Ταρώ για σήμερα 24/2

Ταρώ για σήμερα Δευτέρα 24/2

 

 

Ταρώ για σήμερα 24/2

 

Κριός ( Ο κρεμασμένος)

Προσοχή γιατί  θα αντιμετωπίσετε κινδύνους οι οποίοι θα προκληθούν εξαιτίας της βιασύνης και της επιπολαιότητας που θα σας διακατέχει. Μην αφήνετε την αστάθεια και τα διλλήματα να μπλοκάρουν την πορεία σας.  Ελλοχεύει  ο κίνδυνος της εξαπάτησης στα οικονομικά σας. Μην αμελείτε υποχρεώσεις επαγγελματικές και οικονομικές. Δείξτε προνοητικότητα. Θα υπάρξουν κάποιες συγχύσεις στα αισθηματικά σας τώρα. Καλό είναι να αποφύγετε τις μεγάλες υποσχέσεις και μην επενδύσετε πολλά σε ανθρώπους που γνωρίζετε λίγο.

Ταύρος (  Ο θάνατος )

Ιδιαίτερα βαρύ θα είναι το κλίμα, αφού τώρα καλείστε να κλείσετε υποθέσεις του παρελθόντος και το γεγονός αυτό σας προκαλεί στεναχώρια. Θυμηθείτε πως  κάθε τέλος, ισοδυναμεί με μία νέα αρχή.  Είναι κατάλληλη στιγμή για να κλείσετε υποχρεώσεις και να βάλετε σε μία σειρά εκκρεμότητες από το παρελθόν. Το τέλος μίας συνεργασίας θα απογοητεύσει αρκετούς από εσάς

Δίδυμοι  ( Ο τροχός της τύχης)

Τα γεγονότα γύρω σας εξελίσσονται σε πολύ γρήγορους ρυθμούς και σας διακατέχει ενθουσιασμός, γιατί ο παράγοντας τύχη είναι με το μέρος σας! Αξιοποιήστε σωστά τις ευκαιρίες που σας δίνονται. Μια νέα γνωριμία θα σας βάλει σε εγρήγορση και θα σας συναρπάσει. Πείτε «ναι» στις νέες προτάσεις που θα δεχτείτε. Θα πάρετε τα ρίσκα σας και θα κάνετε αλλαγές στα επαγγελματικά σας και στα οικονομικά σας παρουσιάζεται άνοδος.

Καρκίνος ( Ο ιεροφάντης)

Υπάρχουν άνθρωποι που θα θελήσουν να σας σταθούν και να σας βοηθήσουν στα σχέδια σας. Θα βρείτε λύσεις σε θέματα που σας προβλημάτιζαν το τελευταίο καιρό. Οικονομικά θα έχετε  μεγαλύτερη άνεση. Οι αμφιβολίες στα αισθηματικά σας αρχίζουν πλέον να υποχωρούν και κάνετε σχέδια που θα μπορέσουν να πάρουν μία σταθερή μορφή.

Λέων ( Ο κόσμος)

Ολοκληρώνετε με επιτυχία ένα επαγγελματικό σχέδιο που περιμένατε και προσπαθούσατε εδώ και καιρό. Θα νιώσετε δικαίωση και ολοκλήρωση! Στα αισθηματικά σας, οι ελεύθεροι θα κάνετε μια σπουδαία νέα γνωριμία. Οι δεσμευμένοι θα έρθετε πιο κοντά και ουσιαστικά με τον/την σύντροφό σας.

Παρθένος ( Η δύναμη)

Ξεπερνάτε τους φόβους και τις ανασφάλειες σας και τα βρίσκετε περισσότερο με τον εαυτό σας . Θα κάνετε σταδιακά βήματα που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε περισσότερο τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Θα έχετε συμμάχους στο πλευρό σας. Στα αισθηματικά σας, συμφιλιώνεστε με τον/την σύντροφό σας ή με ένα πρόσωπο που έχει παίξει σημαντικό ρόλο στα αισθηματικά σας.

Ζυγός ( Η σελήνη)

Συναισθηματικές συγκινήσεις και ζεστασιά από τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας χαρίσουν την ολοκλήρωση. Ο ρομαντισμός, η τρυφερότητα και η αγάπη θα ενισχυθούν ακόμη περισσότερο στα αισθηματικά σας. Η αστάθεια όμως και η αβεβαιότητα ακόμη συνεχίζονται. Στα επαγγελματικά σας διαθέτετε δημιουργικότητα και φαντασία που θα σας βοηθήσουν ώστε να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας. Στα οικονομικά ακόμη περνάτε διακυμάνσεις.

Σκορπιός ( Ο ήλιος)

Τώρα θα μπορέσετε να επεκτείνετε την επαγγελματική σας δράση και θα κάνετε πολύ εποικοδομητικές οικονομικές συμφωνίες που θα έχουν κέρδος! Μία νέα ερωτική γνωριμία για εσάς τους ελεύθερους θα σας γεμίσει αισιοδοξία, για τους δεσμευμένοι αυτή  η εποχή θα είναι γεμάτης από ευχάριστα γεγονότα, χαρές, διασκέδαση και ερωτικά μηνύματα από και προς το ταίρι σας.

Τοξότης ( Η κρίση)

Οι συνθήκες θα σας αναγκάσουν να απομονωθείτε για λίγος ώστε να δείτε πιο ρεαλιστικά κάποιες καταστάσεις, προκειμένου να πάρετε αποφάσεις. Θα αφιερωθείτε στις πρακτικές σας υποθέσεις, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας, ενώ θα μπορέσετε να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας. Στα αισθηματικά σας, το ψυχρό κλίμα ανάμεσα σε εσάς και στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και θα αλλάξετε τακτική και πορεία, για να μην απογοητευτείτε αργότερα.

Αιγόκερως ( Ο ερημίτης)

Νιώθετε αρκετά κουρασμένοι αυτό τον καιρό και επιλέγετε για λίγο την μοναχικότητα σας, προκειμένου να βάλετε κάποιες σκέψεις σας σε σειρά. Ζητήματα του παρελθόντος συνεχίζουν να σας πικραίνουν.  Αξιοποιώντας την γνώση και την εμπειρία σας και θέτοντας κάποια όρια θα μπορέσετε να έχετε την πρόοδο που περιμένετε, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά σας. Στα αισθηματικά σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να ξεπεράσετε μία παρελθοντική σχέση που σας απογοήτευσε. Δεν είναι ακόμη η δική σας στιγμή για νέα ξεκινήματα. Προσοχή στην αποξένωση από μία μόνιμη σχέση.

Υδροχόος ( Ο τροχός της τύχης)

Μην χάσετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν! Μία νέα πρόταση στα επαγγελματικά σας είναι πιθανή, επικεντρωθείτε στο συμφέρον σας και στις προοπτικές σας. Στα οικονομικά, αναμένεται ένας ξαφνικός ανεφοδιασμός.  Συναισθηματικά, διασκεδάζετε, περνάτε ωραίες στιγμές και τα αισθηματικά σας πηγαίνουν πολύ καλύτερα απ’ ότι υπολογίζατε.

Ιχθύς  ( Ο τρελός)

Ώρα για νέα ξεκινήματα! Σας δίνονται ευκαιρίες για τα επαγγελματικά σας σχέδια. Μείνετε προσηλωμένοι στον στόχο σας και αποφύγετε την επιπολαιότητα. Στα οικονομικά καλό είναι να αποφύγετε την σπατάλη. Άστατη θα είναι η αισθηματική σας ζωή , ίσως γιατί εσείς οι ίδιοι θα είστε αρκετά αντιδραστικοί!  Μία νέα ερωτική γνωριμία ξεκινά για τους ελεύθερους.