Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 26/01

ΚΡΙΟΣ

Η διέλευση της Σελήνης από το ζώδιό σας, προκαλεί συνθήκες εύνοιας και τύχης. Στα επαγγελματικά, προσοχή σε προτάσεις ελλοχεύει κίνδυνος απόρριψης. Συναισθηματική φόρτιση και εντάσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα γνωριμία με απρόσμενα αποτελέσματα. 

ΤΑΥΡΟΣ

Το εξάγωνο Σελήνης με Ήλιο και Άρη, προκαλεί εύνοια σε συναλλαγές και επενδύσεις. Δημιουργείται συνθήκες με κίνητρο την ηρεμία. Αισιόδοξες συζητήσεις και φιλόδοξα μηνύματα από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, εκμεταλλεύεστε τα γεγονότα και εκφράζεται ελεύθερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τετράγωνο Σελήνης με Ερμή, προκαλεί σκέψεις εσωτερικής αναζήτησης και στιγμές αναμνήσεων. Στα επαγγελματικά, διαμορφώνεται νέες καταστάσεις και καλύτερες συνθήκες. Αναθεωρείται σκέψεις που αδικούσαν το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ερωτικές επιλογές που ίσως σας πληγώσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το εξάγωνο Σελήνης με Ήλιο και Άρη, στρέφει το ενδιαφέρον σε οικογενειακά ζητήματα. Στα επαγγελματικά, δίνετε την ευκαιρία να ακούσετε νέες προτάσεις. Αισθάνεστε την κατανόηση και αποδοχή από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αντιλαμβάνεστε ύποπτες κινήσεις από κοντινό πρόσωπο.

ΛΕΩΝ

Η διέλευση της Σελήνης από το ζώδιο του Κριού, δημιουργεί ένα εσωτερικό πνευματικό τοίχο προστασίας. Στα επαγγελματικά, προσοχή σε συζητήσεις που προκαλούν εντάσεις. Λανθασμένες σκέψεις δημιουργούν προβλήματα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, έντονες συζητήσεις και επικοινωνία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τετράγωνο Σελήνης με Ερμή, φέρνει στην επιφάνεια περίεργες καταστάσεις. Στα επαγγελματικά, αναπτύσσεται ιδέες που δημιουργούν εντύπωση. Εκφράζεται επιθυμίες και απόψεις και προκαλείται εξέλιξη με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, κινήσεις εντυπώσεων και μόνο.

ΖΥΓΟΣ

Το εξάγωνο Σελήνης με ήλιο και Άρη, ανανέωση και υποστήριξη διαπροσωπικών σχέσεων. Στα επαγγελματικά, μικρά προβλήματα αντιμετωπίζονται με διπλωματία. Ευχάριστες εκπλήξεις σας περιμένουν από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, καταπιέζετε τα θέλω σας χωρίς λόγο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το εξάγωνο Σελήνης με ήλιο και Άρη, αποκαλύπτει πρόσωπα με δόλο. Στα επαγγελματικά, επιθυμίες υλοποιούνται και αναπροσαρμόζουν τις καταστάσεις. Εκφράζεστε συναισθηματικά έντονα προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ευχάριστες ειδήσεις για πρόσωπο που ενδιαφέρεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διέλευση της Σελήνης από το ζώδιο του Κριού, ολοκληρώνεις σκέψεις για ξεκαθαρίσματα. Στα επαγγελματικά, κάνετε κινήσεις με θετικό αντίκτυπο. Δράσεις που φέρνουν αντίδραση από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, επιθυμίες που ολοκληρώνονται με θετική ανταπόκριση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το εξάγωνο Σελήνης με ήλιο και Άρη, δημιουργεί συνθήκες αναγνώρισης και προόδου. Στα επαγγελματικά, νέα σχέδια και δράσεις με επιτυχία. Ακούτε με επιφύλαξη το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, πιθανή επανασύνδεση σας επηρεάζει έντονα τη σκέψη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τετράγωνο Σελήνης με Ερμή, σας κάνει πιο εξωστρεφή και δημιουργικούς. Συνεργασίες άριστες και ομαδική εργασία. Αποφύγετε συζητήσεις με ύποπτα θέματα από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα ξαφνική γνωριμία σας αναστατώνει ερωτικά.

ΙΧΘΥΣ

Το τετράγωνο Σελήνης με Ερμή, κατανοείτε καλύτερα καταστάσεις που σας δυσκόλευαν. Στα επαγγελματικά, προσοχή στις εκφράσεις σας προκαλείται σύγχυση. Συναισθηματικός ρομαντισμός και έντονη φαντασία με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, προσοχή σε υπερβολικές εκτιμήσεις και τις εντυπώσεις.