Ταρώ για σήμερα Κυριακή 21/6

 

Ταρώ για σήμερα 21/6

 

 

Κριός ( Ο θάνατος)

Θα νιώσετε πικρία από ανθρώπους ή και από καταστάσεις και θα νοσταλγήσετε κάποιες στιγμές από το παρελθόν. Τα εμπόδια δεν θα λείψουν και στα επαγγελματικά  σας, όμως με σκληρή δουλειά θα τα καταφέρετε! Στα αισθηματικά, πολλοί από εσάς θα συνειδητοποιήσετε ότι μία σχέση δεν έχει πλέον να σας δώσει κάτι παραπάνω και ότι έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της.

Ταύρος ( Η εγκράτεια)

Οι δημόσιες σχέσεις θα σας βοηθήσουν, να μπορέσετε να πετύχετε στα επαγγελματικά σας σχέδια. Στα οικονομικά σας θα δεχθείτε την υποστήριξη από άτομο του περιβάλλοντός σας. Αισθηματικά, λύνονται διαφωνίες που είχατε με τον/την σύντροφό σας με αποτέλεσμα να βρείτε την ισορροπία στην σχέση σας. Για όσους από εσάς είστε ελεύθεροι, μία φιλική ή επαγγελματική σχέση θα μετατραπεί σε ερωτική.

Δίδυμοι ( Ο διάβολος)

Αναζητάτε κάτι περισσότερο από αυτό που έχετε!  Παρόλα αυτά, σας δίνεται η ευκαιρία να  αποκτήσετε περισσότερο χρήμα, το σημαντικό όμως είναι να το διαχειριστείτε σωστά. Αισθηματικά, οι δεσμευμένοι θα πρέπει να προσέξετε πάρα πολύ τις εκδηλώσεις ζήλια απέναντι στον/στην σύντροφό σας. Για τους ελεύθερους, μία νέα σχέση θα έχει τονισμένο το πάθος, αλλά θα κρύβεις και αρκετά μυστικά.

Καρκίνος ( Ο πύργος)

Ξαφνικές ανατροπές στα επαγγελματικά σας, θα σας προκαλέσουν νευρικότητα και θα σας θέσουν σε εγρήγορση. Καλό είναι να προσπαθήσετε να αποφύγετε αντιπαραθέσεις ή και καυγάδες με τους συνεργάτες σας. Στα οικονομικά σας, θα προκύψει ένα ξαφνικό έξοδο που θα σας αγχώσει. Συναισθηματικά, ένα ξαφνικό γεγονός θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε την σκληρή  αλήθεια! Οι ελεύθεροι μην επενδύσετε σε μια νέα γνωριμία η οποία θα σας απογοητεύσει στην πορεία.

Λέων ( Το αστέρι)

Ο επιμένων νικά, έτσι κι εσείς θα γευτείτε τους καρπούς των προσπαθειών σας και θα κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Η τύχη είναι πάλι με το μέρος σας! Τυχαίες συγκυρίες θα ευνοήσουν τη καριέρα σας και τα οικονομικά σας. Συναισθηματικά, ευνοείται η δημιουργία μίας νέας σχέσης, αλλά και η αναθέρμανση της ήδη υπάρχουσας. Οι ευκαιρίες θα είναι πολλές, αρκεί εσείς να μην μείνετε με «σταυρωμένα» χέρια.

Παρθένος ( Η σελήνη)

Έχετε ανάγκη ασφάλεια και εμπιστοσύνης, οι συνθήκες όμως τώρα  σας, δημιουργούν συναισθήματα αβεβαιότητας. Το στενό  σας περιβάλλον θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα εμπόδια. Στα οικονομικά σας, συντηρήσετε ότι μέχρι τώρα έχετε κερδίσει. Συναισθηματικά, αν εκφράσετε με τρυφερότητα και ρομαντισμό τα συναισθήματα σας στο ταίρι σας ή στο άτομο που σας ενδιαφέρει τα αποτελέσματα θα είναι με το μέρος σας. Αρκεί βέβαια να μην αφήσετε τις αμφιβολίες να σας φθείρουν συναισθηματικά.

Ζυγός ( Ο ήλιος)

Οι συνθήκες σας ευνοούν για διαπραγματευτείτε  καλύτερους όρους συνεργασίας στον επαγγελματικό σας χώρο. Μέσα από ένα κύκλο γνωριμιών, θα βρείτε λύσεις τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά σας ζητήματα. Συναισθηματικά, το κλίμα γίνεται πιο θερμό και πλέον θα δεχτείτε  επιβεβαίωση για αισθήματα που τρέφει για εσάς ο/η σύντροφός σας!   Ένα παλιό σας ερωτικό σας σχέδιο τώρα θα δείτε ότι ήρθε η στιγμή να εκπληρωθεί!

Σκορπιός ( Η κρίση)

Είναι ώρα για να αφοσιωθείτε στη δουλειά σας, αλλά και για βρείτε λύσεις για τις οικονομικές σας υποχρεώσει! Μην αποθαρρύνεστε όμως από τις πιέσεις που θα δεχτείτε. Συναισθηματικά, στην προσπάθεια σας να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σχετικά με τα αισθηματικά σας, θα λειτουργήσετε  αρκετά επιφυλακτικά, δίνοντας προσοχή  και στις πιο μικρές λεπτομέρειες, οι  οποίες θα σας βοηθήσουν να καταλήξετε σε σημαντικά συμπεράσματα.

Τοξότης ( Ο κόσμος)

Θα κατακτήσετε ένα σημαντικό σας στόχο, για τον οποίο έχετε  εργαστεί σκληρά τον τελευταίο καιρό! Τώρα θα νιώσετε δυνατοί και έτοιμοι να στηρίξετε τους ανθρώπους που αγαπάτε!  Θα δεχτείτε μία επιβράβευση στα επαγγελματικά σας, ή θα αναλάβετε περισσότερες ευθύνες που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία!  Συναισθηματικά, θα κατανοήσετε ότι η αγάπη που σας ενώνει με τον/την σύντροφό σας είναι πράγματι πολύ δυνατή!

Αιγόκερως ( Ο τροχός της τύχης)

Η ροή της καθημερινότητάς σας γίνεται αρκετά γρήγορη και οι εξελίξεις στον εργασιακό σας χώρο είναι μεγάλες! Μέσα από ανακατατάξεις που θα προκύψουν τώρα τα στα επαγγελματικά σας κι εσείς θα καταφέρετε νε βρεθείτε ευνοημένοι αξιοποιώντας το  παράγοντα τύχη! Στα οικονομικά σας θα έχετε την ευκαιρία ενός ξαφνικού κέρδους που θα σας λύσει κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζετε τώρα. Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι μία εντελώς ξαφνική πρόταση από τον/την σύντροφό σας και θα μπορέσετε να βελτιώσετε τη σχέση σας κάνοντας μία ουσιαστική αρχή. Οι ελεύθεροι θα βρεθείτε εντελώς ξαφνικά στην αγκαλιά ενός νέου προσώπου, που θα σας απογειώσει και θα σας κάνει να ζήσετε συναισθήματα τα οποία ήταν ξεχασμένα!

Υδροχόος ( Η δύναμη)

Θα νιώσετε πολύ πιο σίγουροι για τον εαυτό σας, ανακτάτε τις δυνάμεις σας και θα κερδίσετε τον χαμένο χρόνο, γεγονός που θα σας βοηθήσει στην υλοποίηση των στόχων σας. Συναισθηματικά, θα μπορέσετε να μπείτε πιο εύκολα στην θέση του/της συντρόφου σας και θα καταλάβετε  περισσότερο τις επιθυμίες και τα θέλω του/της. Οι ελεύθεροι θα βάλετε νερό στο κρασί σας  και θα δώσετε ευκαιρία σε ένα πρόσωπο από το παρελθόν.

Ιχθύς ( Ο κρεμασμένος)

Κάποια σχέδια σας μπλοκάρονται τώρα, καλό είναι να αποφύγετε τις γρήγορες αποφάσεις και δείξτε περισσότερη εγκράτεια και καχυποψία σε ότι ακούτε! Συναισθηματικά, αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις και θυμηθείτε πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσό! Μην δίνετε αλλά και μην πιστέψετε σε μεγάλες υποσχέσεις!