Ταρώ για σήμερα Δευτέρα 22/6

 

Ταρώ για σήμερα 22/6

 

 

Κριός ( Η εγκράτεια)

Θα βρεθείτε αντιμέτωποι  με ξαφνικά γεγονότα . Πρέπει να φανείτε συγκροτημένοι και να μην βιαστείτε να αποφασίσετε να πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Θα αναγκαστείτε να πάρετε την απόφαση να τακτοποιήσετε κάποιες οικονομικές σας εκκρεμότητες. Συναισθηματικά, θα νιώσετε φορτισμένοι, θα σας ενοχλούν τα πάντα σχετικά με τον/την σύντροφό σας χωρίς ουσιαστική αιτία!  Η στάση σας όμως δεν βοηθάει για την επίλυση των προβλημάτων στην σχέση σας.

Ταύρος ( Ο διάβολος)

Καλό θα είναι να εξετάσετε πολύ καλά κάθε σας κίνηση, προτού πάρετε σοβαρές αποφάσεις για τα επαγγελματικά σας. Μην βιαστείτε και μην επηρεαστείτε από τρίτους. Ευθύνες και πολλά έξοδα θα σας πιέσουν ιδιαίτερα αυτό το διάστημα. Συναισθηματικά, συγκρούσεις και πολλά παράπονα θα έχετε από τον/την σύντροφό σας. Δείτε όμως και τα δικά σας λάθη σ’ αυτή την σχέση και προσπαθήστε να βρείτε λύσεις. Για μερικούς από εσάς μία σχέση παίρνει τέλος πριν καλά – καλά αρχίσει.

Δίδυμοι ( Ο πύργος)

Θα υπάρξουν δυσκολίες που θα τις ξεπεράσετε όμως, αν δείξετε την κατάλληλη υπομονή και καρτερικότητα στη δουλειά σας. Μην δίνετε δικαιώματα για να σας κρίνουν. Συναισθηματικά, μπαίνετε σε μία καλή περίοδο, μετά από τις δυσκολίες που περάσετε και είστε έτοιμοι για μία νέα αρχή, είτε μόνοι σας, είτε μαζί  με τον/την σύντροφό σας.

Καρκίνος ( Το αστέρι)

Ανακτάτε την ελπίδα και την πίστη σας στις δυνάμεις σας και αρχίζετε να βλέπετε τις καταστάσεις γύρω σας να αλλάζουν. Οι θετικές εξελίξεις που έρχονται οφείλονται στη δική σας στάση. Οι συνθήκες θα σας φέρουν πιο κοντά σε ένα επαγγελματικό σας στόχο και θα λάβετε οικονομική άνοδο! Συναισθηματικά, Η συμβουλή που θα δεχτείτε από ένα φιλικό σας πρόσωπο θα σας βοηθήσει, να μπορέσετε να διαχειριστείτε κάποια θέματα στην σχέση σας. Για όσους από εσάς είστε σε μακροχρόνια σχέση τώρα θα δείτε ότι αυτή η σχέση μπαίνει σε μία σταθερή πορεία.

Λέων ( Η σελήνη)

Οι ιδέες που έχετε στα επαγγελματικά σας τώρα μπορούν να γίνουν δημιουργικές και να μπορέσετε να στηρίξετε την επαγγελματική σας εξέλιξη. Στα οικονομικά σας, θα υπάρξουν αρκετά οικογενειακά έξοδα αυτή την περίοδο. Συναισθηματικά, δεν υπάρχει για την ώρα σταθερότητα στα αισθηματικά σας, μπορείτε όμως να περάσετε καλά!

Παρθένος ( Ο ήλιος)

Έχετε πολύ όρεξη για δουλειά αυτή την εποχή και θα ακολουθήσετε νέους τρόπους  που θα βελτιώσουν την ποιότητα της εργασίας.  Στα οικονομικά σας θα είστε πιο άνετοι και καλομαθαίνετε τον εαυτό σας. Συναισθηματικά , σας δίνεται η ευκαιρία να ανανεώσετε την σχέση σας, θα έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας , θα βελτιωθεί η μεταξύ σας επικοινωνία και ίσως να πάτε μαζί ένα ταξιδάκι. Ευνοούνται οι νέες γνωριμίες για τους ελεύθερους!

Ζυγός ( Η κρίση)

Είναι η κατάλληλη στιγμή για να κλείσετε εκκρεμότητες και να δείτε υπεύθυνα την εξέλιξη εργασιακών και οικονομικών σας υποθέσεων. Θα δεχτείτε την υποστήριξη ενός ατόμου, το οποίο πραγματικά θα σας βοηθήσει. Συναισθηματικά., υπάρχει απομάκρυνση με το άτομο που σας ενδιαφέρει και θα βάλετε και εσείς κάποια όρια στον εαυτό σας.

Σκορπιός ( Ο κόσμος)

 Θα εκπληρώσετε μία σημαντική σας προσδοκία! Κάποιες σημαντικές αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να κατακτήσετε στόχους που είχατε εδώ και καιρό στο μυαλό σας. Συναισθηματικά, θα νιώσετε την ζεστασιά, την τρυφερότητα και τα αμοιβαία συναισθήματα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι θα έρθετε πιο κοντά στην πραγματική αγάπη, με την είσοδο ενός νέου προσώπου στη ζωή σας!

Τοξότης ( Ο τρελός)

Πολυμήχανοι και αποφασιστικοί θα είστε αυτή την περίοδο, αλλά και βιαστικοί στα επαγγελματικά αλλά και στα οικονομικά σας. Θυμηθείτε όμως πως όποιος βιάζετε σκοντάφτει! Γι’ αυτό καλό είναι να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα νέα ξεκινήματα που θα γίνουν τώρα. Συναισθηματικά, θα υπάρξει μία νέα γνωριμία η οποία θα σας συναρπάσει! Παρόλα αυτά όμως μην αφήσετε την επιπολαιότητα να γίνει η αιτία να χάσετε σημαντικές ευκαιρίες!

Αιγόκερως ( Η δύναμη)

Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και το άγχος σας μεγάλο! Όμως θα προσπαθήσετε και θα βάλετε σε μία σειρά όλα όσο πρέπει να ολοκληρώσετε προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας. Στα οικονομικά σας θα έχετε μία σημαντική άνοδο. Συναισθηματικά, θα θελήσετε να επαναπροσεγγίσετε το ταίρι σας ή το άτομο που σας ενδιαφέρει και θα μπορέσετε να λύσετε τις μεταξύ σας διαφωνίες.

Υδροχόος ( Ο κρεμασμένος)

 

Δεν είναι καλή στιγμή για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στα επαγγελματικά σας. Κάποια πράγματα που σας έχουν τάξει δεν θα μπορέσουν να γίνουν πραγματικότητα τώρα. Στα οικονομικά σας διαφυλάξτε καλύτερα ότι σας ανήκει. Συναισθηματικά, η επιπολαιότητα και τα διλλήματα δεν θα λείψουν από την αισθηματική σας ζωή. Καλό είναι να αποφύγετε τώρα τις σοβαρές δεσμεύσεις.

Ιχθύς ( Ο θάνατος)                                  

Κάποια ξαφνικά γεγονότα θα σας κάνουν να καταλάβετε πως κάποιες συνεργασίες έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους και είναι ώρα να διακοπούν, για να δώσουν τον χώρο τους σε καινούργιες. Ωστόσο στα οικονομικά σας θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμότητές. Στα αισθηματικά σας, πολλοί από εσάς θα πάρετε την απόφαση να αποστασιοποιηθείτε από μία σχέση η οποία σας έχει ταλαιπωρήσει.