Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 1/08

ΚΡΙΟΣ

Αντιμετωπίστε με ψυχραιμία τα επαγγελματικά ζητήματα που σας δημιουργούν εντάσεις και μην τα βάλετε με τους συνεργάτες σας, νομίζοντας ότι αμφισβητούν την αξία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί η σκέψη σας να είναι στις διακοπές, και μπορεί να απολαμβάνετε τη θάλασσα σε κάποια παραλία. Οι υποχρεώσεις όμως, τρέχουν και καλό είναι να μην εγκαταλείπετε τα σχέδιά σας, στο όνομα της διασκέδασης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολύ αισθησιακοί και ερωτικοί, παρουσιάζεστε ως προς τις διαθέσεις σας και οι γνωριμίες, που εύκολα κάνετε, σας δικαιώνουν. Προσέξτε μόνο να αξίζουν τον κόπο, γιατί ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε μια τάση να αμφισβητείτε κάθε πρόσωπο που δείχνει ενδιαφέρον για σας, και πολλές φορές αυτό δημιουργεί αντιπάθειες. Να είστε λίγο πιο συγκαταβατικοί σε αυτούς που θεωρείτε ότι δεν σας ταιριάζουν και μην βιάζεστε να συμπεράνετε για κανέναν.

ΛΕΩΝ

Ένα θέμα υγείας, είτε δικό σας, είτε κάποιου προσφιλούς σας προσώπου θα σας απασχολήσει λίγο πιο έντονα από το κανονικό, λόγω φόβου και ανασφάλειας. Μην διστάσετε να απευθυνθείτε στο γιατρό σας, γι αυτό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας νέος έρωτας χτυπά την πόρτα της καρδιάς σας και σας αναστατώνει. Μην βιαστείτε να ενδώσετε, εκτός κι αν το κάνετε συνειδητά, γνωρίζοντας ότι πρόκειται για κάτι εφήμερο.

ΖΥΓΟΣ

Οικογενειακά ζητήματα σας κρατούν σε εγρήγορση και δεν σας αφήνουν να ησυχάσετε. Ίσως μάλιστα χρειαστεί να μεσολαβήσετε για να λυθούν, κάνοντας το διαιτητή ανάμεσα σε δύο οικογενειακές παρατάξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αρκετά επικοινωνιακοί, θα ασχοληθείτε με τις δημόσιες σχέσεις, αλλά και τη δημόσια εικόνα σας, στην προσπάθειά σας να κερδίσετε τις εντυπώσεις από τα άτομα που σας περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα οικονομικό θέμα σας, καθυστερεί χαρακτηριστικά. Σκεφτείτε μήπως είστε εσείς που κάνετε τις λανθασμένες ενέργειες, γιατί οι συνέπειες μπορεί να είναι ανεξέλεγκτες αργότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη σήμερα, σας επηρεάζει σε βαθμό, που να παίρνετε πολύ προσωπικά κάθε τι που συμβαίνει. Ηρεμήστε. Το σύμπαν περιστρέφεται και γύρω από άλλους, εκτός από εσάς.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θετική η ψυχολογία σας, και έντονη η διάθεσή σας για διασκέδαση. Αν βρίσκεστε σε διακοπές, καλό είναι να αφήσετε στην άκρη έγνοιες και άγχη της καθημερινότητας.

ΙΧΘΥΣ

Ανάμεσα σε φίλους και γνωστούς θα περάσετε τη μέρα σας. Μάλιστα θα σας ικανοποιήσει αρκετά μια συζήτηση με ένα προσφιλές σας πρόσωπο, που θα σας δώσει λύσεις σε ένα θέμα που σας απασχολεί.