Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 19/09

ΚΡΙΟΣ

Ένα οικονομικό σκαμπανέβασμα μπορεί να σας τρομάξει και να σας αποσυντονίσει. Να θυμάστε σε κάθε περίπτωση όμως, ότι ο πανικός ποτέ δεν φέρνει λύσεις. Αντίθετα η ψυχραιμία, μπορεί να σας δώσει διεξόδους, πολύ καλύτερες. Εύνοια σε ενασχολήσεις με τα δημόσια αξιώματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Φιλικοί, εγκάρδιοι, με διάθεση να κάνετε φιλίες, αλλά και να ερωτευθείτε. Ευνοείστε σε ζητήματα, ή αποφάσεις για γάμο, αλλά και στα επαγγελματικά σας σχέδια. Φήμη, δραστηριότητα και αλλαγές στους περισσότερους τομείς στη ζωή σας, κάνουν την καθημερινότητα πιο συναρπαστική.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν θα καταφέρετε να κάνετε κουμάντο μια εσωτερική ένταση, που σας χαλάει την ημέρα και σας φέρνει σε διαπληκτισμούς και ρήξεις με το περιβάλλον σας, είτε το προσωπικό, είτε το επαγγελματικό. Εύνοια δίνεται σε δουλειές που προσφέρουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλοί φίλοι και γνωστοί, άλλοι καλοί και άλλοι όχι. Θα αποκτήσετε κέρδος μέσω εταιριών, συνεταιρισμών, ομαδικών δραστηριοτήτων. Κοινωνικοί, συζητήσιμοι, με ισχυρές επιθυμίες, οι οποίες έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιηθούν γρήγορα.

ΛΕΩΝ

Θα αποκτήσετε μια καλή εργασιακή θέση, αλλά θα είναι δύσκολο να την κρατήσετε, παρ’ όλο το επιχειρηματικό σας ένστικτο και τις διακρίσεις που θα έχετε. Αυτό οφείλεται σε συκοφαντίες εκείνων που εποφθαλμιούν στη θέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευνοείστε από τα ταξίδια στο εξωτερικό και θα έχετε κέρδη μέσω αυτών. Ανεπτυγμένη η διορατικότητά σας, έχετε τη δυνατότητα να διαβλέπετε τις εξελίξεις που έρχονται και να είστε προετοιμασμένοι για τα πάντα. Να προσέξετε να μην αποσυντονίζεστε από έκτακτα γεγονότα.

ΖΥΓΟΣ

Κρατάτε κλειστά τα χαρτιά σας, ιδιαίτερα στο παιχνίδι του ανταγωνισμού, σε όποιο επίπεδο κι αν συμβαίνει αυτός. Τα οικονομικά του συντρόφου, ή του συζύγου, μπορεί να σας απασχολήσουν για κάποιον λόγο. Να προσέχετε τα ταξίδια δια θαλάσσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα πρόσωπο μπαίνει στη ζωή σας και φέρνει το καρδιοχτύπι του έρωτα, την ικανοποίηση και την ευτυχία. Ίσως για όσους είστε ελεύθεροι, αυτό να σημαίνει ότι για πρώτη φορά, μπαίνετε στη διαδικασία να σκεφτείτε σοβαρά το θέμα του γάμου. Εύνοια στις συνεργασίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όσοι ασχολείστε με παραϊατρικά επαγγέλματα ευνοείστε τόσο ως προς την εξέλιξή τους, όσο και ως προς το καινούριο ξεκίνημα. Παρ’ όλα ταύτα, να φροντίζετε να ξεκουράζεστε, γιατί το σώμα σας είναι καταπονημένο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ευνοϊκές οι συνθήκες για όσους αποφασίσετε να κάνετε καινούρια επαγγελματικά ή αισθηματικά ξεκινήματα. Χαρούμενοι, καλοδιάθετοι, αισιόδοξοι και με ένα καλό οικονομικό απόθεμα, μπορείτε τώρα να ρισκάρετε εκ του ασφαλούς, εννοείται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η οικογένεια, οι άνθρωποι που την απαρτίζουν, οι αγαπημένοι σας, οι γονείς αλλά και οι αναμνήσεις από τα παιδικά σας χρόνια, σήμερα στο προσκήνιο. Νοσταλγία και συγκίνηση, αλλά και μαστορέματα στο χώρο του σπιτιού, θα σας κρατήσουν απασχολημένους.

 

ΙΧΘΥΣ

Μέσω επικοινωνιών θα κάνετε νέες γνωριμίες, θα μιλήσετε με κόσμο, θα κλείσετε συμφωνίες, θα κανονίσετε τα ραντεβού σας, θα διασκεδάσετε, τα ψυχαγωγηθείτε. Θα πάρει φωτιά το διαδίκτυο, αλλά και τα τηλέφωνα. Μια μικρή μετακίνηση, θα παίξει σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις σας.