Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 07/02

ΚΡΙΟΣ

Νέα ενδιαφέροντα προκαλούν δυναμικές και παρορμητικές κινήσεις. Στα επαγγελματικά, αναγνώριση που δικαιούστε έρχεται και σας δικαιώνει. Συζητήσεις με ειλικρίνεια προς την εύρεση λύσεων με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, βάσεις για μελλοντικές εξελίξεις με υπομονή.

ΤΑΥΡΟΣ

Επικοινωνίες, διασκέδαση και δράση χωρίς ευθύνες στο επίκεντρο. Στα επαγγελματικά, προσοχή στις καλοπροαίρετες προθέσεις που εμφανίζονται μπροστά σας. Φοβίες προκαλούν επιπόλαια λάθη απέναντι στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέες προσπάθειες με επιτυχία και πολυ προσπάθεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βρίσκεται προσωρινές λύσεις μέσα από τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Στα επαγγελματικά, απρόσμενες αλλαγές ταράζουν την ηρεμία σας. Ξεκαθαρίζετε τις αμφίβολες καταστάσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, παρέες δημιουργούν νέες δράσης και προκαλούν εφήμερα φλερτ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσοχή στις παρορμητικές αποφάσεις που πηγάζουν από συναισθηματική φόρτιση. Στα επαγγελματικά, παρά τον κόπο σας, τα αποτελέσματα είναι μέτρια. Ασχολείστε περισσότερο και με έντονο ενθουσιασμό για το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ξεφεύγετε από την πλήξη με επιπόλαιες γνωριμίες.

ΛΕΩΝ

Ενδιαφέρεστε για να αναβαθμίσετε εσωτερικές σας ανάγκες. Στα επαγγελματικά, απρόσμενες καθυστερήσεις δημιουργούν προβλήματα που δύσκολα λύνονται. Με την σκέψη στο παρελθόν δεν προχωράτε δίκαια με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ενδεχόμενη αρχή νέας σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θέτετε νέους στόχους απορρίπτοντας ότι σας πνίγει. Στα επαγγελματικά, περιορίζετε την εξωστρέφειά σας που δεν βρίσκει ανταπόκριση. Αισθησιασμός και έντονες ερωτικές επιθυμίες προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα γνωριμία πολλά υποσχόμενη σας απογοητεύει.

ΖΥΓΟΣ

Με αυτοπεποίθηση, δυναμισμό και πρωτοβουλίες διατηρείτε τα ηνία. Στα επαγγελματικά, σκεπτόμενες δυναμικές κινήσεις κλείνουν οριστικά υποθέσεις. Κινήσεις που προκαλούν απόσταση και δεύτερες σκέψεις στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, Ακατάλληλες συναναστροφές προκαλούν περίεργα συναισθήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με ευρηματικές λύσεις και απίθανες συγκυρίες αποφεύγετε σημαντικές παγίδες. Στα επαγγελματικά, αντιλαμβάνεστε και απομακρύνεστε από ανώφελες συνεργασίες. Διογκώνονται και σας ασφυκτιουν τα προβλήματα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέο πρόσωπο ανατρέπει τις συνήθειες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Άγχος, στρες καθώς και υπερβολές για να τα προλάβετε όλα. Στα επαγγελματικά, εντείνετε τις προσπάθειές σας για να επανακαμψετε. Πολλές υποχρεώσεις περιορίζουν σημαντικά το χρόνο με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, εκμεταλλεύεστε καταστάσεις που προκαλούν στιγμές διασκέδασης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έντονη νευρικότητα προκαλούν ζητήματα οικονομικής και οικογενειακής φύσεως. Στα επαγγελματικά, προσοχή στις συμπεριφορές που σας παρασύρουν σε παρορμητικές κινήσεις. Προσπάθειές να αποφύγετε δυσάρεστες συζητήσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθερο, απομακρύνεστε για να σκεφτείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την σκέψη για αλλαγές προδιαγράφεται νέες καταστάσεις. Στα επαγγελματικά, με συγκέντρωση και αυτοπεποίθηση ανταπεξέρχεστε στις υποχρεώσεις. Υποχρεώσεις και ευθύνες μπερδεύουν τις σκέψεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, εκφράζεται με λάθος τρόπο τα θέλω σας.

ΙΧΘΥΣ

Προσπάθειες να ξεφύγετε από την καθημερινότητα πέφτουν στο κενό. Στα επαγγελματικά, προσπαθείτε με όποιο τρόπο να αποφύγετε τις ευθύνες σας. Προκαλείται χαλαρή ατμόσφαιρα προκειμένου να διορθώσετε τα λάθη με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα ερωτική προσέγγιση από πρόσωπο του επαγγελματικού ή φιλικού σας περιβάλλοντος.