Ταρώ για σήμερα Κυριακή 28/6

 

 

Ταρώ για σήμερα 28/6

 

Κριός ( Η κρίση)

Θα αφιερωθείτε περισσότερο τώρα στις πρακτικές σας υποθέσεις, ιδιαίτερα στην δουλειά σας, ενώ θα βάλετε σε πρόγραμμα και σε τάξη τα οικονομικά σας. Το ψυχρό κλίμα των αισθηματικών σας θα σας προβληματίσει και θα αλλάξετε τακτική και πορεία, για να μην απογοητευτείτε περισσότερο αργότερα.

Ταύρος ( Ο κόσμος)

Στα επαγγελματικά σας θα υπάρξει μία εξέλιξη θετική την οποία την περιμένατε εδώ και καιρό. Οικονομικά ευνοείστε! Έρχονται χρήματα στα χέρια σας. Συναισθηματικά, θα δεθείτε πιο ουσιαστικά με τον /την σύντροφό σας. Ενώ οι ελεύθεροι θα κάνετε μία ουσιαστική και ειλικρινή γνωριμία.

Δίδυμοι ( Ο τρελός )

Προσέξτε περισσότερο τώρα τις επιλογές σας και φροντίσετε να μην παρασυρθείτε από την βιασύνη σας. Μία νέα συνεργασία ξεκινά τώρα κι εσείς θα είστε απόλυτα ευχαριστημένοι και δημιουργικοί! Προσέξτε όμως περισσότερο την διαχείριση των οικονομικών σας.  Στα αισθηματικά, ένας νέος έρωτας θα σας πάρει το μυαλό και θα κάνει να κινηθείτε γρήγορα και επιπόλαια.

Καρκίνος ( Η αυτοκράτειρα)

Οι εξελίξεις των επαγγελματικών και των οικονομικών σας, θα σας χαρίσουν κάποια μορφή ανταμοιβής. Η έμπνευση της στιγμής ίσως να αποτελέσεις την λύση στα προβλήματα που σας απασχολούν εδώ και καιρό. Αισθηματικά, θα μπορέσετε να απολαύσετε στιγμές ερωτικής πληρότητας αλλά και αφοσίωσης! ¨Είστε είστε σε σχέση, είτε όχι, οι εξελίξεις στα ερωτικά σας θα είναι πολύ ευχάριστες για εσάς!

Λέων ( Ο ιεροφάντης)

Ακολουθώντας τα σίγουρα μονοπάτια, αυτά που ξέρετε ακριβώς που θα σας βγάλουν, θα μπορέσετε να έχετε την επιτυχία που περιμένετε. Θα δεχτείτε επίσης σημαντική βοήθεια και την υποστήριξη από ένα άτομο και θα κάνετε μια νέα αρχή. Τα αισθηματικά σας, όχι μόνο θα εξελιχθούν καλά, αλλά μπορεί να γίνει το βήμα για την δημιουργία μίας νέας σταθερής σχέσης που θα έχει την προοπτική του γάμου!

Παρθένος ( Ο ερημίτης)

Κάποια άτομα του περιβάλλοντος σας, σας πιέζουν ή και θα σας απογοητεύσουν  με τη  συμπεριφορά τους . Αποστασιοποιείστε και σκέφτεστε εκ νέου κάποιες υποθέσεις σας. Προβληματισμός θα υπάρξει και για την πορεία των οικονομικών σας, ενώ και τα επαγγελματικά σας τώρα είναι κι αυτά περιορισμένα, γεγονός που σας κάνει απαισιόδοξους. Στα αισθηματικά σας, απογοήτευση θα πάρετε από την στάση και την συμπεριφορά του/της συντρόφου σας και θα βάλετε κάποιες αποστάσεις προκειμένου να πάρετε σοβαρές αποφάσεις.

Ζυγός ( Ο τροχός της τύχης)

Μία ξαφνική ευκαιρία θα σας βοηθήσει να δείτε επιτέλους ροή στην επαγγελματική και την οικονομική σας κατάσταση. Ίσως να χρειαστεί να πάρετε κάποια ρίσκα! Συναισθηματικά, μία ξαφνική ερωτική γνωριμία μπορεί να βάλεις σε μπελάδες και ξεκαθαρίσματα όσους από εσάς είστε δεσμευμένοι! Αλλά να συναρπάσει ιδιαίτερα τους ελεύθερους.

Σκορπιός ( Η δύναμη)

Ανακτάτε τις δυνάμεις σας και τις ισορροπίες σας και με το επικοινωνιακό σας ταλέντο θα μπορέσετε να δείτε κάποιες υποθέσεις σας να εξελίσσονται πιο αρμονικά. Η συμφιλίωση με ένα άτομο που συγκρουστήκατε στο παρελθόν είναι μέσα στο πρόγραμμα. Οι συζητήσεις, οι προτάσεις αλλά και οι νέες γνωριμίες θα σας βοηθήσουν να ανασυνταχτείτε επαγγελματικά. Τα οικονομικά σας θα αρχίσουν να ισορροπούν.

Τοξότης ( Η δικαιοσύνη)

Θα δεχτείτε την στήριξη και την καθοδήγηση αλλά και τον έλεγχο πολλές φορές στην δουλειά σας. Παρόλα αυτά θα βρείτε λύσεις τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά σας. Τα αισθηματικά σας, μπαίνουν  σε μία σειρά, απομακρύνονται τα μαύρα σύννεφα ή οι λάθος άνθρωποι από την ζωή σας. Προετοιμάζεστε για τα καλύτερα!

Αιγόκερως ( Το αστέρι)

Η τύχη έρχεται και πάλι με το μέρος σας! Μία ξαφνική επαγγελματική πρόταση θα σας δώσει την ευκαιρία που περιμένατε εδώ και καιρό. Οι τυχαίες συγκυρίες θα ευνοήσουν την καριέρα σας, αλλά και τα οικονομικά σας. Στα αισθηματικά σας, ευνοείστε στη δημιουργία μίας νέας σχέσης, αλλά και στη σταθεροποίηση της ήδη υπάρχουσας.

Υδροχόος ( Η σελήνη)

Η οικογένεια θα παίξει σημαντικό ρόλο στις προτεραιότητές  σας τώρα. Θα είστε αρκετά δημιουργικοί στη δουλειά σας και αυτό θα σας βοηθήσει στην πορεία σας. Προσοχή στα έκτακτα έξοδα. Αισθηματικά, σε κλίμα ρομαντισμού προχωρούν τα αισθηματικά σας  και θα κάνετε σχέδια για την πορεία της σχέσης σας. Δεν θα λείψουν όμως οι αστάθειες  αλλά και τα ερωτηματικά σας.

Ιχθύς ( Ο ήλιος)

Θα υπάρξει μία ουσιαστική ανανέωση σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Αυτή η περίοδος είναι πολύ αποδοτική , ιδιαίτερα για την σύναψη νέων συμφωνιών τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα οικονομικά σας. Στα αισθηματικά σας, νέα φλερτ και κατακτήσεις, σας δημιουργούν ενθουσιασμό και να σας κάνουν να βρείτε και πάλι την αυτοπεποίθηση σας.