Ταρώ για σήμερα Δευτέρα 25/5

 

 

Ταρώ για σήμερα 25/5

 

Κριός ( Το αστέρι)

Μετά τις δυσκολίες που περάσατε το τελευταίο διάστημα, τώρα θα μπορέσετε να χαλαρώσετε, να ηρεμήσετε και να μπορέσετε να εργαστείτε πιο ουσιαστικά, βλέποντας επιτέλους και καλύτερες αποδόσεις. Οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν οι οποίες θα σας δώσουν την ώθηση να προχωρήσετε σε νέα σχέδια. Αισθηματικά, θα έρθετε ένα βήμα πιο κοντά στην αληθινή αγάπη, που θα καλύψει τα κενά σας, και θα σας χαρίσει συναισθήματα ζεστασιάς και συντροφικότητας.

Ταύρος ( Η σελήνη)

Θα  νιώσετε ανασφάλεια στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σας, ωστόσο θα μπορέσετε να βρείτε δημιουργικές λύσεις σ’ αυτούς τους τομείς της ζωής σας. Αισθηματικά, θα υπάρξουν ρομαντικές διαθέσεις, ενώ φαίνεται ότι θα είστε επικεντρωμένοι στις αναμνήσεις μία σχέσης που σας άγγιξε πολύ. Διαχειριστείτε σωστά την συναισθηματική σας κυκλοθυμία.

Δίδυμοι ( Η δύναμη)

Μπορείτε και θα τα καταφέρετε! Θα λάβετε στήριξη στις επαγγελματικές σας προσπάθειες και αυτό θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις. Στα οικονομικά σας, θα είστε πιο άνετοι. Στα αισθηματικά σας, μπαίνετε στην θέση του ατόμου  που σας ενδιαφέρει και κατανοείτε τόσο τα συναισθήματά του όσο και τα δικά σας λάθη. Μία επανασύνδεση είναι πολύ πιθανή τώρα.

Καρκίνος ( Ο κρεμασμένος)

Συγκρατήστε την επιπολαιότητά σας, για να αποφύγετε τα λάθη και τις παρανοήσεις, προσέξτε την ασυνέπεια ιδιαίτερα στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας, γιατί σας συνέπεια θα έχετε να αντιμετωπίσετε αστάθεια και καθυστερήσεις. Καλό είναι τώρα να αποφύγετε τις σημαντικές αποφάσεις. Αισθηματικά, άλλα θέλετε, άλλα λέτε και άλλα εννοείτε, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μπερδέματα με το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Λέων ( Ο θάνατος)

Βρίσκεστε σε ένα σημείο καμπής όπου θα πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την επαγγελματική σας πορεία. Κάποιες συνεργασίες κλείνουν τον κύκλο τους και στα οικονομικά σας θα έχετε να αντιμετωπίσετε κάποιες πιέσεις. Μία αισθηματική σας σχέση οδηγείται σε αδιέξοδο και εσείς τώρα καλείστε να το αναγνωρίσετε, να το αποδεχτείτε και να πάτε παρακάτω.

Παρθένος ( Η εγκράτεια)

Οι συνεργασίες σας θα σας βοηθήσουν να πετύχετε στα επαγγελματικά σας σχέδια. Στα οικονομικά σας θυμηθείτε «παν μέτρον άριστον». Συναισθηματικά, περάσατε δυσκολίες το τελευταίο διάστημα. Τώρα όμως είναι η στιγμή  να δώσετε τόπο στην οργή ή ακόμη και μία δεύτερη ευκαιρία εκεί που πρέπει. Η αποκατάσταση της σχέσης σας είναι μέσα στα άμεσα πλάνα σας.

Ζυγός ( Ο διάβολος)

Διακρίσεις και κατακτήσεις έρχονται στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σας. Εσείς όμως δεν ικανοποιείστε εύκολα με αυτά που έχετε, αναζητάτε όλο και περισσότερα! Αισθηματικά, ζήλιες, πάθη και λάθη κυριαρχούν σε εσάς τώρα, με αποτέλεσμα η αισθηματική σας ζωή να φτάσει στα άκρα. Καλό είναι να απολαύσετε τις δυνατές στιγμές που σας δίνονται κατευνάζοντας τα αρνητικά πάθη.

Σκορπιός ( Ο πύργος)

Τα γεγονότα έρχονται διαφορετικά απ’ ότι τα περιμένατε και οι αιφνιδιασμοί θα σας αποσυντονίσουν. Κάποιες αποκαλύψεις σας σοκάρουν όμως είναι για το καλό σας. Διαφυλάξτε ότι σας ανήκει. Κάποιες επαγγελματικές προτάσεις μπορεί να ακούγονται ελπιδοφόρες, όμως κρύβουν παγίδες. Ξεκαθαρίσματα θα φέρουν την αλήθεια στο φως, η οποία και θα σας απογοητεύσει στα αισθηματικά σας, Μην επενδύσετε σε μία σχέση που θα μπει τώρα στη ζωή σας.

Τοξότης ( Η δικαιοσύνη)

Οι κόποι σας ανταμείβονται! Ωστόσο στα οικονομικά σας είναι πολύ πιθανό τώρα να χρειαστεί να πληρώσετε το τίμημα επιπόλαιων συμπεριφορών του παρελθόντος. Αισθηματικά τώρα είναι κατάλληλη εποχή για να μπορέσετε να συγκροτήσετε, τι θέλετε, τι αξίζετε, τι πήγε πίσω, πού αδικήσατε και που αδικηθήκατε, προκειμένου  να βρείτε λύσεις.

Αιγόκερως ( Ο τροχός τη τύχης)

Σημαντικό για εσάς τώρα είναι να αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Θα χρειαστεί να πάρετε γρήγορες αποφάσεις, γιατί θα δεχτείτε μία ξαφνική επαγγελματική πρόταση. Στα οικονομικά σας ωστόσο υπάρχουν ακόμη σκαμπανεβάσματα, αλλά και ευκαιρίες  ξαφνικής ανόδου. Ένα νέος μεγάλος έρωτας θα εισβάλει τώρα στη ζωή σας.

Υδροχόος ( Ο ερημίτης)

Νιώθετε ανικανοποίητοι από τις συνθήκες γύρω σας και έχετε την επιθυμία να αποστασιοποιηθείτε, να κάνετε τον απολογισμό σας και να βάλετε σε μία σειρά τις σκέψεις και τις ανάγκες σας. Δεν θα λείψει η πικρία από την εξέλιξη μίας σχέσης, ενώ έκδηλα είναι τα συναισθήματα μοναξιάς. Τώρα είναι η στιγμή που θα θελήσετε να τα βρείτε πρώτα με τον εαυτό σας.

Ιχθύς ( Το άρμα)

Πολλοί από τους στόχους σας, μπορούν τώρα να γίνουν πραγματικότητα  αρκεί εσείς οι ίδιοι να αξιοποιήσετε τις  ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. ¨Ένα ταξίδι είναι μέσα στα πλάνα σας. Αισθηματικά, η σχέση σας τώρα μπορεί να πάρει μια πιο σταθερή τροπή, ενώ οι ελεύθεροι θα έχετε την δυνατότητα να κατακτήσετε αυτόν/αυτήν που θέλετε.