τον/την προσεγγίσετε. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για μία επανασύνδεση ή για αναθέρμανση της σχέσης σας.

Υδροχόος ( Ο διάβολος)

Θα έχετε κέρδη και κατακτήσεις αρκεί να μην πέσετε στην παγίδα της έπαρσης και δημιουργήσετε γύρω σας εχθρότητες κυρίως στον χώρο της δουλειάς σας, γι’ αυτό καλό θα είναι να κρατήσετε χαμηλούς τόνους. Συναισθηματικά, προσέξτε  τις ζήλιες και τις εντάσεις που θα προκύψουν αυτό το διάστημα λόγω της απόλυτης συμπεριφοράς σας. Χαμηλώστε τους τόνους και κατευνάστε τα πάθη σας!

Ιχθύς ( Ο πύργος)

Συμβιβαστείτε με τις καταστάσεις που υπάρχουν στον εργασιακό σας χώρο και δείξτε ψυχραιμία και υπομονή. Την προσοχή  σας θα πρέπει να δείξετε  στην διαχείριση των οικονομικών σας. Αισθηματικά, ότι είναι μοιραία δικό σας θα καταφέρετε να βρείτε τις λύσεις εκείνες για να παραμείνει δικό σας. Παρόλα αυτά θα υπάρξουν ανατροπές όπου η αβεβαιότητα είναι ακόμη υπαρκτή.