Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 2/10

ΚΡΙΟΣ

Όλες οι αποσταθεροποιημένες σχέσεις με τους ανθρώπους της οικογένειάς σας, σήμερα, πρόκειται να αποκατασταθούν. Επανέρχεται η ισορροπία και περνάτε όμορφες στιγμές με πρόσωπα της οικογένειάς σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μετακινήσεις και επικοινωνίες, είναι το κλου της ημέρας. Να αποφύγετε τους εκνευρισμούς, ακόμα κι αν κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν να συνεννοηθούν με τον τρόπο που εσείς θέλετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα οικονομικό σκαμπανέβασμα, που ευτυχώς δεν θα έχει μεγάλη συνέχεια ή συνέπειες, αρκεί όμως και εσείς να επιληφθείτε ώστε να μην βρεθείτε χωρίς χρήματα, ή και χωρίς έσοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί να νομίζετε ότι όλα έχουν τελειώσει. Μπορεί να αισθάνεστε ότι σας έχουν εγκαταλείψει. Μπορεί να πιστεύετε ότι οι αισθηματικοί δρόμοι έχουν κλείσει για σας, ωστόσο, το μέλλον σας είναι ιδιαίτερα αισιόδοξο γι αυτό σταματήστε τα κλάματα και επανέρθετε «στη Γη».

ΛΕΩΝ

Παρ’ όλο που η ψυχολογία σας είναι «πεσμένη» και δεν έχετε όρεξη να κάνετε τίποτα απολύτως, οι εκνευρισμοί, ιδίως με πρόσωπα της οικογένειάς σας, δεν θα λείψουν. Προσοχή στις οριστικές ρήξεις σχέσεων

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να αποφύγετε τους ανθρώπους, ή και φίλους, που υπόσχονται πολλά κέρδη σε μικρό χρόνο, γιατί μπορεί να παρασυρθείτε και να επενδύσετε χρήματα αλλά και κόπο, που δεν θα σας βγάλουν πουθενά.

ΖΥΓΟΣ

Θα χρειαστεί να κάνετε το διαιτητή ανάμεσα σε συναδέλφους που κοντράρονται. Θα κάνετε εξαιρετική δουλειά για την εξομάλυνση της κόντρας, ωστόσο αποφύγετε να εμπλακείτε προσωπικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν υπάρχουν νομικά θέματα, σήμερα ευνοούνται ως προς τη λύση και διευθέτησή τους. Ένα ταξίδι που ίσως προγραμματίζατε ή σχέδια που σχετίζονται με το εξωτερικό στο προσκήνιο. Επίσης, μια αυξημένη ερωτική διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ερωτικός σας τομέας, ανθίζει σήμερα. Ένα, πλησίασμα στο ταίρι σας, θα δώσει νέα πνοή στη σχέση, για όσους είστε δεσμευμένοι, ενώ για τους ελεύθερους, ήρθε η ώρα να βρείτε τον τέλειο ερωτικό σύντροφο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Διακυβεύονται οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας. Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, οι όροι και οι κανόνες, καλής λειτουργίας των σχέσεων. Δεν είστε και πολύ σε θέση να διαπραγματευθείτε όμως, γι αυτό, προσέξτε τι θα πείτε και τι θα υποσχεθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να προσέξετε την υγεία σας, γιατί είστε πολύ καταπονημένοι και αν κάνει την εμφάνισή του κάποιο χρόνιο πρόβλημα, που είχε καιρό να σας απασχολήσει δώστε του σημασία, αν δεν θέλετε να σας ταλαιπωρήσει στο μέλλον.

ΙΧΘΥΕΣ

Αισθηματικά δημιουργικοί, θα σκαρφιστείτε πολύ πρωτότυπους τρόπους για να πλησιάσετε το ταίρι σας και να περάσετε όμορφα, αμφότεροι. Σ’ αυτό το δημιουργικό οίστρο σας, συμπεριλαμβάνονται και τα επαγγελματικά σας σχέδια