Ταρώ για σήμερα 23/3

Ταρώ για σήμερα Δευτέρα 23/3

 

 

Ταρώ για σήμερα 22/3

 

Κριός ( Ο κρεμασμένος)

Προσπαθήστε να αποφύγετε τις παραπλανήσεις στις επαφές σας. Επαγγελματικά, υπάρχουν καθυστερήσεις και στα οικονομικά σας, γι’ αυτό καλό είναι να αποφύγετε τα ρίσκα.  Η αισθηματική σας ζωή είναι κάπως μπερδεμένη και οι εναλλαγές δεν θα λείψουν. Καλό είναι τώρα να μην κάνετε μεγάλες συναισθηματικές επενδύσεις. Αυτό που εσείς θεωρείτε ιδανικό μπορεί να αποδειχθεί ανεπαρκές.

Ταύρος ( Ο θάνατος)

Θα νιώσετε ότι βρίσκεστε σε αδιέξοδο και είναι απαραίτητο να πάρετε αποφάσεις. Κάποιες συνεργασίες θα λήξουν, ανοίγουν νέες. Στα οικονομικά σας δείξτε προνοητικότητα. Συναισθηματικά, πολλοί από εσάς θα λήξετε μία σχέση η οποία σας έχει κουράσει. Οι ελεύθεροι έχετε την ανάγκη να μείνετε λίγο μόνοι για να ξεπεράσετε δυσάρεστες καταστάσεις.

Δίδυμοι ( Η εγκράτεια)

Θα διαπραγματευτείτε καλύτερους όρους στους πρακτικούς τομείς της ζωής σας και η μεθοδικότητά σας θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Νέες συνεργασίες θα σας βοηθήσουν στην περαιτέρω ανάπτυξή σας. Συναισθηματικά, θα λύσετε παρεξηγήσεις του παρελθόντος, θα αναθεωρήσετε σχέσεις του χθες, ενώ είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιήσετε μία επανασύνδεση με το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Καρκίνος  ( Ο διάβολος )

Στα οικονομικά σας θα έχετε μία σημαντική άνοδο και ανάπτυξη. Επαγγελματικά δίνετε την μάχη της διάκρισης, την οποία και θα κατακτήσετε. Αποφύγετε όμως όσο μπορείτε τους σκληρούς ανταγωνισμούς. Συναισθηματικά, η ερωτική σας λίμπιντο είναι ιδιαίτερα τονισμένη, όμως μπορεί εύκολα να παρασυρθείτε σε αδιέξοδο, πάθη και σε παρασκηνιακές αισθηματικές ιστορίες, οι οποίες θα έχουν το κόστος τους.

Λέων ( Ο πύργος)

Είναι σημαντικό τώρα να αποφύγετε την εμπλοκή σας  σε παρακινδυνευμένες επαγγελματικές καταστάσεις αλλά θα χρειαστεί να υπερασπιστείτε περισσότερο και τα δικαιώματα σας. Η αισθηματική σας ζωή βρίσκεται σε φάση ουσιαστικής αλλαγής και πλέον συνειδητοποιείτε τι είναι αυτό που είναι αληθινό και έχει αξία, αλλά και τι πρέπει να αφήσετε πίσω σας.

Παρθένος ( Το αστέρι)

Οι ορθές αποφάσεις που θα πάρετε για την δουλειά σας θα σας βοηθήσουν να πάτε ένα βήμα παρακάτω, ενώ θα δείτε μία σημαντική βελτίωση στις επαγγελματικές σας  δραστηριότητες. Στα οικονομικά σας θα υπάρξει ένας βοηθητικός παράγοντας που θα σας στηρίξει για να μπορέσετε μία περίοδο ανοδική. Συναισθηματικά , πολλοί από εσάς θα νιώσετε έτοιμοι για κάνετε ένα παραπάνω βήμα στην σχέση σας, είτε αποφασίσετε τον γάμο, είτε τον ερχομό ενός απογόνου. Για τους ελεύθερους αλλάζει η τύχη σας  και θα σας δημιουργηθούν οι ευκαιρίες π ου θα σας δώσουν την ελπίδα ότι θα ξεφύγετε από την μοναξιά σας.

Ζυγός ( Η σελήνη)

Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί τόσο με άτομα όσο και με καταστάσεις. Οι οικονομικές σας δυσκολίες προέρχονται από τις μεγάλες ευθύνες που έχετε αναλάβει το τελευταίο διάστημα. Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι θα πρέπει να αποφασίσετε τι είναι αυτό που θέλετε πραγματικά. Για τους ελεύθερους, θα έχετε ανθρώπους γύρω σας οι οποίοι θα σας δείχνουν το ενδιαφέρον τους αλλά εσείς δεν τους αφήνετε περιθώρια να σας πλησιάσουν.

Σκορπιός ( Ο ήλιος)

Αξιοποιήστε κατάλληλα τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Προτάσεις για νέες συνεργασίες  και σχέδια που αφορούν την επαγγελματική σας πορεία σας ευνοούνται τώρα. Τα οικονομικά σας θα είναι πιο σταθερά. Αισθηματικά, η αυτοπεποίθησή σας ανεβαίνει  και θα έχετε κατακτήσεις που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα. Το κλίμα της ερωτικής σας ζωής αναθερμαίνεται.

Τοξότης ( Η κρίση)

Θα αποκαταστήσετε σφάλματα του παρελθόντος και αναγνωρίζετε τις αδυναμίες και τα λάθη σας. Είστε δοσμένοι επαγγελματικά σας, σε αυτή την περίοδο και έστω και αν πιέζεστε, θα μπορέσετε να διεκπεραιώσετε όλες υποχρεώσεις σας. Αισθηματικά θα κληθείτε να επιλέξετε να αξίζει πραγματικά να συνεχίσετε τη σχέση σας, γιατί η συμπεριφορά του/της συντρόφου σας θα σας προβληματίσει.

Αιγόκερως( Ο ιεροφάντης)

Επαγγελματικά και οικονομικά θα  δεχτείτε την υποστήριξη ενός ατόμου που εκτιμά τις μέχρι τώρα προσπάθειες και έτσι θα μπορέσετε με κάθε τρόπο να διακριθείτε και να έχετε την πρόοδο που θέλετε. Η αισθηματική σας ζωή θα πάρει πιο σοβαρή μορφή και εσείς θα καταφέρετε να επενδύσετε πιο ουσιαστικά στο μέλλον της σχέσης σας, μαθαίνοντας από τα λάθη του χθες.

Υδροχόος ( Ο κόσμος)

Οι επαγγελματικοί σας στόχοι θα έχουν πολύ θετικά αποτελέσματα αυτή την εποχή. Θα ολοκληρώσετε μία εργασία, η θα πετύχετε σε ένα επαγγελματικό σχέδιο το οποίο σας απασχολούσε εδώ και καιρό. Αισθηματικά, ήρθε η στιγμή να βιώσετε μεγάλες στιγμές χαρές και συναισθηματικής πληρότητας με τον/την σύντροφό σας ή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Ιχθύς ( Ο τρελός)

Πολυμήχανοι, αποφασιστικοί, αλλά και βιαστικοί θα είστε αυτή την περίοδο στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σας. Θυμηθείτε όμως πως όποιος βιάζεται σκοντάφτει! Γι’ αυτό δώστε προσοχή στα νέα ξεκινήματα που θα γίνουν τώρα.  Αισθηματικά, θα υπάρξει μία νέα ερωτική γνωριμία που θα σας συναρπάσει. Μην αφήσετε όμως την επιπολαιότητα να  σας κάνει να χάσετε σημαντικές ευκαιρίες.