Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 22/08

ΚΡΙΟΣ

Να αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση με τους συνεργάτες σας γιατί υποσκάπτεται η απόδοσή σας στη δουλειά. Ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις, είναι παρορμητικός και ανώριμος. Ευκαιρίες για κέρδη, μέσα από καλές και εποικοδομητικές συνεργασίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Εύκολες οι λύσεις και τα προβλήματα τελειώνουν γρήγορα. Ακούραστα θα προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια, ανεξαρτήτως αν οι συνεργάτες σας διαφωνούν. Οικονομικό όφελος από μία συνεργασία με άτομο κύρους, που προσδίδει κύρος και ισχύ και σε σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η τύχη είναι με το μέρος σας και σας βοηθά να αποφεύγετε κακοτοπιές και παγίδες, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά σας. Η ημέρα σας προδιαθέτει για διασκέδαση μέχρι πρωίας, απόλαυση, χαρά, και αισιοδοξία. Κι αν δεν έχετε λεφτά, δεν πειράζει, έχετε τύχη.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε επαφή με παράξενους ανθρώπους, με πολύ εκκεντρικά πιστεύω θα έρθετε σήμερα και θα εκπλαγείτε και σεις με τον εαυτό σας. Ίσως να μπείτε στη διαδικασία να συμμετάσχετε σε ομάδες με κοινές επιδιώξεις, κοινά πιστεύω και αυτό μπορεί να σας βγει σε καλό.

ΛΕΩΝ

Αποφασίζετε να απαλλαγείτε από σχέσεις που σας κρατούν εγκλωβισμένους σε καταστάσεις που δεν έχουν τίποτα πλέον να δώσουν. Ξαφνικά και από το πουθενά, δίνετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να χαρεί, να ζήσει, να διασκεδάσει, να απολαύσει τις χαρές της ζωής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όσοι ασχολείστε με αντικείμενα που έχουν να κάνουν με παροχή υπηρεσιών, σήμερα είναι η ημέρα σας. Αύξηση πελατείας, πολλά τηλέφωνα και επικοινωνίες γενικότερα, πολλά και τα κέρδη. Προσοχή στη διαχείριση των εξόδων, μην σπαταλάτε χρήματα

ΖΥΓΟΣ

Η συμπεριφορά σας μπορεί να παρεξηγηθεί από το περιβάλλον σας γι αυτό θα πρέπει να προσέχετε, ιδιαίτερα στη δουλειά, όπου μια λανθασμένη συμπεριφορά, μπορεί να σημάνει την απώλεια χρημάτων αλλά και κόπου για να έχετε θετικά αποτελέσματα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσοχή στις ζημιές που μπορεί να συμβούν ξαφνικά. Ο τεχνολογικός εξοπλισμός του σπιτιού ή της δουλειάς μπορεί να χαλάσει και το κόστος αντικατάστασής του ίσως ξεπερνά τις δυνατότητές σας. Εύνοια δίνεται σε θέματα σπουδών και ταξιδιών.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μέχρι στιγμής, η τύχη σας έχει φερθεί πάρα πολύ καλά. Μην υπερβάλλετε όμως με τους κομπασμούς γιατί σε κανέναν δεν αρέσει να περιαυτολογείτε. Να έχετε το νου σας σε αυτούς που με σκοπό την κερδοσκοπία εις βάρος σας, υπόσχονται πολλά λεφτά, και γρήγορα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως θα πρέπει να ξανασκεφτείτε να προσεγγίσετε το πρόσωπο που έχει αποσπάσει το μέγιστο του ενδιαφέροντος σας γιατί δεν φαίνεται τα αισθήματα να είναι αμοιβαία. Αν έχετε πρόβλημα με την απόρριψη καλύτερα να μην το κάνετε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ισχυρά πρόσωπα, με γνώσεις και δυνατότητες, αλλά και πολλές γνωριμίες, βοηθούν να ανέλθετε κοινωνικά και επαγγελματικά. Τα σχέδιά σας προωθούνται, τα επαγγελματικά σας πλάνα, υλοποιούνται και η καθημερινότητά σας σφύζει από δραστηριότητα.

ΙΧΘΥΣ

Ισχυρά πρόσωπα, με γνώσεις και δυνατότητες, αλλά και πολλές γνωριμίες, βοηθούν να ανέλθετε κοινωνικά και επαγγελματικά. Τα σχέδιά σας προωθούνται, τα επαγγελματικά σας πλάνα, υλοποιούνται και η καθημερινότητά σας σφύζει από δραστηριότητα.