Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 9/08

ΚΡΙΟΣ

Να είστε προετοιμασμένοι σήμερα να ανατροπές στα σχέδιά σας. Ιδιαίτερα αν αυτά περιλαμβάνουν διακοπές. Η διάθεσή σας πεσμένη, μπορεί να έρθετε σε αντιπαράθεση με όλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι αποφάσεις που θα πάρετε σε ό,τι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σας, θα πρέπει να είναι προσεκτικές και να περιλαμβάνουν και την ικανοποίηση των αιτημάτων των συνεργατών σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Απορρίπτετε κάποιους συνεργάτες σας, που θεωρείτε ότι δεν μπορείτε πλέον να συνεργάζεστε, και στρέφετε την προσοχή σας σε κάποιους άλλους, πιο επικοινωνιακούς και πιο συνεργάσιμους

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ημέρες ξεκούρασης, αλλά τα οικονομικά δεν επιτρέπουν διασκέδαση και αυτό σας στεναχωρεί. Ωστόσο, μπορείτε να κάνετε μικρές αποδράσεις, δεν θα ζημιώσει πολύ τα κομποδέματά σας.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής, σας έχει κάνει περισσότερο επικοινωνιακούς από ποτέ. Έτσι, θα είστε καλή παρέα για όποιον σας ζητήσει να τον συντροφέψετε στη διασκέδαση, ή όπου αλλού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σκέψεις που κρατούσατε μέσα σας για πάρα πολύ καιρό, όσα είχατε αναγκαστεί να ανέχεστε για χάρη της αρμονίας στις σχέσεις, τώρα απαιτούν να βγουν στην επιφάνεια.

ΖΥΓΟΣ

Δυναμικοί και ξεχειλίζοντας ενέργεια σας βρίσκει η ημέρα. Έτοιμοι να διευθετήσετε υποθέσεις που εκκρεμούσαν για πάρα πολύ καιρό τώρα, ενώ ο αισθηματικός τομέας αρχίζει να παίρνει τα πάνω του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξεκαθαρίζουν οι όροι κάτω από τους οποίους λειτουργούν και υφίστανται οι επαγγελματικές σας σχέσεις. Θα είναι οι συνεργάτες σας που θα κινήσουν κάποια νήματα, γι αυτό η συμμετοχή σας μπορεί να φανεί, περιορισμένη

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι παλιές σχέσεις ανανεώνονται, ενώ οι καινούριες αρχίζουν να δείχνουν την πραγματική τους κατεύθυνση. Είτε αυτό είναι καλό για σας, είτε κακό, καλείστε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα επαγγελματικά ζητήματά σας διευθετούνται εύκολα και αυτό σας αφήνει χρόνο για να σκεφτείτε τρόπους, ώστε να κάνετε τις προσωπικές σας σχέσεις να λειτουργούν καλύτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα πρέπει ανά πάσα στιγμή να είστε σε θέση να κρατήσετε τις ισορροπίες ανάμεσα σ’ αυτά που θέλετε εσείς και σ’ αυτά που θέλουν οι άλλοι. Και όσο βλέπετε ότι τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θέλετε, νευριάζετε.

ΙΧΘΥΣ

Τα οικονομικά χρειάζονται διαχείριση και τα έξοδα, διαφορετικά θα βρεθείτε στη δυσάρεστη θέση να βρεθείτε προ εκπλήξεως, όταν θα παραστεί ανάγκη. Γκρίνια και παράπονα στις σχέσεις, εκατέρωθεν.