Ταρώ για σήμερα 23/2

Ταρώ για σήμερα Κυριακή 23/2

 

 

 

 

Ταρώ για σήμερα 23/2

 

Κριός ( Η δύναμη)

Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και το άγχος σας μεγάλο, όμως θα προσπαθήσετε να βάλετε σε μία σειρά όλα όσα πρέπει να ολοκληρώσετε προκειμένου να κερδίσετε την  εμπιστοσύνη των ατόμων με τα οποία συνεργάζεστε κι έτσι θα νιώσετε επιβεβαίωση και σιγουριά για την επαγγελματική σας εξέλιξη. Τα οικονομικά σας θα αρχίσουν να βελτιώνονται σημαντικά. Η αισθηματική σας ζωή μπαίνει σιγά – σιγά σε μία ισορροπία, αφού θα προσπαθήσετε με δίκαιο τρόπο να προσεγγίσετε τον/την σύντροφό σας ώστε να μπορέσετε να λύσετε τις μεταξύ σας διαφωνίες.

Ταύρος ( Ο κρεμασμένος)

Ξεφεύγετε από τα συνηθισμένα και  ζείτε νέες εμπειρίες τώρα! Χρειάζεται ωστόσο, προσοχή στις επιλογές σας, γιατί η επιπολαιότητα, μπορεί να σας οδηγήσει σε σφάλματα που αργότερα θα μετανιώσετε. Μην εξιδανικεύετε τις καταστάσεις, κυρίως στα αισθηματικά σας, γιατί στην πορεία θα καταλάβετε πως κάποια πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Στα επαγγελματικά σας, μπορεί να κάνετε μεγάλα σχέδια για την επαγγελματική σας εξέλιξη, όμως σας λείπει η οργάνωση.

Δίδυμοι ( Ο θάνατος)

 Η διάθεση σας είναι αρκετά πεσμένη, ενώ η ανάγκη σας είναι πλέον να γυρίσετε μία νέα σελίδα. Ίσως τώρα να λήξουν συνεργασίες που δεν οδηγούσαν πουθενά και γι’ αυτό νιώθετε αβεβαιότητα για την επαγγελματική σας εξέλιξη. Μία σχέση σας έχει φθάσει σε αδιέξοδο. Είναι η στιγμή να πάρετε σοβαρές αποφάσεις ή θα προχωρήσετε παρακάτω, ή θα κάνετε υποχωρήσεις και αλλαγές για να την κρατήσετε.

Καρκίνος ( Η εγκράτεια)

Θα καταφέρετε να αναθερμάνετε το κλίμα που είχατε βρεθεί το τελευταίο διάστημα και θα αποκατασταθούν οι σχέσεις με άτομα του περιβάλλοντος σας. Θα επικεντρώσετε την σκέψη σας σε διάφορους τομείς προκειμένου να ανακτήσετε την αρμονία στην καθημερινότητά σας. Οι παλιές σχέσεις θα αναζωογονηθούν, αφού η αγάπη θα αποδειχθεί ότι αντέχει και υπομένει!  Οι επαγγελματικές σας συνεργασίες θα ανανεωθούν και θα μπορέσετε μέσω αυτών να εξελιχθείτε. Τα οικονομικά σας δεν θα είναι στην πιο ιδανική κατάσταση και αυτό που θα πρέπει να κάνετε είναι να δείξετε μετριοπάθεια στις επιλογές σας για να αποφύγετε τα σφάλματα.

Λέων ( Ο διάβολος)

Αρκετά ασυγκράτητοι θα είστε  τώρα, ιδιαίτερα σε υποθέσεις που αφορούν τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας. Θα θελήσετε να έχετε την απόλυτη κυριαρχία και τον έλεγχο γεγονός που θα φέρει εντάσεις στην καθημερινότητα σας. Διαταράσσεται η αρμονία στα αισθηματικά σας γιατί  η συμπεριφορά  σας θα είναι αρκετά κτητική και απόλυτη. Ο ερωτισμός σας θα είναι έντονος, καλό  είναι όμως να αποφύγετε τις σκανδαλώδεις σχέσεις. Η ανταγωνιστικότητά στα επαγγελματικά σας θα είναι ισχυρή και θα υπάρξουν εντάσεις με τους συνεργάτες σας. Στα οικονομικά σας όμως θα βγείτε κερδισμένοι.

Παρθένος ( Ο πύργος)

Συμβαίνουν μεγάλες ανακατατάξεις στα επαγγελματικά σας, οι οποίες μπορεί να μην σας επηρεάσουν άμεσα, ωστόσο θα αιφνιδιαστείτε από την ροή κάποιων συνεργασιών. Στα οικονομικά σας προσέξτε τις απώλειες. Τα γεγονότα θα σας αιφνιδιάσουν στα αισθηματικά σας και θα σας φέρουν αντιμέτωπους με την αλήθεια, η οποία μπορεί να είναι σκληρή. Ίσως και να χάσετε την εμπιστοσύνης για ένα άτομο που εκτιμάτε.

Ζυγός ( Το αστέρι)

Ένας αέρας ανανέωσης πλανάται στην ατμόσφαιρα αυτό τον καιρό για εσάς και σίγουρα θα βρείτε και πάλι την ελπίδα και το κέφι για ζωή. Προχωρούν υπέρ σας τα επαγγελματικά σας ζητήματα και θα βρεθείτε ικανοποιημένοι στα οικονομικά σας. Πείτε «ναι» σε νέες συνεργασίες.  Ευνοημένοι θα είστε και στα αισθηματικά σας. Οι ελεύθεροι μπορείτε να περιμένετε μία ενδιαφέρουσα γνωριμία! Οι δεσμευμένοι θα περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας.

Σκορπιός ( Η σελήνη)

Υπάρχουν αστάθειες στην καθημερινότητά σας, αλλά και στα συναισθήματά σας, γιατί θα επηρεαστείτε από την συμπεριφορά των άλλων. Μην πάρετε πολύ προσωπικά τις αντιδράσεις των οικείων σας. Ο ρομαντισμός, η τρυφερότητα  και η ζεστασιά δεν θα λείψουν στα αισθηματικά σας. Καλό είναι όμως να αποφύγετε τις ανασφάλειες που θα σας οδηγήσουν σε γκρίνιες και απαιτήσεις. Μην αφήνετε το παρελθόν να σας επηρεάσει. Στα επαγγελματικά σας θα είστε αρκετά δημιουργικοί, δεν θα λείψουν όμως κάποιες παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σας. Στα οικονομικά σας θα υπάρξουν κάποιες αστάθειες, από κάποια έκτακτα οικογενειακά έξοδα.

Τοξότης ( Ο ήλιος)

Ευχάριστα μηνύματα και μετακινήσεις θα σας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία! Νέες προτάσεις και συμφωνίες θα σας κάνουν να βάλετε μπροστά επαγγελματικά σχέδια που είχατε εδώ και καιρό στο μυαλό σας. Οικονομικά ευνοείστε. Στα αισθηματικά, είναι  μια ευνοϊκή περίοδος για φλερτ και νέες γνωριμίες. Όσοι είστε σε σχέση θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας μέσα από την καλή επικοινωνία.

Αιγόκερως ( Η δικαιοσύνη)

Εισέρχεστε σε μία περίοδο ανταμοιβής για εσάς που πραγματικά προσπαθήσατε τον τελευταίο καιρό να πετύχετε σε ένα προσωπικό σας σχέδιο. Επαγγελματικά θα δεχτείτε την στήριξη, την καθοδήγηση αλλά και τον έλεγχο μερικές φορές στο τρόπο εργασίας σας. Στα οικονομικά σας θα βρείτε λύσεις και θα ανακουφιστείτε. Στα αισθηματικά σας, μπαίνετε σε μία σειρά γιατί φεύγουν τα κακώς κείμενα του παρελθόντος, ή ο λάθος άνθρωπος και προετοιμάζεστε για τα καλύτερα.

Υδροχόος ( Ο ερημίτης)

Νιώθετε αρκετά κουρασμένοι από όλα όσα ζήσατε τον τελευταίο διάστημα και έχετε την ανάγκη να αποστασιοποιηθείτε και να αξιολογήσετε τα δεδομένα προγραμματίζοντας τις επόμενες κινήσεις σας. Είστε αρκετά εσωστρεφείς και μελαγχολικοί, είτε γιατί επικρατεί ένα παγερό κλίμα στην σχέση σας, είτε γιατί  βιώνετε περίοδο μοναξιάς. Θα έχετε όμως την ευκαιρία να ξεπεράσετε δυσάρεστες καταστάσεις από το παρελθόν.  Η εργασία σας κινείται σε καλά επίπεδα, γιατί εσείς οι ίδιοι θα είστε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας. Τα οικονομικά όμως θα σας προβληματίσουν.

Ιχθύς ( Ο τροχός της τύχης)

Μετά από τυχαία γεγονότα και γνωριμίες θα έχετε ένα σημαντικό άνοιγμα, το οποίο και θα σας αναβαθμίσει και στα οικονομικά σας. Στα αισθηματικά σας, μην διστάσετε να πείτε ναι σε ένα μεγάλο έρωτα που θα εμφανιστεί ξαφνικά στην ζωή σας. Η αισθηματική σας ζωή αποκτά ρίσκο , περιπέτεια  και πολύ έντονη ερωτική διάθεση!