Ταρώ για σήμερα Παρασκευή 22/5

 

Ταρώ για σήμερα 22/5

 

Κριός ( Ο θάνατος)

Θα πρέπει να βρείτε λύσεις για πράγματα και καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν, για τα οποία είναι δικές σας οι ευθύνες. Επαγγελματικά θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές οι οποία θα σας στεναχωρήσουν, γιατί κάποια από τα σχέδια σας δεν θα πραγματοποιηθούν. Οικονομικά, ακόμη περνάτε μία περίοδο πίεσης. Στα αισθηματικά σας, καλό είναι να προσπαθήσετε να βρείτε τι φταίει για τις καταστάσεις που ζείτε με την σχέση σας. Θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για μία σχέση που σας ταλαιπωρεί χρόνια.

Ταύρος ( Η εγκράτεια)

Θα βρεθείτε αντιμέτωποι με γεγονότα που δεν περιμένατε. Πρέπει να φανείτε συγκρατημένοι και να μην βιαστείτε να αποφασίσετε κάτω από πίεση. Στα οικονομικά σας, πρέπει να τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμότητες. Στα αισθηματικά σας, είστε φορτισμένοι κι  αυτό σας δημιουργεί ανασφάλεια, με αποτέλεσμα να έχετε προβλήματα με τον/την σύντροφό σας ή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Δίδυμοι (Ο  διάβολος)

Καλό θα είναι να εξετάσετε πολύ καλή, κάθε σας κίνηση προτού πάρετε αποφάσεις για τα επαγγελματικά σας. Μην βασιστείτε και μη επηρεαστείτε από τρίτους. Ευθύνες και πολλά έξοδα θα σας πιέσουν ιδιαίτερα αυτό το διάστημα. Στα αισθηματικά σας, συγκρούσεις και πολλά παράπονα θα έχετε από τον/την σύντροφό σας. Δείτε και τα δικά σας λάθη και προσπαθήστε να βρείτε λύσεις.

Καρκίνος ( Ο πύργος)

Καλείστε να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες  στα επαγγελματικά σας, τις οποίες θα μπορέσετε να τις ξεπεράσετε αν δείξετε την κατάλληλη υπομονή και καρτερικότητα. Μην δίνετε δικαιώματα για να σας κρίνουν. Στα οικονομικά σας ελέγχετε τα πράγματα παρ’ όλες τις ευθύνες. Αισθηματικά, αφήστε το παρελθόν πίσω σας. Κάποιες εντάσεις που θα έχετε με τον/την σύντροφό σας προέρχονται περισσότερο από την δική σας ανασφάλεια παρά από ουσιαστικά προβλήματα μέσα στην σχέση σας.

Λέων ( Το αστέρι)

Αυτή είναι μία περίοδος που θα πρέπει να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα, τα οποία σας προβληματίζουν ιδιαίτερα και να κρατήσετε μία πιο ξεκάθαρη στάση. Να είστε πιο προσεκτικοί στα έξοδα που θα κάνετε αυτό το διάστημα. Συναισθηματικά, σας δίνεται η ευκαιρία να βρείτε λύσεις με τον/την σύντροφό σας στα προβλήματα  της σχέσης σας.

Παρθένος ( Η σελήνη)

Θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί τώρα, τόσο με άτομα, όσο και με καταστάσεις. Παρόλα αυτά θα καταφέρετε να βρείτε τις λύσεις που αποζητούσατε στα επαγγελματικά σας και θα καταφέρετε να πετύχετε ένα στόχο σας. Συναισθηματικά, όσοι είστε σε σχέση θα πρέπει  να αποφασίσετε τι είναι αυτό που θέλετε πραγματικά. Οι ελεύθεροι έχετε άτομα γύρω σας τα οποία σας δείχνουν το ενδιαφέρον τους, αλλά εσείς δεν αφήνετε περιθώρια να σας πλησιάσουν!

Ζυγός  ( Ο ήλιος)

Αξιοποιήστε τις γνωριμίες σας, οι οποίες θα μπορέσουν να ανανεώσουν το εργασιακό περιβάλλον. Τα οικονομικά σας θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μια ανοδική πορεία. Η αισθηματική σας ζωή ανανεώνεται και σας δίνονται αρκετές ευκαιρίες για να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας. Νέες γνωριμίες έρχονται για τους αδεσμεύτους.

Σκορπιός ( Η κρίση)

Πιεστικό θα είναι το κλίμα αυτό το διάστημα, κυρίως για τις πρακτικές σας υποθέσεις. Θα κληθείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την πορεία και το μέλλον σας και θα κάνετε ξεκαθαρίσματα, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα οικονομικά σας. Θα μπορέσετε να κάνετε κάποιες ρυθμίσεις. Δεν σας ικανοποιεί η κατάσταση στα αισθηματικά σας και υπάρχει μία αποστασιοποίηση η οποία και σας πικραίνει.

Τοξότης ( Ο κόσμος)

Τώρα είστε πιο κοντά στη υλοποίηση σχεδίων των οποίων ρίζες τους ξεκινούν από το παρελθόν. Παράλληλα κλείνουν και πληγές από το παρελθόν και σταδιακά παίρνετε ανάσα. Μεγαλύτερη ανακούφιση θα νιώσετε από την διεκπεραίωση κάποιων επαγγελματικών και οικονομικών σας υποθέσεων. Συναισθηματικά, σας δίνεται η ευκαιρία να δέσει η σχέση σας και να αναπτυχθούν αμοιβαία συναισθήματα μεταξύ εσάς και του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Οι ελεύθεροι ξεπερνάτε σχέσεις του χθες.

Αιγόκερως ( Ο τροχός της τύχης)

Τα μέχρι τώρα δεδομένα αλλάζουν! Μια ξαφνική ευκαιρία θα σας βοηθήσει  να δείτε επιτέλους ροή στην επαγγελματική και την οικονομική σας κατάσταση. Ίσως να χρειαστεί να πάρετε κάποια ρίσκα. Η τύχη είναι με το μέρος σας. Μια ξαφνική ερωτική γνωριμία ίσως να βάλει σε μπελάδες και ξεκαθαρίσματα τους δεσμευμένους, αλλά να συναρπάσει ιδιαίτερα τους ελεύθερους!

Υδροχόος ( Η δύναμη)

Ανακτάτε τις δυνάμεις σας και τις ισορροπίες σας και με το επικοινωνιακό σας ταλέντο θα μπορέσετε πραγματικά να δείτε κάποιες υποθέσεις να εξελίσσονται όπως εσείς θέλετε. Η συμφιλίωση με ένα άτομο που διαφωνήσατε στο παρελθόν είναι μέσα στο πρόγραμμα. Στα αισθηματικά σας, θα μπορέσετε να φέρετε πιο  κοντά σας το ταίρι σας, εφόσον εσείς μπείτε στη θέση του/της  συντρόφου σας.

Ιχθύς ( Ο κρεμασμένος)

Οι πλάνες και οι εξαπατήσεις καραδοκούν για να σας προκαλέσουν συγχύσεις. Αστάθειες θα παρουσιαστούν στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σας και είναι σημαντικό να αποφύγετε τις επενδύσεις ή τα νέα ξεκινήματα τώρα. Συναισθηματικά, μην εξιδανικεύετε ένα άτομο που μόλις γνωρίσατε, προσπαθήστε όμως να μην δίνετε υποσχέσεις τις οποίες θα σας είναι δύσκολο να τις τηρήσετε.