Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 7/03

ΚΡΙΟΣ

Αντιδράτε στην καθημερινότητα με δυναμικές κινήσεις και ώριμες αποφάσεις. Στα επαγγελματικά, ολοκληρώνονται θετικά σημαντικές υποχρεώσεις που εκκρεμούσαν. Μικρές διαφωνίες με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα γνωριμία από το φιλικό περιβάλλον σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσοχή σε υπερβολές, ικανές να παρεκκλίνουν τη σκέψη σας. Στα επαγγελματικά, ανακτά την ισορροπία σε θέματα που σας πίεζαν αγχωτικά. Με διπλωματία αποφεύγετε εντάσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αιφνιδιαστικές αποκρύψεις προκαλούν ευχάριστες καταλήξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αντιδράτε περίεργα σε εκφράσεις που θίγουν θέματα που έχετε προσκολλημένοι. Στα επαγγελματικά, η αναγνώριση σας δίνει ώθηση να πιστέψετε σε σας. Απρόσμενες εκπλήξεις ευνοούν στις αλλαγές με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα γνωριμία ανατρέπει την κοσμοθεωρία σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αδιάφορες καθημερινές καταστάσεις σας προκαλούν νευρικότητα και υπερένταση. Στα επαγγελματικά, με μεθοδικότητα και αποφασιστικότητα αποσπάτε στο μέγιστο την επιτυχία σας. Δίνετε έμφαση στην επέκταση του κοινωνικού σας κύκλου με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, επηρεάζεστε αρνητικά και αποφασίζετε επιπόλαια.

ΛΕΩΝ

Ευνοϊκές συναντήσεις και διευθετήσεις σε ζητήματα προτεραιότητας. Στα επαγγελματικά, η ικανότητα αιτία για τη διάκριση σας. Δημιουργείτε συνθήκες που σας δυναμιτίζουν αισθησιακά με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, προσοχή σε προσέγγιση για επιστροφή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επηρεάζεστε έντονα και δεν αποφεύγετε στενάχωρες εντάσεις. Στα επαγγελματικά, η γρήγορη αντίληψη σας γλιτώνει από προβλήματα. Μικρές αλλαγές απογειώνουν τη διάθεση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, πολλές κατακτήσεις επιπόλαιες επιλογές.

ΖΥΓΟΣ

Έχετε την ανάγκη να επιβάλλετε τις απόψεις σας. Στα επαγγελματικά, προσοχή στις παρερμηνείες, καθώς υπάρχει δόλος εξαπάτησης. Συζητήσεις που αποβάλλουν κάθε είδος υπόνοιας προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, όμορφη προσέγγιση από πρόσωπο που εμπιστεύεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εκφράζεστε απόλυτα και επηρεάζετε αρνητικά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Στα επαγγελματικά, ευνοϊκές συνθήκες για προώθηση σχεδίων. Ευχάριστες στιγμές και διάθεση διασκέδασης με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, όμορφα λόγια, δύσκολες δεσμεύσεις, προσοχή στις αποφάσεις σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξεπερνάτε φοβίες που σας κρατούσαν διστακτικούς. Στα επαγγελματικά, φιλόδοξες ειδήσεις αναπτερώνουν το ηθικό σας. Λάθος αντιδράσεις προκαλούν την όξυνση από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, εκμεταλλεύεστε τα γεγονότα και ξεκαθαρίζετε τη θέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προέχει η ανάγκη για καλλωπισμό και υλικά αγαθά. Στα επαγγελματικά, ανταμείβονται οι προσπάθειές σας παρά την απογοήτευση σας. Στο κενό οι προσπάθειες και τα παράπονα σας προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απελευθερώνεστε και αποκτάτε νέα φλερτ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ξεκάθαρες συζητήσεις για σταθερές καταστάσεις. Στα επαγγελματικά, αυξημένες υποχρεώσεις που σας αγχώνουν. Επιβάλλονται συζητήσεις για να εκφράσετε τα συναισθήματά προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απρόσμενες συναντήσεις, πιθανή επιστροφή.

ΙΧΘΥΣ

Αισθάνεστε ασφαλείς και το εκφράζετε στο περιβάλλον σας. Στα επαγγελματικά, εκμεταλλεύεστε καταστάσεις για προσωπικό σας όφελος. Ευκαιρία να κάνετε είναι να διοργανώσετε ένα ταξίδι με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αναπολείτε το παρελθόν μέσα από διάφορες συγκυρίες.