Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 6/06

ΚΡΙΟΣ

Δώστε προσοχή στα προβλήματα υγείας σας. Ξέρετε καλά, ότι τα περισσότερα, οφείλονται σε σας, στην απροσεξία και στην αναβλητικότητά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποια από τα θέματά σας, δεν θα γίνουν αμέσως αποδεκτά, από τους συνεργάτες σας, ή ο χρόνος ανταπόκρισής τους, ίσως είναι καθυστερημένος και αγχώνεστε πολύ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η συμπεριφορά των ανθρώπων γύρω σας, θα σας εκνευρίσει και θα σας δημιουργήσει εσωτερική ένταση που δεν θα είναι εύκολο να «ξεφορτωθείτε». Οι ειδήσεις που περιμένετε καθυστερούν επίσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια ερωτική σχέση τελειώνει και αυτό σας στενοχωρεί, ακόμα κι αν είστε εσείς αυτοί που θέλατε το χωρισμό. Να έχετε επίγνωση των πραγματικών σας αισθηματικών αναγκών, στα νέα ξεκινήματα.

ΛΕΩΝ

Νιώθετε ξαλαφρωμένοι, απαλλαγμένοι από φοβίες, καταθλιπτικές συμπεριφορές και άγχη. Επιτέλους, ο κόσμος άρχισε να σας χαμογελά και πάλι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σας εκνευρίζει το γεγονός ότι οι άλλοι, συνεργάτες, φίλοι και γνωστοί, κερδίζουν με ευκολία, αυτό που για σας περιλαμβάνει κόπους και ιδρώτα. Μήπως ήρθε η ώρα να συνειδητοποιήσετε τις ατέλειές σας;

ΖΥΓΟΣ

Με διπλωματία και ελιγμούς, θα καταφέρετε περισσότερα από ό,τι αν είστε μονοκόμματοι και αδιάλλακτοι. Δείξτε ευγένεια στον τρόπο που προσεγγίζετε τα συνεργατικά σας θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αφού βρήκατε έναν άνθρωπο που σας ταιριάζει, υπερασπιστείτε τα αισθήματά σας, ανεξάρτητα από τις επιταγές της εποχής, του περιβάλλοντος αλλά και της κακής ψυχολογίας που ο άνθρωπος αυτός, μπορεί να έχει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν θα είστε καχύποπτοι και πονηροί απέναντι σε όλους, δεν θα έχετε περιθώρια να ελιχθείτε, έτσι ώστε να διεκπεραιωθούν οι δουλειές σας καλύτερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητοί και δημοφιλείς, έχετε όλα τα εχέγγυα να συνάψετε ικανοποιητικές συμφωνίες αλλά και να πετύχετε τα μέγιστα στον τομέα του ανταγωνισμού. Οι συνεργάτες, είναι πάντα στο πλευρό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολλοί καινούριοι φίλοι, θα αποδειχθούν, εκτός από συμπαραστάτες, και χρήσιμοι ως προς τη διευθέτηση των γραφειοκρατικών σας ζητημάτων. Είστε πολύ θετικοί στις επιρροές του περιβάλλοντος.

ΙΧΘΥΣ

Κάθε φορά που νιώθετε ότι οι συνθήκες είναι εναντίον σας, βρίσκετε καταφύγιο στη θαλπωρή του σπιτιού και της οικογένειάς σας. Σήμερα θα σας απασχολήσουν τέτοιου είδους θέματα.