Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 11/04

ΚΡΙΟΣ

Το να παρεξηγήσετε τα λόγια των άλλων αλλά και να παρεξηγηθούν αυτά που εσείς λέτε στους άλλους, είναι πολύ εύκολο σήμερα. Προσέξτε αυτούς που υπόσχονται πολλά, εύκολα και γρήγορα.

ΤΑΥΡΟΣ

Απρόβλεπτα γεγονότα θα αναστατώσουν το πρόγραμμά σας, αλλά πρέπει να δείξετε ψυχραιμία, αν δεν θέλετε να πάνε όλα τα ζητήματά σας, πίσω. Δείξτε σύνεση στα έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν αφήσετε τους άλλους να παρεμβαίνουν στα προσωπικά σας, άκρη με τις σχέσεις σας δεν πρόκειται να βρείτε ποτέ. Κάντε ένα καλό ξεκαθάρισμα με το ταίρι σας, και μη φοβάστε τίποτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι συμφωνίες που πάτε να κλείσετε, δεν εξελίσσονται σύμφωνα με τα αναμενόμενα, ούτε με τα σενάριά σας. Δώσετε προσοχή στην ουσία και αφήστε κατά μέρος τις λεπτομέρειες.

ΛΕΩΝ

Αν κάνετε υπομονή και αφήσετε το χρόνο να κάνει τη δουλειά του θα ανταμειφθείτε πλουσιοπάροχα. Σήμερα διάφορα γεγονότα θα σας αποδείξουν ακριβώς αυτό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια από ανθρώπους που ξέρουν και έχουν τη δυνατότητα να σας βοηθήσουν. Σε ό,τι έχει να κάνει με το σπίτι και την οικογένεια δείξτε ψυχραιμία.

ΖΥΓΟΣ

Τα οικονομικά σας διανύουν μια πολύ θετική περίοδο αλλά καλείστε να κάνετε σωστή διαχείριση των εξόδων ειδάλλως θα έχετε σοβαρά προβλήματα. Αποφύγετε τα έξοδα αν δεν είναι απολύτως απαραίτητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οικογενειακά τα θέματα που θα σας «φορτώσουν», σήμερα, και να προσέχετε τα νεύρα σας απέναντι σε όλους, κυρίως όμως, προς τους κοντινούς σας συγγενείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ψυχολογία σας, δεν είναι στα καλύτερά της. Μην συναναστραφείτε με κόσμο. Μείνετε στον προσωπικό σας χώρο και καλό είναι να «μιλήσετε» με τον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σχέσεις και συνεργασίες, στο προσκήνιο για να επιλυθούν τα όποια προβλήματα έχουν προκύψει στη διάρκεια των τελευταίων ημερών. Να είστε ειλικρινείς και τίμιοι στα ζητούμενά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οικογενειακά θέματα στο προσκήνιο και καλείστε να κάνετε ό,τι περνάει απ’ το χέρι σας για να λυθούν τα όποια προβλήματα προκύψουν. Κρατήστε χαμηλούς τόνους

ΙΧΘΥΣ

Σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σας δημιουργούν προβληματική συμπεριφορά εκ μέρους σας. Μάλλον θα πρέπει να ξανασκεφθείτε τους τρόπους σας.