Ταρώ για σήμερα Κυριακή 31/5

 

Ταρώ για σήμερα 31/5

 

 

Κριός ( Ο τροχός  της τύχης)

Η ζωή σας ανανεώνεται!  Θα βελτιωθούν οι συνθήκες της ζωής σας, αφού η τύχη θα είναι γενναιόδωρη μαζί σας. Αυτό που πρέπει να κάνετε να πάρετε το σωστό χρόνο, τις κατάλληλες αποφάσεις και να πείτε ναι σε ένα νέο ξεκίνημα. Ένας  μοιραίος έρωτας θα σας κάνει να χαμογελάσετε από αισθηματική ευτυχία!  Περίεργες, ξαφνικές και καρμικές γνωριμίες έχουν κάτι να σας πουν!

Ταύρος ( Η δύναμη)

Κερδίζετε την εμπιστοσύνη των ατόμων με τα οποία  έρχεστε σε επαγγελματική επαφή και θα νιώσετε επιβεβαίωση και σιγουριά για  την εξέλιξή σας. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται σημαντικά. Η αισθηματική σας ζωή μπαίνει σε ισορροπία και θα προσπαθήσετε με δίκαιο τρόπο να προσεγγίσετε τον/την σύντροφό σας και να λύσετε τις μεταξύ σας διαφωνίες.

Δίδυμοι (Ο κρεμασμένος)

Θα χρειαστεί να προστατέψετε το όνομά σας από κακοθελητές, οι οποίοι θα θελήσουν να βλάψουν την φήμη σας. Η αναβλητικότητα στην  ροή της εργασίας σας θα σας δημιουργήσουν άγχος και ένταση. Στα οικονομικά σας κυριαρχεί η καθυστέρηση και η ανησυχία. Συναισθηματικά, είναι απαραίτητο να αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις γιατί θα σας παρασύρουν σε λάθη. Κάποιες καταστάσεις σας φαίνονται μπερδεμένες.

Καρκίνος ( Ο θάνατος)

Κάποια  κεφάλαια ολοκληρώνονται κι αυτό είναι κάτι που θα σας απογοητεύσει! Διανύετε το τέλος μίας εποχής σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Σημαντικό είναι να αποδεχτείτε αυτά που δεν μπορείτε να αλλάξετε τώρα. Στα οικονομικά σας θα είστε πιεσμένοι και αναγκασμένοι να περιορίσετε κάποιες δαπάνες. Αισθηματικά, μπαίνετε σε μία διαδικασία να βάλετε ένα τέλος σε καταστάσεις ή σε σχέσεις που σας φθείρουν ή σας κρατούν πίσω. Βρίσκεστε σε ένα μεταίχμιο σημαντικών αποφάσεων για την πορεία της αισθηματικής σας ζωής.

Λέων ( Η εγκράτεια)

Οι σωστές αποφάσεις που θα πάρετε αυτήν την περίοδο στα επαγγελματικά σας θα σας βοηθήσουν στην επίλυση εργασιακών ζητημάτων. Στα οικονομικά σας καταφέρνετε και βρίσκετε λύσεις. Μετά από δύσκολες καταστάσεις που περάσετε στα αισθηματικά σας, τώρα μπορείτε να πάρετε ανάσα και να έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας.

Παρθένος ( Ο διάβολος)

Οι στόχοι σας θα επιτευχθούν, ωστόσο δεν θα λείψουν οι τονισμένες ανταγωνιστικές τάσεις, αλλά και οι εντάσεις με το περιβάλλον σας. Αρκετές στιγμές θα νιώσετε ανικανοποίητοι.  Στα επαγγελματικά σας θα έχετε σημαντικές κατακτήσεις, ωστόσο δεν θα λείψει το παρασκήνιο και τα κουτσομπολιά. Οικονομικά θα έχετε άνοδο αλλά κάνετε και τις σπατάλες σας. Πάθος, ένταση και ερωτισμός, θα είναι αυτή η περίοδος στα ερωτικά σας. Καλό είναι όμως να αποφύγετε τις κυριαρχικές τάσεις, αλλά και τις ζήλιες.

Ζυγός ( Ο πύργος)

Θα χρειαστεί να αξιοποιήσετε τη  γνώση και την εμπειρία που έχετε αποκομίσει έως σήμερα, για να αντιμετωπίσετε τα ξαφνικά ευτράπελα που θα προκύψουν στα επαγγελματικά σας και στα οικονομικά σας προσπαθήστε να αποφύγετε τις απώλειες. Αλλιώς τα υπολογίζατε και αλλιώς σας έρχονται στα αισθηματικά σας! Ξαφνικές αποκαλύψεις φέρνουν στην επιφάνεια το φως της αλήθειας!

Σκορπιός ( Το αστέρι)

Αξιοποιήστε τον παράγοντα τύχης αυτή την εποχή. Οι συνθήκες θα σας φέρουν πιο κοντά σε ένα επαγγελματικό σας στόχο. Στα οικονομικά σας θα πάρετε μία βαθιά ανάσα! Η συμβουλή που θα λάβετε από ένα φιλικό σας πρόσωπο θα σας βοηθήσει,  ώστε να μπορέσετε να διαχειριστείτε καλύτερα τα αισθηματικά σας. Η σχέση σας θα μπορέσει τώρα να μπει σε μία σταθερή πορεία.

Τοξότης ( Η σελήνη)

Ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και την προσωπική σας ζωή βρίσκονται τώρα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας και στα οικονομικά σας υπάρχουν αρκετά οικογενειακά έξοδα. Συναισθηματικά, θα κατανοήσετε τις συναισθηματικές ανάγκες τόσο τις δικές σας, όσο και του/της συντρόφου σας. Για την ώρα όμως δεν υπάρχει σταθερότητα στα αισθηματικά σας, μπορείτε όμως να περάσετε καλά!

Αιγόκερως ( Ο ήλιος)

Έχετε πολύ όρεξη για δουλειά και θα ακολουθήσετε νέους τρόπους που θα βελτιώσουν την ποιότητα της εργασίας σας. Στα οικονομικά σας θα είστε πιο άνετοι και καλομαθαίνετε τον εαυτό σας. Στα αισθηματικά σας, σας δίνεται η ευκαιρία να ανανεώσετε την αισθηματική σας ζωή. Θα έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας, θα βελτιωθεί σημαντικά η μεταξύ σας επικοινωνία και θα μπορέσετε να κάνετε μαζί ένα ταξιδάκι.

Υδροχόος ( Η κρίση)

Θα μπορέσετε να κλείσετε εκκρεμότητες και θα δείτε πιο υπεύθυνα την εξέλιξη των επαγγελματικών και οικονομικών σας υποθέσεων. Η αισθηματική σας ζωή είναι κάπως ψυχρή αυτό τον καιρό. Υπάρχει απομάκρυνση με τον/την σύντροφό σας και βάζετε εσείς πλέον κάποια όρια στον εαυτό σας.

Ιχθύς ( Ο κόσμος)

Σημαντικές αλλαγές θα σας βοηθήσουν να κατακτήσετε τους στόχους σας. Θα εκπληρώσετε μία σημαντική σας προσδοκία και τα οικονομικά σας βελτιώνονται. Στα αισθηματικά σας θα κατανοήσετε ότι υπάρχουν αμοιβαία συναισθήματα ανάμεσα σε εσάς και στον/στην σύντροφό σας, ενώ οι ελεύθεροι θα κάνετε μία νέα γνωριμία που θα έρθετε κοντά με την πραγματική αγάπη!