Ταρώ για σήμερα 30/9

Ταρώ για σήμερα Δευτέρα 30/9

Ταρώ για σήμερα 30/9

Κριός ( Ο πύργος)

Αποφύγετε τις τολμηρές αλλαγές και διαφυλάξτε καλύτερα τα οικονομικά σας, για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως. Θα υπάρξουν αποκαλύψεις  που θα σας  απογοητεύσουν σημαντικά. Θα συνειδητοποιήσετε την αλήθεια  πίσω από μία ερωτική σας υπόθεση και ίσως απογοητευτείτε. Τα ερωτικά σας πλάνα αλλάζουν. Μην επενδύσετε πολλά σε νέες γνωριμίες.

Ταύρος ( Το αστέρι)

Μετά από συνεχείς ανατροπές τώρα έφτασε η δική σας τυχερή στιγμή που θα σας βοηθήσει να περάσετε καλά και να ανανεωθείτε. Οι συγκυρίες  είναι θετικές για να έχετε χαρούμενες εξελίξεις. Θα δεχτείτε την εύνοια και θα έχετε την  ευκαιρία να αναπτυχθείτε επαγγελματικά και να εξελίξετε τα οικονομικά σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τα μαύρα σύννεφα φεύγουν στα αισθηματικά σας και θα αρχίσετε να κάνετε νέα σχέδια.

Δίδυμοι ( Η σελήνη)

Στα επαγγελματικά  ναι μεν θα έχετε την έμπνευση και τη δημιουργικότητα για να προχωρήσετε σε κάποιες επαγγελματικές υποθέσεις, ωστόσο δεν θα λείψουν οι παρεξηγήσεις και τα νεύρα με  τους συναδέλφους σας. Στα οικονομικά σας θα υπάρξουν έκτακτα έξοδα για το σπίτι και την οικογένεια για αυτό προνοήστε! Οι συχνές εναλλαγές στην διάθεσή σας  θα είναι η αιτία να απογοητευτείτε αλλά και να λειτουργήσετε κάπως οξύθυμα απέναντι στο ταίρι σας. Περιορίστε τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και εκφράστε αυτά που νιώθετε!

Καρκίνος ( Ο ήλιος)

Νέες συμφωνίες και προτάσεις, ανοίγουν ένα νέο κύκλο στα επαγγελματικά σας. Έρχονται χρήματα στα χέρια σας μετά από κάποιες συζητήσεις ή και συμφωνίες που θα κάνετε. Η εποχή είναι ιδανική για διασκέδαση και ανεμελιά στα αισθηματικά  σας. Φλερτ και νέες γνωριμίες για τους ελεύθερους, ενώ οι δεσμευμένοι θα αποκτήσετε μία πιο ουσιαστική επικοινωνία με τον/την σύντροφό σας.

Λέων ( Η κρίση)

Θα μπορέσετε να κλείσετε εκκρεμότητες και να δείτε πιο υπεύθυνα την εξέλιξη των επαγγελματικών και οικονομικών σας υποθέσεων. Θα δεχτείτε την υποστήριξη από άτομο που μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει. Η αισθηματική σας ζωή είναι κάπως ψυχρή και αδιάφορη αυτό το διάστημα. Υπάρχει απομάκρυνση με τον/την σύντροφό σας και θα βάλλετε κι εσείς πλέον  κάποια όρια στον εαυτό σας.

Παρθένος ( Ο κόσμος)

Θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε κάποιες αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να κατακτήσετε τους στόχους σας τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά σας. Θα εκπληρώσετε μία σημαντική προσδοκία σας. Θα κατανοήσετε ότι υπάρχουν αμοιβαία συναισθήματα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, ενώ οι ελεύθεροι θα συναντήσετε τον άνθρωπο της ζωής σας.

Ζυγός ( Ο τρελός)

Μην προ τρέχετε να κάνετε πράγματα τα οποία δεν τα έχετε σκεφτεί και αφήστε στην άκρη την παρορμητικότητα και το  εγωισμό. Συγκρατήστε την τόλμη σας και αποφύγετε το ρίσκο, γιατί ενώ εσείς θεωρείτε ότι  θα βγείτε κερδισμένοι, στο τέλος από δική σας ευθύνη μπορεί να βγείτε χαμένοι. Κυνηγάτε αλλά και κατακτάτε τον έρωτα και θα υπάρξει έντονο ερωτικό στοιχείο  για παιχνίδι  και φλερτ. Η εποχή δεν ενδείκνυται για σταθερή σχέση.

Σκορπιός ( Ο ιεροφάντης)

Μία προαγωγή, εύρεση μίας νέας εργασίας, ή η αύξηση των οικονομικών σας θα είναι τώρα η δική σας προσωπική στιγμή επιτυχίας! Η σχέση σας μπορεί να περάσει σε μία πιο σταθερή φάση ( γάμο – επισημοποίηση). Οι ελεύθεροι θα γοητευτείτε από ένα πρόσωπο αρκετά μεγαλύτερο από εσάς σε ηλικία. Τα γεγονότα θα σας κάνουν να συνειδητοποιήσετε ότι τα προβλήματα που περάσατε, σας βγήκαν τελικά σε καλό.

Τοξότης ( Οι εραστές )

Προσέξτε τα οικονομικά σας, γιατί όσο γρήγορα θα έρθουν χρήματα στα χέρια σας, το ίδιο γρήγορα θα φύγουν σε έξοδα καλοπέρασης.  Επαγγελματικά θα σας δοθεί η ευκαιρία να οργανώσετε μία νέα επαγγελματική δραστηριότητα. Θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας γεμίσουν με ενθουσιασμό και στα αισθηματικά σας, αλλά και σκαμπανεβάσματα γιατί θα σας πιάσουν οι αμφιβολίες. Απολαύστε τις στιγμές!

Αιγόκερως ( Ο θάνατος )

Θα βάλετε τέλος σε αδιέξοδες καταστάσεις. Οι ειδήσεις που θα έχετε για κάποιες επαγγελματικές και οικονομικές σας υποθέσεις θα σας απογοητεύσουν και θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε τακτική και πορεία. Μία συνεργασία σας θα λήξει άδοξα. Επίσης θα νιώσετε ότι η σχέση σας δεν προχωρά έτσι όπως εσείς θα θέλατε κι αυτό είναι κάτι που σας θλίβει. Πολλοί από εσάς θα πάρετε την απόφαση του να πείτε αντίο στην σχέση που σας πίκρανε.

Υδροχόος ( Η εγκράτεια)

Οι σχέσεις σας θα βελτιωθούν και θα νιώσετε πιο ήρεμοι και ξεκούραστοι από τα γεγονότα που εξελίσσονται γύρω σας. Η υποστήριξη που θα πάρετε από μία επαγγελματική σας συνεργασία θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τόσο τον τομέα της εργασίας όσο και των οικονομικών σας.  Θα έχετε μία καλή ευκαιρία για επανασύνδεση με το ταίρι  σας, η οποία θα μπορέσει να έχει επιτυχία. Όσοι είστε μέσα σε σχέση θα έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας.

Ιχθύς ( Ο διάβολος)

Δεν σας φτάνουν όσα έχετε ήδη στην ζωή σας, αλλά αναζητάτε κάτι παραπάνω, με αποτέλεσμα να γίνεστε  αρκετά αυστηροί  και απαιτητικοί.  Περιορίστε την ανταγωνιστικότητα  στα επαγγελματικά σας και αποφύγετε τα καυγαδάκια με τους συναδέλφους σας. Τα οικονομικά σας ευνοούνται αρκεί εσείς να κάνετε σωστή διαχείριση.  Τα ερωτικά πάθη φουντώνουν, αλλά υπάρχου κάποιες κρυφές πτυχές στην σχέση σας που θα σας κάνουν να αμφιβάλετε, να ζηλεύετε και να μην νιώθετε ασφαλείς. Αποφύγετε τις μπερδεμένες ερωτικές καταστάσεις.