Ταρώ για σήμερα Δευτέρα 21/9

 

 

 

Ταρώ για σήμερα 21/9

 

Κριός ( Ο πύργος)

Δείξτε προσοχή στα λόγια και στα κουτσομπολιά εις βάρος σας στην δουλειά σας και προσπαθήστε να προστατέψετε ότι σας ανήκει τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά σας. Συναισθηματικά, ξαφνικές αποκαλύψεις θα σας φανερώσουν ότι κάποια πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως εσείς τα είχατε μέχρι τώρα στο μυαλό σας.

Ταύρος ( Το αστέρι)

Ξαφνικές προτάσεις θα σας βοηθήσουν σημαντικά για την εξέλιξη της δουλειάς και των οικονομικών σας. Συναισθηματικά, εκεί που πιθανόν να είχατε χάσει  την ελπίδα σας για τα αισθηματικά σας θα προκύψουν ξαφνικά ευχάριστα γεγονότα τα οποία θα σας δώσουν μία νέα προοπτική στην σχέση σας ή  με το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Δίδυμοι ( Η σελήνη)

Η έμπνευση και η δημιουργικότητά σας θα σας ωθήσουν να έχετε την επιτυχία που θέλετε στα επαγγελματικά σας, Τα οικονομικά σας βρίσκονται ακόμη σε στασιμότητα. Συναισθηματικά, ο ρομαντισμός δεν θα λείψει από τα αισθηματικά σας, αλλά οι γκρίνιες και τα παράπονα όμως θα προκαλέσουν ένταση στην σχέση σας με τον/την σύντροφό σας.

Καρκίνος ( Ο ήλιος)

Τώρα θα μπορέσετε να κάνετε νέα ξεκινήματα στα επαγγελματικά σας και να κατακτήσετε ένα σημαντικό σας στόχο. Τα οικονομικά σας θα σημειώσουν σημαντική άνοδο αυτή την περίοδο. Συναισθηματικά, οι ελεύθεροι θα κάνετε μία πολύ σημαντική γνωριμία με προοπτικές μίας σταθερής σχέσης, ενώ οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε την σχέση σας.

Λέων ( Η κρίση)

Τίποτα δεν θα σας χαριστεί , θα κουραστείτε αρκετά  όμως θα καταφέρετε να πετύχετε μία σταθερότητα, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά σας. Συναισθηματικά, δεν  είναι κατάλληλη εποχή για συναισθηματισμούς ή απαισιοδοξίες. Τώρα θα συνειδητοποιήσετε κάποιες καταστάσεις και θα αλλάξετε πορεία.

Παρθένος ( Ο κόσμος)

Οι επαγγελματικές προσπάθειες που κάνετε μέχρι τώρα, θα πιάσουν τόπο και τα οικονομικά σας θα αρχίσουν να βελτιώνονται. Συναισθηματικά, θα κάνετε κάποιες προσπάθειες αποκατάστασης μία φθαρμένης σχέσης, μπορείτε να ζητήσετε συγγνώμη από τον/την σύντροφό σας, ή να δεχθείτε την δική του/της συγγνώμη,  ή να προσεγγίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Ζυγός ( Ο τρελός )

Θα έχετε μία επαναστατική διάθεση αυτή  την περίοδο και θα θελήσετε πάση θυσία να περάσει το δικό σας στον εργασιακό σας χώρο, προσπαθήστε να αποφύγετε τις ριψοκίνδυνες κινήσεις και αποφύγετε τα ρίσκα ιδιαίτερα στα οικονομικά σας. Συναισθηματικά, θα έχετε την τάση να ερωτοτροπείτε, θα τολμήσετε να εκφραστείτε και να κάνετε όσα σας έχουν λείψει! Μην βιαστείτε όμως να πάρετε αποφάσεις γιατί αργότερα μπορεί να το μετανιώσετε.

Σκορπιός ( Η δύναμη)

Θα  στηριχθείτε στις δικές σας δυνάμεις και θα αναλάβετε πρωτοβουλίες, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να χειριστείτε τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας με τον  καλύτερο τρόπο. Συναισθηματικά, μία επανασύνδεση είναι πολύ πιθανή τώρα, αφού φαίνεται ότι εσείς θα αναγνωρίσετε κάποια από τα λάθη σας  και θα γίνουν βήματα προσέγγισης από τον/την σύντροφό σας ή από το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Τοξότης ( Ο κρεμασμένος)

Θα αντιμετωπίσετε κάποια γεγονότα που θα σας προκαλέσουν σύγχυση και προβληματισμό στη δουλειά σας. Στα οικονομικά σας θα πρέπει να είστε πιο συγκρατημένοι στα έξοδα. Προσέξτε ιδιαίτερα, εάν πρόκειται να υπογράψετε νέα συμφωνητικά.  Συναισθηματικά, όσο και δυνατά να είναι τα συναισθήματα που βιώνετε καλό θα είναι να είστε πιο συγκρατημένοι, γιατί πιθανόν να μπλεχτείτε σε διλήμματα και μπερδεμένες καταστάσεις οι οποίες θα σας φθείρουν.

Αιγόκερως ( Ο θάνατος)

Αποδεχτείτε τις αλλαγές που θα γίνουν στα επαγγελματικά σας, έτσι θα μπορέσετε να κλείσετε εκκρεμότητες και θα έχετε ξεκαθαρίσματα σε συνεργασίες. Συναισθηματικά, πολλοί από εσάς θα λήξετε ένα δεσμό σας ή θα ακολουθήσετε ένα μεταβατικό στάδιο στα αισθηματικά σας που για την ώρα, σας απογοητεύει.

Υδροχόος ( Η εγκράτεια)

Σας ανοίγονται σημαντικές προοπτικές για νέες συνεργασίες οι οποίες θα σας βοηθήσουν στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Οικονομικά όμως ακόμη είστε κάπως περιορισμένοι. Συναισθηματικά, σας δίνεται  μία καλή ευκαιρία να νιώσετε και πάλι την θαλπωρή και την συντροφικότητα στα αισθηματικά σας. Το κλίμα ηρεμία θα σας βοηθήσει να ανακουφιστείτε από καταστάσεις του χθες.

Ιχθύς ( Ο διάβολος)

Στα επαγγελματικά σας θα έχετε να αντιμετωπίσετε κόντρες και ανταγωνισμούς. Αντίθετε στα οικονομικά σας, έρχονται ξαφνικά χρήματα στα χέρια σας, θα πρέπει όμως να είστε πολύ προσεκτικοί στην διαχείριση τους. Συναισθηματικά, τα ερωτικά πάθη φουντώνουν αυτή την περίοδο δεν σας προσφέρουν όμως σταθερότητα και σιγουριά για το μέλλον.