Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 29/08

ΚΡΙΟΣ

Συγκρούσεις, αδιέξοδα, εντάσεις, τόσο στη δουλειά όσο και στον κοινωνικό περίγυρο. Δεν σηκώνετε και πολλά σήμερα, δεν μιλιέστε και δεν συνεννοείστε με άνθρωπο. Πολλά νεύρα. Προσοχή στην οδήγηση, προσοχή γενικώς για την αποφυγή ατυχημάτων.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα ταξίδι θα αποτελέσει καταλυτικό παράγοντα στην επίλυση ενός προβλήματός σας, αλλά και στην επίτευξη των επαγγελματικών σας επιδιώξεων. Ακόμα κι αν το κάνετε για διασκέδαση, ή επιμόρφωση, ο ρόλος του δεν θα είναι υποδεέστερος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Παρουσιάζεστε πολύ ερωτικοί σήμερα και το ταίρι σας εκπλήσσεται ευχάριστα. Μια ερωτική σας επιδίωξη εκπληρώνεται στο πρόσωπο που εισέρχεται ξαφνικά στη ζωή σας και την αναστατώνει. Αισθησιασμός, ερωτισμός και χίλιες και μία νύχτες σήμερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι σχέσεις στο μικροσκόπιο και οι συνεργασίες επί τάπητος, προς εξέταση και επιδιόρθωση των κακώς κειμένων. Ξεκαθαρίσματα σε όλα τα επίπεδα θα διευκολύνουν τη λήψη αποφάσεων, που θα κάνουν την καθημερινότητά σας πιο εποικοδομητική και πιο ελπιδοφόρα.

ΛΕΩΝ

Καλή υγεία και ψυχολογία, σας ηρεμούν και σας φτιάχνουν ακόμα περισσότερο τη διάθεση. Κάποιες αλλαγές στον επαγγελματικό σας χώρο, μπορεί να είναι κουραστικές, ωστόσο απαραίτητες για την καλύτερη λειτουργία του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν θα χρειαστεί να το συζητήσετε πολύ, ούτε να το σκεφτείτε για να ενδώσετε στον έρωτα που εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά σας και σας εκπλήσσει. Δώστε τον καλύτερο εαυτό σας και μην σκέφτεστε τι θα συμβεί αύριο. Είναι απ’ αυτές τις καταστάσεις που τις ζεις, χωρίς δεύτερες σκέψεις.

ΖΥΓΟΣ

Με μεγάλο ενθουσιασμό, θα υποδεχθείτε ένα πολύ ευχάριστο γεγονός που συμβαίνει στον οικογενειακό σας κύκλο, ευρύτερο ή εγγύτερο. Σήμερα είναι η μέρα που αποφασίζετε να προβείτε σε αλλαγές του οικιακού σας χώρου. Ίσως κάνετε ανακαίνιση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παρ’ όλο που δεν το έχετε και πολύ με τις επικοινωνίες, σήμερα είναι μια ιδιαίτερη μέρα, σε ό,τι αφορά στο επικοινωνιακό κομμάτι. Θα μιλήσετε με ανθρώπους, με φίλους, γνωστούς, οικογένεια, ίσως και επαγγελματικούς συνεργάτες. Θα ωφεληθείτε από την ανταλλαγή ιδεών.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σας τρομοκρατεί ένα οικονομικό σκαμπανέβασμα, που ενώ ξέρατε ότι θα γινόταν, δεν μεριμνήσατε. Σήμερα, σας έρχεται ο λογαριασμός και καλείστε να πληρώσετε άμεσα. Παρ’ όλα αυτά, η τύχη φαίνεται να σας αγαπά και γι αυτό δεν σας αφήνει εκτεθειμένους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αρκετά σημαντική για τα οικονομικά σας η σημερινή ημέρα. Ο Δίας είναι σε θέση και η τύχη κάνει αισθητή την παρουσία της. Εκμεταλλευθείτε την ευκαιρία και μην αφήνετε το χρόνο να πηγαίνει χαμένος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πεσμένη η διάθεσή σας και αρκετά νεύρα θα έχετε σήμερα. Οι επαφές με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, δεν γίνονται με το σωστό τρόπο. Δεν σηκώνετε κουβέντα και μια κυκλοθυμία που δεν θα κάνει καλή εντύπωση στο περιβάλλον σας.

ΙΧΘΥΣ

Πάντα κοντά σας οι φίλοι να συνδράμουν στην ανάγκη σας και να συμπαρασταθούν στα προβλήματά σας. Συμμετέχοντας σε ομάδες με κοινά ενδιαφέροντα ή επιδιώξεις, θα κερδίσετε πολύ περισσότερα από το αν ήσασταν μόνοι