Ταρώ για σήμερα Δευτέρα 27/7

 

Ταρώ για σήμερα 27/7

 

 

Κριός ( Η κρίση)

Είστε δοσμένοι στα επαγγελματικά σας, αυτή την περίοδο, παρόλο που πιέζεστε θα μπορέσετε να διεκπεραιώσετε όλες τις υποχρεώσεις σας στο σωστό χρόνο. Αισθηματικά, θα κληθείτε να επιλέξετε αν αξίζει πραγματικά να συνεχίσετε μία σχέση που υπάρχει στη ζωή σας. Η συμπεριφορά του ατόμου που σας ενδιαφέρει θα σας προβληματίσει.

Ταύρος ( Ο κόσμος)

Σας δίνεται η ευκαιρία να ολοκληρώσετε μία εργασία που δουλέψατε αρκετά ή θα πετύχετε ένα επαγγελματικό σας σχέδιο το οποίο σας απασχολούσε εδώ και καιρό. Στα οικονομικά σας θα ολοκληρώσετε μία πληρωμή κάποιων υποχρεώσεών σας, οι οποίες σας είχαν βαρύνει το τελευταίο διάστημα. Αισθηματικά, ήρθε η στιγμή να βιώσετε στιγμές μεγάλης χαράς και συναισθηματικής πληρότητας! Ξεπερνάτε τα αισθηματικά σας προβλήματα και θα έρθετε πιο κοντά στην αληθινή αγάπη!

Δίδυμοι ( Ο τρελός)

Πολυμήχανοι, αποφασιστικοί, αλλά και βιαστικά στα επαγγελματικά, αλλά και στα οικονομικά σας. Θυμηθείτε όμως ότι όποιος βιάζετε σκοντάφτει, γι’ αυτό δώστε προσοχή στα νέα ξεκινήματα που θα γίνουν τώρα. Στα αισθηματικά σας, θα υπάρξει μία νέα γνωριμία που θα σας συναρπάσει! Μην αφήσετε, ωστόσο την επιπολαιότητα  να σας κάνει να χάσετε σημαντικές ευκαιρίες.

Καρκίνος ( Ο ιεροφάντης)

Δέχεστε υποστήριξη στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σας και θα μπορέσετε με κάθε τρόπο να διακριθείτε και να έχετε την πρόοδο που θέλετε. Η αισθηματική σας ζωή παίρνει μία πιο σοβαρή μορφή και εσείς θα καταφέρετε πλέον να επενδύσετε πιο ουσιαστικά στο μέλλον της σχέσης μαθαίνοντας από τα λάθη του χθες.

Λέων ( Οι εραστές)

Αφήστε στην άκρη τις αμφιβολίες και τις ανασφάλειες και λειτουργείστε δημιουργικά και με φαντασία στην δουλειά σας και δεν θα βγείτε χαμένοι. Προσοχή στα έξοδα! Στα αισθηματικά σας, μία ερωτική γνωριμία ή η εκπλήρωση μία προσδοκίας θα σας ανανεώσει!

Παρθένος ( Το άρμα)

Τα εμπόδια που δεχθήκατε το τελευταίο διάστημα στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σας ξεπερνιούνται τώρα. Θα μπορέσετε να ελπίζετε  σε μία άνοδο και εξέλιξη που θα έχει καλές προδιαγραφές για το μέλλον. Στα αισθηματικά σας, δικαιώνεστε, αφού η υπομονή που κάνατε το τελευταίο διάστημα θα αποδειχθεί ότι άξιζε τον κόπο. Ένα ερωτικό ταξίδι είναι μέσα στο πρόγραμμα και θα περάσετε αξέχαστες στιγμές με το ταίρι σας!

Ζυγός ( Η δικαιοσύνη)

Λύνετε επαγγελματικές και οικονομικές υποθέσεις γιατί αυτή την περίοδο έχετε περισσότερη δύναμη και επιμονή στους στόχους σας. Προσεγγίζετε με επιτυχία τους στόχους και τους ανθρώπους που αγαπάτε. Στα αισθηματικά σας, θα λύστε τις διαφωνίες του χθες. Πολλοί από εσάς θα έχετε επανασύνδεση και θα νιώσετε σιγουριά για το μέλλον της σχέσης σας.

Σκορπιός ( Ο ερημίτης)

Είναι κατάλληλη στιγμή να γιατρέψετε καταστάσεις που σας πλήγωσαν στο παρελθόν. Η στήριξη που θα λάβετε στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σας από ένα άτομο μεγαλύτερο και πιο έμπειρο από εσάς θα σας βοηθήσει σημαντικά πορεία σας. Συναισθηματικά, οι δυσκολίες είναι αναμενόμενες, αλλά θα σας βοηθήσουν να κάνετε τις σωστές επιλογές που θα σας οδηγήσουν σε ένα καλύτερο αισθηματικό αύριο.

Τοξότης ( Ο τροχός της τύχης)

Αυτό που οφείλετε να κάνετε, είναι να πάρετε το σωστό χρόνο, τις κατάλληλες αποφάσεις και να πείτε ναι σε ένα ξεκίνημα. Έχετε τύχη στα οικονομικά κέρδη σας, όμως  θα πρέπει να διαχειριστείτε με έξυπνο τρόπο όμως την οικονομική σας άνοδο για να μην βγείτε χαμένοι στη πορεία. Αισθηματικά, Ένας μοιραίος  έρωτας θα σας κάνει να χαμογελάσετε και πάλι! Περίεργες απρόσμενες και καρμικές γνωριμίες, έχουν κάτι να σας πουν!

Αιγόκερως ( Η δύναμη)

Κερδίζετε την εμπιστοσύνη των ατόμων με τα οποία έρχεστε σε επαγγελματική επαφή και θα νιώσετε επιβεβαίωση και σιγουριά για την πορεία σας. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται σημαντικά. Η αισθηματική σας ζωή μπαίνει τώρα  σε μία ισορροπία  και θα προσπαθήσετε με δίκαιο τρόπο να προσεγγίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει και θα λύσετε τι όποιες διαφωνίες είχατε μέχρι τώρα.

Υδροχόος ( Η σελήνη)

Το ενδιαφέρον σας είναι στραμμένο στο σπίτι, την οικογένεια και την προσωπική σας ζωή. Θα δείτε με ρομαντισμό και τρυφερότητα μία σχέση από το παρελθόν, αλλά θα σας φέρει και συναισθηματικές διακυμάνσεις και αστάθειες. Αυτή η περίοδος είναι περισσότερο απαιτητική στα οικονομικά σας κυρίως για έξοδα τα οποία αφορούν το σπίτι.

Ιχθύς ( Ο ήλιος)

Προτάσεις για συνεργασίες και σχέδια που αφορούν την επαγγελματική σας πορεία ευνοούνται αυτή την εποχή και τα οικονομικά σας θα είναι πιο σταθερά. Συναισθηματικά, η αυτοπεποίθησή σας ανεβαίνει και θα έχετε κατακτήσεις που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα. Το κλίμα της ερωτικής σας ζωής αναθερμαίνεται!