Ταρώ για σήμερα Κυριακή 9/5

 

Ταρώ για σήμερα Κυριακή 9/5

 

 

 

ΚΡΙΟΣ (Η Δικαιοσύνη)

 

Θα πάρετε αυτό που σας αξίζει. Αν ζυγίσετε σωστά τις καταστάσεις και βγάλετε τα σωστά συμπεράσματα, προσαρμοστείτε στις ανάγκες της στιγμής και κρατήσετε μετριοπαθείς απόψεις. Η σταθερότητα, ο ρυθμός η τάξη και η ισορροπία, αποκαθίστανται.

 

ΤΑΥΡΟΣ (Η Σελήνη)

 

Νιώθετε απογοητευμένοι, αλλά ίσως δεν θα έπρεπε. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ξεχωρίσετε αν αυτά που συμβαίνουν, είναι ό,τι φαίνεται, ή απλά πρόκειται για δικές σας εμμονές, που έχουν τη ρίζα τους σε βαθιά ριζωμένους ψυχολογικούς φόβους σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Η Αυτοκράτειρα)

 

Ο νους θα κυριαρχήσει, θα ελέγξει τα συναισθήματα και θα επέλθει σύνεση, κατανόηση των προβλημάτων και η επίλυσή τους. Η ευγένειά σας, η κοινωνικότητά σας αλλά και η λεπτότητα των τρόπων σας, θα φέρει στη ζωή σας πρόσωπα, που θα φέρουν αφθονία και πλούτη.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ο Διάβολος)

 

Οι πολύ έντονες επιθυμίες σας, είτε στην αγάπη είτε στη δουλειά, σας κρατούν δέσμιους εμμονών. Αυτό δεν αφήνει τη σκέψη σας να λειτουργήσει καθαρά. Αυτή την πλευρά του εαυτού σας όμως, θα πρέπει να την απωθήσετε αν θέλετε να επιστρέψει στη ζωή σας η τάξη και η αρμονία.

 

ΛΕΩΝ (Η Αρχιέρεια)

 

Η κατάσταση απαιτεί μετριοπάθεια, γαλήνη στο σώμα και ηρεμία στο πνεύμα. Έχετε την προστασία του σύμπαντος, αρκεί και σεις να δείξετε αφοσίωση στους νόμους και τις προσταγές του. Υιοθετείστε μια στάση αναμονής, προκειμένου να διευκολύνετε τις εξελίξεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο Τροχός της Τύχης)

 

Η επιτυχία που βιώνετε, δεν είναι αποτέλεσμα της τύχης. Είναι η ανταπόδοση του σύμπαντος στις δικές σας προσπάθειες. Βρίσκεστε ενώπιον μιας πραγματικότητας, και όχι, δεν ονειρεύεστε. Μήπως πρέπει να παραδεχθείτε, ότι τελικά, μάθατε να αποδέχεστε τα γυρίσματα της μοίρας;

 

ΖΥΓΟΣ (Η Κρίση)

 

Να δείξετε εμπιστοσύνη στα όνειρά σας, καθώς η διαισθητική σας ικανότητα είναι στο φόρτε της. Ένα γεγονός θα λειτουργήσει ως καταλύτης, αλλά και ως «από μηχανής θεός», για να λυθεί ένα πρόβλημα. Επιτέλους, αναδύεται η πραγματική σας φύση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Μάγος)

 

Ακόμα κι όταν οι περιστάσεις και οι συνθήκες δεν επιτρέπουν την ομαλή εξέλιξη στα θέματά σας, εσείς, είστε σε θέση να δημιουργήσετε τις κατάλληλες προϋποθέσεις. Επιδεξιότητα, ικανότητες, διπλωματία, αλλά και πειστικοί τρόποι, θα φέρουν την επιτυχία στο πιάτο σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Ερημίτης)

 

Ήρθε η ώρα, να μείνετε πίσω. Να στοχαστείτε επάνω στα προβλήματά σας, και με σοβαρότητα να διακρίνετε ποια έχουν προτεραιότητα και ποια όχι. Αναζητήστε την εσωτερική σας αλήθεια και μην φοβηθείτε να μείνετε για λίγο μόνοι, προκειμένου να συμπεράνετε σωστά και απερίσπαστα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Το Άρμα)

 

Ελέγχετε άψογα τα παρορμητικά σας συναισθήματα και η αυτοπειθαρχία σας θα φέρει τη νίκη. Ένα ταξίδι, θα φέρει επιτυχία στα επαγγελματικά σας σχέδια, αλλά και μια δυναμική σας κίνηση, θα φέρει την επιτυχία στα αισθηματικά σας. Η πρόοδός σας, είναι η πληρωμή του σύμπαντος για τις προσπάθειές σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Ο Κρεμασμένος)

 

Η έλλειψη εγωισμού, η αφοσίωσή σας στο καθήκον είναι οι παράγοντες που θα σας οδηγήσουν στο να περιοριστείτε κοινωνικά, προκειμένου να δώσετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να αποκτήσει μια νέα οπτική των καταστάσεων. Ό,τι σας ανάγκαζε σε ακινησία ως τώρα, τελειώνει.

 

ΙΧΘΥΕΣ (Ο Αυτοκράτορας)

 

Θετικό πνεύμα και εκτελεστική δύναμη, θα δημιουργήσουν τις ελεγχόμενες συνθήκες που επιθυμείτε, σχετικά με τις εξελίξεις που περιμένετε. Ένα πρόσωπο κύρους, αποτελεί ισχυρό σας προστάτη, ώστε να πραγματοποιήσετε τις ιδέες σας και επιτύχετε τους στόχους σας.