Ταρώ για σήμερα 29/3

Ταρώ για σήμερα Κυριακή 29/3

 

 

Ταρώ για σήμερα 29/3

 

 

 

Κριός ( Ο ήλιος)

Αξιοποιήστε τις γνωριμίες σας οι οποίες θα μπορέσουν πραγματικά να ανανεώσουν το εργασιακό σας κλίμα. Δεν θα λείψουν βέβαια και οι υπερβολές. Τα οικονομικά σας θα μπουν σε μία πολύ καλύτερη περίοδο. Η αισθηματική σας ζωή ανανεώνεται και θα σας δοθούν αρκετές ευκαιρίες για να έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας. Νέες γνωριμίες έρχονται για τους ελεύθερους.

Ταύρος (Η κρίση)

Θα κληθείτε να κάνετε ξεκαθαρίσματα για  να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την πορεία και το μέλλον σας, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας. Μεγαλύτερη ανακούφιση θα νιώσετε από την διεκπεραίωση κάποιων οικονομικών υποθέσεων. Αισθηματικά, σας δίνεται η ευκαιρία να δέσει συναισθηματικά η σχέση σας και να αναπτυχθούν συναισθήματα αμοιβαίας αγάπης.

Δίδυμοι ( Η κρίση)

Πιεστικό θα είναι το κλίμα τώρα, ιδιαίτερα για τις πρακτικές υποθέσεις  σας. Υπάρχει ένας οικονομικός περιορισμός για μερικούς από εσάς κι αυτό γιατί έχετε πραγματοποιήσει επαγγελματικά ανοίγματα στο παρελθόν όπου τώρα θα πρέπει να τα ολοκληρώσετε. Αισθηματικά, δεν σας ικανοποιεί η κατάσταση που επικρατεί στην σχέση σας και θα υπάρξει μία αποστασιοποίηση η οποία και σας πικραίνει.

Καρκίνος ( Ο κόσμος)

Θα έρθετε πιο κοντά στην υλοποίηση σχεδίων των οποίων ρίζες τους ξεκινούν από τα παρελθόν. Παράλληλα κλείνουν και πληγές από το παρελθόν και σταδιακά παίρνετε μία ανάσα. Ένα οικονομικό σας πρόβλημα ξεπερνιέται. Αισθηματικά, σας δίνεται η ευκαιρία να δέσει συναισθηματικά μία σχέση σας και θα αναπτυχθούν συναισθήματα αμοιβαίας αγάπης. Οι ελεύθεροι θα ξεπεράσετε σχέσεις του χθες.

Λέων ( Ο ιεροφάντης)

Θα έχετε την υποστήριξη και την βοήθεια ενός ατόμου η οποία σας είναι απαραίτητη για να μπορέσετε να δείτε την επαγγελματική άνοσο που προσμένετε. Τα οικονομικά σας θα έχουν ανοδική πορεία. Αισθηματικά, η επισημοποίηση ή η σταθεροποίηση της σχέσης σας είναι προ των πυλών για πολλούς από εσάς. Μία σχέση αγάπης με προοπτικές αναπτύσσεται  για τους ελεύθερους.

Παρθένος ( Οι εραστές)

Μην αφήσετε την υπερβολή να σας παρασύρει σε σπατάλες που θα μετανιώσετε λίγο αργότερα. Στα επαγγελματικά σας υπάρχουν εξελίξεις θετικές. Αισθηματικά, αυτή είναι ιδανική στιγμή για την εξέλιξη της αισθηματικής σας ζωής.  Η σχέση σας αναγεννιέται, ενώ οι ελεύθεροι θα δεχτείτε ένα νέο έρωτα στην ζωή σας.

Ζυγός ( Το άρμα)

Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για διαπραγματεύσεις, τόσο επαγγελματικές, όσο και οικονομικές. Σκεφτείτε σοβαρά τις θετικές προτάσεις που θα έχετε. Αισθηματικά, μία επιθυμία σας γίνεται πραγματικότητα και θα νιώσετε μετά από πολύ καιρό τη σιγουριά, την ασφάλεια, τη σταθερότητα μα προπάντων την συντροφικότητα μέσα από μία σχέση.

Σκορπιός ( Η δύναμη)

Οι συζητήσεις, οι προτάσεις αλλά και οι γνωριμίες της περιόδου θα σας βοηθήσουν να βρείτε τη επαγγελματική σας δύναμη και να ανασυνταχθείτε και πάλι. Τα οικονομικά σας θα αρχίσουν να ισορροπούν. Αισθηματικά, μία ξαφνική ερωτική γνωριμία μπορεί να φέρει σε μπελάδες και ξεκαθαρίσματα μερικούς από τους δεσμευμένους, αλλά θα συναρπάσει τους ελεύθερους.

Τοξότης ( Ο ερημίτης)

Οι άνθρωποι του περιβάλλοντος σας, σας πιέζουν ή και σας απογοητεύουν με την συμπεριφορά τους. Αποστασιοποιείστε και σκέφτεστε εκ νέου κάποιες υποθέσεις σας. Προβληματισμός επίσης υπάρχει για την πορεία των οικονομικών σας, ενώ και τα επαγγελματικά σας είναι κάπως περιορισμένα, γεγονός που σας επιτρέπουν να είστε αισιόδοξοι. Αισθηματικά, απογοητεύεστε από την στάση του/της συντρόφου σας και θα βάλετε κάποιες αποστάσεις προκειμένου να σκεφτείτε τις στην πορεία της αισθηματικής σας ζωής.

Αιγόκερως ( Ο τροχός της τύχης)

Τα γεγονότα γύρω σας εξελίσσονται σε πολύ γοργούς ρυθμούς και θα προσπαθήσετε να διακρίνετε τι είναι το καλύτερο για  εσάς. Μία ξαφνική ευκαιρία θα σας βοηθήσει να δείτε επιτέλους ροή στην επαγγελματική και στην οικονομική σας κατάσταση. Ίσως να χρειαστεί να πάρετε κάποια ρίσκα. Αισθηματικά, οι δεσμευμένοι θα αντιδράσετε στα «καπρίτσια» του/της συντρόφου σας και κοιτάξετε περισσότερο τον εαυτό σας. Οι ελεύθεροι θα νιώσετε όμορφα από τις κατακτήσεις που σας εξιτάρουν και επιβεβαιώνουν το «εγώ» σας.

Υδροχόος ( Η δικαιοσύνη)

Είναι μία εποχή ανταμοιβής για εσάς που πραγματικά προσπαθήσατε τον τελευταίο καιρό, να πετύχετε ένα πολύ σημαντικό σχέδιο για εσάς. Θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις και στα οικονομικά σας. Η αισθηματική σας ζωή μπαίνει τώρα σε μία σειρά γιατί απομακρύνονται τα μαύρα σύννεφα ή οι λάθος άνθρωποι και προετοιμάζεστε για τα καλύτερα.

Ιχθύς ( Ο κρεμασμένος)

Αστάθειες θα παρουσιαστούν στα επαγγελματικά σας, αλλά και στα οικονομικά σας. Είναι σημαντικό να αποφύγετε τις επενδύσεις ή τα νέα ξεκινήματα γιατί δεν θα έχουν την διάρκεια που περιμένετε. Τα αισθηματικά σας παρουσιάζουν  αδυναμίες τώρα, γι’ αυτό καλό είναι να μην εξιδανικεύσετε ένα άτομο που μόλις γνωρίσατε, προσπαθήστε όμως να μην δίνετε και υποσχέσεις που σας είναι  δύσκολο να τηρήσετε.