Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 14/11

ΚΡΙΟΣ

Προσοχή στο τι λέτε, αλλά κυρίως στο πού το λέτε. Γιατί, αλλιώς θα μιλήσετε στα πρόσωπα της οικογένειάς σας, αλλιώς στους συνεργάτες σας, αλλιώς στο σύντροφό σας. Μεγάλος κίνδυνος παρεξηγήσεων

ΤΑΥΡΟΣ

Η σχέση σας με το χρήμα και γενικότερα τα υλικά αγαθά, δεν είναι καθόλου αντικειμενική. Ξοδεύετε παρορμητικά και χωρίς σκέψη, κάτι που αργότερα μπορεί να μετανιώσετε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βλέπετε τα πράγματα υποκειμενικά, από μία τελείως δική σας προσωπική οπτική γωνία, και επομένως, είναι πολύ πιθανό, έως σίγουρο ότι θα αποφασίσετε λανθασμένα, και άλλο τόσο λανθασμένες επιλογές θα κάνετε

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αισθάνεστε σαν να κουβαλάτε ένα ασήκωτο φορτίο, στην ψυχή και στο σώμα. Αναζητάτε κάτι που θα σας συγκλονίσει, θα σας ανανεώσει και θα σας δώσει εκείνο το φτερούγισμα στην καρδιά, που τόσο σας έχει λείψει. Υπομονή. Τα «φτερά» είναι καθ’ οδόν

ΛΕΩΝ

Έντονες οι φιλικές και κοινωνικές επαφές, αλλά εσείς νιώθετε εσωτερική μοναξιά. Δεν σας αρέσει να είστε μόνοι και αναζητάτε συντροφιές, ωστόσο όλα σας φαίνονται ανούσια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στο προσκήνιο η κοινωνική και επαγγελματική ζωή. Θέλετε να δείξετε σε όλους ότι είστε αληθινοί και έχετε αξία. Αφήνετε λοιπόν στην άκρη κάθε επιτηδευμένο ύφος και απελευθερώνετε όλο τον αυθορμητισμό σας.

ΖΥΓΟΣ

Το γεγονός ότι η καθημερινότητα σας έχει κουράσει, θα σας βάλει στη διαδικασία να επιδιώξετε να συναντήσετε αγαπημένα σας πρόσωπα που βρίσκονται μακριά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παράξενα συναισθήματα, μακάβριες σκέψεις, και τραγικές διαισθήσεις σας κατακλύζουν και σας αγχώνουν σε βαθμό που μπορεί να χάσετε τον ύπνο σας. Παρ’ όλα αυτά, θα περάσουν γρήγορα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι αιτίες και οι αφορμές ενός χωρισμού, η ποιότητα των συναισθημάτων μιας σχέσης, θα βγουν όλα στην επιφάνεια και θα σας αναγκάσουν να μπείτε στη διαδικασία να βρείτε άκρη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα θέμα υγείας, δικό σας, ή προσφιλούς σας προσώπου, σας φορτίζει συναισθηματικά, σας αγχώνει και δεν σας αφήνει να ησυχάστε παρά μόνο αν μπείτε στη διαδικασία να το λύσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσοχή στα μεγάλα πάθη που σας εμπνέει ένα πρόσωπο, γιατί εύκολα μετατρέπονται σε κτητική διάθεση, ζήλιες και ανασφάλειες. Βελτιώνονται ωστόσο οι σχέσεις με τις γυναίκες και τα παιδιά.

ΙΧΘΥΣ

 Θα νιώσετε σήμερα, έντονα, την ανάγκη να αποτραβηχτείτε στον προσωπικό σας χώρο αναζητώντας τις συμβουλές και τη βοήθεια, μόνο των ατόμων της οικογένειάς σας, αν χρειαστείτε κάτι τέτοιο.