Ταρώ για σήμερα Δευτέρα 29/6

 

 

Ταρώ για σήμερα 29/6

 

Κριός ( Ο κόσμος)

Θα καταφέρετε με επιτυχία να κατακτήσετε τους στόχους σας! Και θα νιώσετε δικαίωση και ολοκλήρωση. Στα αισθηματικά, οι ελεύθεροι θα έχετε μία σπουδαία γνωριμία, ενώ οι δεσμευμένοι θα έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας.

Ταύρος ( Ο τρελός )


Σκεφτείτε καλά πριν πάρετε τα ρίσκα σας, τόσο για τα επαγγελματικά, όσο και για τα οικονομικά σας. Ευνοούνται όμως οι συζητήσεις για νέα ξεκινήματα. Συναισθηματικά, θα θελήσετε να απελευθερωθείτε από κάθε τι που σας καταπίεζε τον τελευταίο καιρό και θα είστε πιο αυθόρμητοι προς ένα νέο έρωτα, που φαίνεται ότι θα σας συναρπάσει!

Δίδυμοι ( Ο ιεροφάντης)

Υπάρχουν άνθρωποι που θα θελήσουν να σας βοηθήσουν και να σας σταθούν στα δικά σας αδιέξοδα Έχετε εύνοια αλλά και την υποστήριξη από ένα άτομο που έχει ανώτερη θέση από εσάς. Οικονομικά θα έχετε μεγαλύτερη άνεση. Συναισθηματικά, οι αμφιβολίες από την αισθηματική σας ζωή, αρχίζουν να υποχωρούν και θα κάνετε σχέδια, τα οποία θα μπορέσουν να πάρουν μία σταθερή μορφή στον χρόνο.

Καρκίνος ( Οι εραστές)

Μην αφήσετε ιδέες αναξιοποίητες και προσπαθήστε να βάλετε τον δικός σας προσωπικό τόνο στην δουλειά σας. Αυτό θα βοηθήσει να κάνετε και την διαφορά! Στα οικονομικά σας ενώ θα είστε πιο άνετοι αυτή  την εποχή, θα έχετε αρκετά έξοδα, εξαιτίας άσκοπων δαπανών. Συναισθηματικά, αν δεν έχετε σχέση, τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε μία γνωριμία, η οποία θα σας ξυπνήσει μοναδικά συναισθήματα! Οι δεσμευμένοι αν αφήσετε στην άκρη τις ζήλιες και την κτητικότητα, τότε θα απολαύσετε υπέροχες στιγμές με τον/την σύντροφο σας.

Λέων ( Το άρμα)

 Καταφέρνετε τώρα να στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις και τελειώσετε κάποιες προβληματικές καταστάσεις που σας ταλαιπώρησαν στο παρελθόν. Θα βρείτε και πάλι το θάρρος την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό σας. Συναισθηματικά, επιβεβαίωση συναισθημάτων θα λάβετε από τον/την σύντροφο σας ή από το άτομο που σας ενδιαφέρει. Θα είναι κάτι που θα σας κάνει να νιώσετε και πάλι γοητευτικοί και αισιόδοξοι!

Παρθένος ( Η δύναμη)

Θα κάνετε σταδιακά βήματα που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε περισσότερο τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Έχετε συμμάχους στο πλευρό σας. Αισθηματικά, συμφιλιώνεστε με τον/την σύντροφό σας ή με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Ξεπερνάτε τις φοβίες και τις ανασφάλειες σας και τα βρίσκετε περισσότερο με τον εαυτό σας.

Ζυγός ( Ο ερημίτης)

Νιώθετε ανικανοποίητοι από τις συνθήκες γύρω σας και έχετε την ανάγκη και την επιθυμία να αποστασιοποιηθείτε, να κάνετε τον απολογισμό σας και να βάλετε σε μία σειρά τις σκέψεις και τις ανάγκες σας Οικονομικά είστε ακόμη πιεσμένοι. Συναισθηματικά, δεν λείπει η πικρία από την εξέλιξη μίας σχέσης σας, ενώ φανερά είναι και το συναίσθημα της μοναξιάς. Είναι καλύτερα τώρα να τα βρείτε περισσότερο με τον εαυτό σας!

Σκορπιός ( Ο τροχός της τύχης)

Η τύχη σας χτυπά την πόρτα, εκεί που δεν το περιμένατε! Αρκεί βέβαια να την αναγνωρίσετε και να αρπάξετε γρήγορα τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Θα πρέπει να πάρετε γρήγορες αποφάσεις στη  δουλειά σας, γιατί θα δεχτείτε μία δελεαστική πρόταση. Στα οικονομικά σας υπάρχουν σκαμπανεβάσματα αλλά και ευκαιρίες ξαφνικής ανόδου, Στα αισθηματικά σας, ένα νέος έρωτας θα εισβάλει τώρα στη ζωή σας! Ενώ ξαφνικέ ερωτικές εξελίξεις θα σας συναρπάσουν έστω κι αν για την ώρα δεν σας προσφέρουν σταθερότητα.

Τοξότης ( Ο κρεμασμένος)

Συγκρατήσετε την επιπολαιότητά σας, για να αποφύγετε λάθη και παρανοήσεις. Στα επαγγελματικά σας, το μεγάλο σας εμπόδιο θα είναι η ασυνέπεια , η αστάθεια και οι καθυστερήσεις. Καλό είναι τώρα να αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις. Συναισθηματικά, άλλα λέτε, άλλα θέλετε, και άλλα κάνετε και θα πρέπει να δείξετε προσοχή για να μην δημιουργηθούν μπερδέματα!

Αιγόκερως ( Η εγκράτεια)

Οι συνεργασίες σας, θα σας βοηθήσουν να πετύχετε στα επαγγελματικά σας σχέδια. Στα οικονομικά σας, θα πρέπει να θυμηθείτε το «παν μέτρον άριστον»! Περάσατε δυσκολίες στα αισθηματικά σας, όμως τώρα είναι η στιγμή να δώσετε τόπο στην οργή, είτε και μία δεύτερη ευκαιρία εκεί που πρέπει. Η αποκατάσταση της σχέσης σας είναι προ των πυλών!

Υδροχόος ( Ο διάβολος)

Διακρίσεις και κατακτήσεις έρχονται στα επαγγελματικά σας, αλλά και στα οικονομικά σας! Εσείς όμως δεν ικανοποιήστε εύκολα με αυτά που έχετε και θέλετε όλο και περισσότερα. Συναισθηματικά, ζήλια, πάθη, λάθη και η αισθηματική σας ζωή κινδυνεύει να φτάσει στα άκρα! Καλό είναι να απολαύσετε τις δυνατές στιγμές που θα σας δοθούν  κατευνάζοντας τα αρνητικά πάθη!

Ιχθύς ( Ο πύργος)

Κάποιες επαγγελματικές προτάσεις  που θα σας γίνουν, μπορεί να ακούγονται καλές και ελπιδοφόρες, αλλά κρύβουν παγίδες. Προσοχή στις οικονομικές απώλειες. Συναισθηματικά, ξαφνικά ξεκαθαρίσματα φέρνουν στο φώς την αλήθεια, η οποία και θα σας απογοητεύσει. Μην επενδύσετε σε μία σχέση που θα μπει τώρα στη ζωή σας.