Ταρώ για σήμερα Κυριακή 24/5

 

 

Ταρώ για σήμερα 24/5

 

Κριός ( Ο διάβολος)

Θέλετε κάτι παραπάνω από αυτό που ήδη έχετε, με αποτέλεσμα να είστε απόλυτοι στον τρόπο που εκφράζεστε. Επαγγελματικά καλό είναι να αποφύγετε τους σκληρούς ανταγωνισμούς. Η ερωτική σας λίμπιντο θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη, όμως προσέξτε γιατί εύκολα μπορεί να παρασυρθείτε σε αδιέξοδα πάθη και παρασκηνιακές αισθηματικές ιστορίες που θα έχουν το κόστος τους.

Ταύρος ( Ο πύργος)

Σημαντικές αποκαλύψεις και θα έρθετε αντιμέτωποι με την σκληρή αλήθεια, η οποία μπορεί ναι μεν να σας πικράνει, αλλά θα σας λυτρώσει. Καλό είναι να αποφύγετε την εμπλοκή σας σε παρακινδυνευμένες επαγγελματικές καταστάσεις, αλλά θα χρειαστεί α υπερασπιστείτε περισσότερο τα δικαιώματά σας. Στα αισθηματικά σας, ξαφνικά γεγονότα θα σας κάνουν να συνειδητοποιήσετε πιο είναι το αληθινό και έχει αξία, αλλά και τις πρέπει να αφήσετε επιτέλους πίσω σας!

Δίδυμοι ( Ο ιεροφάντης)

Αυτή είναι μία καλή εποχή για να εδραιώσετε νέες επαγγελματικές και οικονομικές συμφωνίες. Θα δεχτείτε την υποστήριξη ενός ατόμου στα σχέδια σας. Συναισθηματικά, θα σκεφτείτε πιο σοβαρά την προοπτική της δέσμευσης και αυτό θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι τώρα πλέον γνωρίζετε καλύτερα από άλλη φορά τι ακριβώς αναζητάτε – και θα το βρείτε!

Καρκίνος ( Οι εραστές)

Τώρα σας δίνονται οι ευκαιρίες και οι προοπτικές να ανανεώσετε την αισθηματική και κοινωνική σας ζωή και μπορείτε να περιμένετε ανέμελε στιγμές! Προσέξτε όμως την τάση σας για σπατάλες. Στα επαγγελματικά σας τώρα θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε την δημιουργικότητά σας. Στα αισθηματικά σας μπορείτε να περιμένετε ευχάριστες εκπλήξεις από τον/την σύντροφό σας, ώστε να περάσετε ευχάριστες και πικάντικες στιγμές! Οι ελεύθεροι θα αφεθείτε στα παιχνίδια του φλερτ.

Λέων (  Το άρμα)

Υλοποιούνται οι στόχοι σας και θα έχετε την αναγνώριση από άτομα του περιβάλλοντός σας. Ευνοούνται επίσης τα ταξίδια. Οι προσπάθειες σας θα έχουν και οικονομική ανταμοιβή. Αισθηματικά, ευχάριστες συζητήσεις και μετακινήσεις με τον/την σύντροφό σας θα προφέρουν ικανοποίηση και στους δύο σας. Όσοι είστε μόνοι  θα κάνετε μία νέα γνωριμία η οποία θα έχει προοπτικές.

Παρθένος ( Η δικαιοσύνη)

Βρίσκετε τις ισορροπίες  στις σχέσεις σας και θα καταφέρετε να συνδυάσετε την λογική με το συναίσθημα. Οι ενέργειες και οι προσπάθειες του χθες φαίνεται ότι έπιασαν  τόπο, ώστε τώρα να μπορέσετε να βάλετε σε μία σειρά τόσο τα επαγγελματικά, όσο και τα οικονομικά σας. Αισθηματικά, όσοι είστε σχέση θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τα προβλήματα με το  ταίρι σας. Οι ελεύθεροι θα έχετε εξελίξει με άτομο από το παρελθόν.

Ζυγός ( Ο ερημίτης)

Κάνετε τον απολογισμό σας και συνειδητοποιείτε σφάλματα, απογοητεύστε από την στάση των ατόμων που σας περιβάλλουν και γίνεστε όμως πιο σκληροί! Στασιμότητα θα υπάρξει τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά σας τώρα κι αυτό θα σας αγχώσει. Συναισθηματικά  ίσως να νιώσετε παραμελημένοι από τον/στην σύντροφό σας, ενώ αν είστε μονοί θα νοσταλγήσετε μια περασμένη ερωτική σας ιστορία.

Σκορπιός ( Ο τροχός της τύχης)

Η τύχη θα είναι με το μέρος σας! Θα προκύψουν γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε ένα επαγγελματικό σας στόχο. Αξιοποιήστε νέες γνωριμίες και δεν θα χάσετε! Αισθηματικά, νέες συναρπαστικές εξελίξεις στα αισθηματικά σας, θα αλλάξουν τις απόψεις που διατηρούσας μέχρι τώρα σ’ αυτόν τον τομέα της ζωής σας!

Τοξότης ( Ο κρεμασμένος)

Αποφύγετε τις παραπλανήσεις και δείξετε προνοητικότητα στις επαφές σας. Οι εξιδανικεύσεις ίσως να οδηγήσουν σε εξαπατήσεις. Υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σας τώρα, καλό είναι να αποφύγετε τα ρίσκα. Αισθηματικά, είστε κάπως μπερδεμένοι, γι’ αυτό μην κάνετε μεγάλες συναισθηματικές επενδύσεις τώρα.

Αιγόκερως ( Ο θάνατος)

Κλείνετε τα ανοιχτά κεφάλαια του παρελθόντος!  Συνειδητοποιείτε ότι έχει έρθει η ώρα να πείτε αντίο σε άτομα και καταστάσεις που έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους. Κάποιες συνεργασίες λήγουν τώρα για να ανοίξουν καινούργιες. Στα οικονομικά σας δείξετε προνοητικότητα. Αισθηματικά, έχετε την ανάγκη να μείνετε λίγο μόνοι, για να ξεπεράσετε δυσάρεστες καταστάσεις.

Υδροχόος ( Η εγκράτεια)

Η μεθοδικότητά σας θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε εκκρεμότητες του περασμένου διαστήματος. Νέες επαγγελματικές συνεργασίες θα σας βοηθήσουν στην περαιτέρω ανάπτυξη σας. Στα αισθηματικά σας, θα λύσετε παρεξηγήσεις τους παρελθόντος, θα αναθεωρήσετε σχέσεις του χθες, ενώ είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιήσετε μία επανασύνδεση.

Ιχθύς ( Η δικαιοσύνη)

Η διπλωματία σας θα σας βοηθήσει να φέρετε τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας στο σημείο που θέλετε. Οι έξυπνοι χειρισμοί είναι απαραίτητοι για να βρείτε τις ισορροπίες. Στα αισθηματικά σας, παραδέχεστε τα λάθη σας, συγχωρείτε αλλά και ζητάτε συγγνώμη, γεγονός που βοηθά στην αποκατάσταση της αισθηματικής σας ζωής. Ευνοείστε όσοι σκέφτεστε μία καλή και σταθερή επανασύνδεση.