Τα ζώδια για σήμερα 6/11

Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 6/11

Τα ζώδια για σήμερα 6/11

ΚΡΙΟΣ

Τα ζώδια για σήμερα 6/11 ξεκινά με τον Κριό..Ανταγωνιστική διάθεση και νεύρα, έχει η ημέρα. Οι κόντρες σας με γυναικεία πρόσωπα, είτε της δουλειάς, είτε της οικογένειας, δεν θα σας βγάλουν πουθενά, ούτε θα δώσουν λύσεις.

 ΤΑΥΡΟΣ

Να διατρέφεστε καλά και να προσέχετε την υγεία σας. Η ημέρα, ευνοεί όσους ξεκινούν διατροφή και άσκηση. Δώστε την ευκαιρία στο σώμα σας να αποβάλλει το στρες και το άγχος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλή διάθεση για όσους ασχολείστε με τον τομέα της παροχής υπηρεσιών ή κάνετε μια επικοινωνιακή δουλειά. Η δημιουργικότητά σας ανεβαίνει μαζί με την διάθεση και τα σχέδιά σας στο δρόμο να πραγματοποιηθούν

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε μπει σε ένα «τριπάκι», να αναμασάτε το παρελθόν που δεν μπορείτε να ξεπεράσετε. Αν δεν συνέρθετε γρήγορα, τα προβλήματα που αφήνετε πίσω, άλυτα, θα παρουσιαστούν ξαφνικά «βουνά» απροσπέλαστα, μπροστά σας.

ΛΕΩΝ

Πολλές επικοινωνίες, με φίλους που ίσως είχατε καιρό να μιλήσετε, ακόμα και με πρόσωπα του άμεσου οικογενειακού κύκλου, για κάποιο λόγο σας φτιάχνουν τη διάθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διευθέτηση των οικονομικών σας, είναι το κλου της ημέρας. Τακτοποιήστε χρέη, ανεξόφλητους λογαριασμούς, δάνεια και υποθήκες και κάντε έναν καινούριο προϋπολογισμό γιατί ο παλιός δεν φαίνεται να αποδίδει πια.

ΖΥΓΟΣ

Αναμένονται νέες εξελίξεις και νέα γεγονότα μέσα στην ημέρα, που όσο ξαφνικά κι αν είναι, καθορίζουν έναν καινούριο κύκλο, τόσο για τα επαγγελματικά όσο και για τα προσωπικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ψυχολογία σας, είναι καλή και η διάθεσή σας σε άνοδο. Αυτό θα σας επιτρέψει να μην υποκύψετε σε προτάσεις που δεν έχουν τίποτα να σας προσφέρουν παρά μόνο φρούδες ελπίδες

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όμορφες στιγμές με φίλους. Διασκέδαση, χαλαρές επικοινωνίες και δημιουργικές επαφές. Κάποιοι έχουν να σας πουν πολύ καλά νέα που θα ανεβάσουν τη διάθεσή σας και θα ενεργοποιήσουν την ψυχολογία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσπαθείτε να δώσετε λύσεις στα προβλήματά σας, όμως, είναι τόσα πολλά και τόσο μπερδεμένα, που δεν μπορείτε να βρείτε άκρη. Ίσως θα έπρεπε να ηρεμούσατε λίγο γιατί η ένταση δεν σας αφήνει να σκεφτείτε καθαρά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευνοούνται τα ταξίδια για επιμορφωτικούς σκοπούς και οι νομικές, εκκρεμούσες, υποθέσεις, που χρονίζουν. Ένας κρατικός νόμος μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα ευνοϊκός για σας.

 ΙΧΘΥΕΣ

Περιουσιακά και κληρονομικά θέματα, στο προσκήνιο που όμως χρειάζεται ψυχραιμία για να τα διευθετήσετε καθώς περιλαμβάνονται και πολλά άλλα πρόσωπα, που διεκδικούν.