Ταρώ για σήμερα Κυριακή 26/7

Ταρώ για σήμερα 26/7

 

 

 

Κριός ( Ο ήλιος)

 Σας δίνεται η ευκαιρία να προβάλετε τις ικανότητές σας στην δουλειά σας, γεγονός που θα σας βοηθήσεις στις επαγγελματικές σας εξελίξεις. Οικονομικά θα πάρετε μία ανάσα. Συναισθηματικά, θα έχετε την ευκαιρία να αποκαταστήσετε τα κακώς κείμενα του παρελθόντος, και θα έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας. Ίσως ένα ταξιδάκι ή μία απόδραση θα σας δώσει μία  νέα ευχάριστη νότα στη σχέση σας. Ευνοούνται τα φλερτ για τους ελεύθερους.

Ταύρος ( Η κρίση)

 Θα αναγκαστείτε να δείτε κάποιες υποθέσεις σας πιο λογικά βάζοντας ένα πρόγραμμα στη ζωή σας. Δίνεται τον αγώνα σας για να μπορέσετε να έχετε μία καλύτερη επαγγελματική πρόοδο. Τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας θα φανούν αργότερα. Οικονομικά για την ώρα είστε πιεσμένοι. Συναισθηματικά, πιθανόν να πικραίνεστε από την συμπεριφορά του ατόμου που σας ενδιαφέρει ή του/της συντρόφου σας γιατί υπάρχουν κάποιες ασυμφωνίες και μπαίνουν κάποια όρια ανάμεσά σας. Θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις!

Δίδυμοι ( Ο κόσμος)

Κλείνετε εκκρεμότητες του παρελθόντος  και προετοιμάζετε το έδαφος για νέας σημαντικά ξεκινήματα, που θα γίνουν που θα γίνουν άμεσα και στα οικονομικά σας θα είστε κερδισμένοι. Θα έχετε τη δυνατότητα να αφήσετε πίσω σας το πικρό παρελθόν και να κάνετε νέα σημαντικά ξεκινήματα στα αισθηματικά. Η σχέση σας θα στηριχτεί στα αμοιβαία συναισθήματα.

Καρκίνος ( Ο τρελός)

Θα κάνετε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα το οποίο όμως σας  αγχώνει, αλλά αποτελεί και μία μεγάλη πρόκληση για εσάς. Καλωσορίζετε νέους συνεργάτες στη δουλειά σας, Οικονομικά αποφύγετε απερίσκεπτες  σπατάλες. Αισθηματικά, έχετε  την επιθυμία να κάνετε τις ανατροπές σας ή και να απελευθερωθείτε από ανθρώπους και καταστάσεις που σας κρατούν πίσω, Μία  νέα γνωριμία θα σας βάλει σε εγρήγορση.

Λέων ( Ο ιεροφάντης)

Απολαμβάνετε τους καρπούς των προσπαθειών σας αυτή την περίοδο, στα επαγγελματικά σας. Θα δεχτείτε την στήριξη και την αναγνώριση, ενώ στα οικονομικά σας, σας δίνετε μία σημαντική ώθηση. Η αισθηματική σας ζωή αποκτά τώρα μία πιο ενδιαφέρουσα τροπή. Οι ελεύθεροι βρίσκετε τον άνθρωπό σας. Οι δεσμευμένοι θα δυναμώσετε την σχέση σας.

Παρθένος ( Οι εραστές)

Κυνηγάτε αλλά και κατακτάτε τις επιθυμίες σας. Απολαμβάνετε στιγμές που σας είχαν λείψει τον τελευταίο καιρό, γεγονός που σας δίνει δύναμη και θα σας θέσει σε εγρήγορση! Προσοχή όμως στα οικονομικά σας, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να χάσετε τον έλεγχο, μέσα από απερίσκεπτα έξοδα. Συναισθηματικά, διανύετε μία από τις πιο ερωτικές περιόδους! Θα νιώσετε έντονα συναισθήματα τα οποία θα είναι αμοιβαία με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Η ερωτική σας σχέση θα σας συναρπάσει!

Ζυγός ( Το άρμα)

Οι προσπάθειες που κάνατε μέχρι τώρα στα επαγγελματικά σας, θα αρχίσουν να αποδίδουν! Αρκετοί από εσάς θα ξεκινήσετε μία νέα δουλειά με καλές προοπτικές ή θα δεχτείτε μία σημαντική προαγωγή. Στα οικονομικά σας θα έχετε σημαντική αναβάθμιση, που θα σας ανακουφίσει από το στρες της τελευταίας περιόδου. Συναισθηματικά, αρκετά ελπιδοφόρα θα είναι τα νέα για την αισθηματική σας ζωή. Θα πάρετε μία μεγάλη επιβεβαίωση  από τον/την σύντροφό σας. Για τους ελεύθερους δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για είσοδο ενός νέου ατόμου στη ζωή σας, που θα έχει όλες τις προοπτικές να σας προσφέρει αυτό που πραγματικά επιθυμείτε.

Σκορπιός ( Η δύναμη)

Ισχυροποιείτε την επαγγελματική σας θέση και θα κάνετε σημαντικά βήματα στη δουλειά σας. Στα οικονομικά σας, θα δεχτείτε την υποστήριξη από άτομα του περιβάλλοντος σας και έτσι θα είστε σε πιο ευνοϊκή θέση. Στα αισθηματικά σας, αυτή η περίοδος σας προδιαθέτει να αποκαταστήσετε τα κενά της σχέσης σας και θα μπείτε περισσότερο στην θέση του/της συντρόφου σας. Οι ελεύθεροι θα αναζωογονηθείτε από μία νέα κατάκτησή σας.

Τοξότης ( Ο διάβολος)

Αρκετά ασυγκράτητοι θα είστε αυτό το διάστημα, ιδιαίτερα σε υποθέσεις που αφορούν στα οικονομικά και τα αισθηματικά σας. Θα θελήσετε την απόλυτη κυριαρχία και έλεγχο, γεγονός που θα φέρει εντάσεις στην καθημερινότητα σας. Συναισθηματικά, διαταράσσεται το κλίμα αρμονίας στα αισθηματικά σα, γιατί η συμπεριφορά σας θα είναι αρκετά απόλυτη και κτητική. Ο ερωτισμός σας θα είναι έντονος! Αποφύγετε τις σκανδαλώδεις σχέσεις, ιδιαίτερα όσοι από εσάς είστε δεσμευμένοι.

Αιγόκερως ( Ο πύργος)

Θα υπάρξουν μεγάλες ανακατατάξεις στα επαγγελματικά σας, οι οποίες μπορεί να μην σας επηρεάσουν άμεσα, παρόλα αυτά θα αιφνιδιαστείτε από την ροή κάποιων συνεργασιών. Στα οικονομικά σας προσέξτε τις απώλειες. Στα αισθηματικά, κάποια γεγονότα θα σας αιφνιδιάσουν και θα σας φέρουν αντιμέτωπους με την αλήθεια, η οποία μπορεί να είναι κάπως σκληρή για εσάς. Με αποτέλεσμα να χάσετε την εμπιστοσύνη σας για τον/την σύντροφο σας ή για το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Υδροχόος ( Το αστέρι)

Προχωρούν υπέρ σας τα επαγγελματικά σας θέματα και θα είστε ικανοποιημένοι στα οικονομικά σας. Πείτε ναι σε νέες συνεργασίες. Συναισθηματικά, οι ελεύθεροι μπορείτε να περιμένετε μία ενδιαφέρουσα γνωριμία! Οι δεσμευμένοι, να περιμένετε να περάσετε όμορφες στιγμές με τον/την σύντροφό σας.

Ιχθύς ( Η σελήνη)

Αρκετά δημιουργικοί θα είστε, αυτό το διάστημα στα επαγγελματικά σας, δεν θα λείψουν όμως κάποιες παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σας. Στα οικονομικά σας θα υπάρξουν αστάθειες και έκτακτα οικογενειακά έξοδα. Στα αισθηματικά σας, ο ρομαντισμός, και η τρυφερότητα δεν θα λείψουν από τα αισθηματικά σας, Προσπαθήστε όμως να αποφύγετε τις ανασφάλειες, οι οποίες θα σας οδηγήσουν σε γκρίνιες και απαιτήσεις. Μην αφήσετε το παρελθόν  να σας επηρεάσει!