Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 8/03

ΚΡΙΟΣ

Κινήσεις με σκοπό να εξασφαλίσετε θετικά αποτελέσματα. Στα επαγγελματικά, επανασχεδιάζετε συνεργασίες και προσδιορίζετε νέο δρόμο. Χειροπιαστές προτάσεις από κοινές σκέψεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, κινήσεις προς ευχαρίστηση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Εκ νέου επαφές κάνοντας στην άκρη την αδιαλλαξία. Στα επαγγελματικά, δέχεστε σημαντική βοήθεια από συναδέλφους σας. Κοινή διάθεση να βοηθήσετε την σχέση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα γνωριμία κομβική για νέες εξελίξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αναθεωρείτε σκέψεις που δημιουργούσαν προβλήματα στην οικογένεια. Στα επαγγελματικά, νέες καταστάσεις που τονώνουν ιδιαίτερα την αισιοδοξία σας. Θετικό πνεύμα επικρατεί στη σχέση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα προσέγγιση στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βγαίνετε από την εσωστρέφεια καθώς διεκδικείτε να έχετε τον πρώτο λόγο. Στα επαγγελματικά, παρακινδυνευμένες κινήσεις σας κρατούν σε εγρήγορση και υπερένταση. Δεν αφήνετε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απομακρυνθείτε από εξουσιαστικές τάσεις και τα καλά έρχονται.

ΛΕΩΝ

Με δυναμισμό και αποφασιστικότητα αλλάζετε τις καταστάσεις. Στα επαγγελματικά, όλα εξελίσσονται βάσει το δικού σας πλάνου. Συζητήσεις για επισημοποίηση ή επέκταση της οικογένειας με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, στο περιθώριο οι συγκρίσεις, στην αρχή νέων εξελίξεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με καλή διάθεση υποδέχεστε νέους τομείς στη ζωή σας. Στα επαγγελματικά, νέα γεγονότα δυσκολεύουν την αποδοτικότητα σας. Εκφράζεστε με θυμό και κρύβετε το συναίσθημα προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ενδίδετε σε δυναμικές κινήσεις από επίμονο πρόσωπο.

ΖΥΓΟΣ

Ανοδική πορεία με σημαντικές θετικές εξελίξεις, χωρίς εμπόδια. Στα επαγγελματικά, συζητήσεις οικονομικού ενδιαφέροντος θα φέρουν δυσάρεστες ανατροπές. Αντιλαμβάνεστε λάθος τις καταστάσεις απέναντι στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απρόσμενη προσέγγιση σας θολώνει τη σκέψη σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσπαθείτε αλλά δυσκολεύεστε να αποφύγετε τον εκνευρισμό. Στα επαγγελματικά, αδιευκρίνιστες εκκρεμείς καταστάσεις θολώνουν έντονα το τοπίο. Βαραίνουν τα προβλήματα που σας απασχολούν με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, διασκεδάζετε ερωτικά χωρίς δεσμεύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσοχή σε επιπόλαιες αποφάσεις, ενδεχομένως να είναι λανθασμένες. Στα επαγγελματικά, θα αισθανθείτε έντονα την πίεση για δεσμευτικές αποφάσεις. Ευνοϊκές συνθήκες για εποικοδομητικές συζητήσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απίθανες συγκυρίες προκαλούν το παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Απολογισμός για διερεύνηση λεπτομερειών, αναγκαίος για αποφυγή λαθών. Στα επαγγελματικά, εκμεταλλεύεστε τις καταστάσεις για να ανασυνταχθείτε. Προσοχή σε διαφωνίες που μπορούν να σας βλάψουν με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, δύσκολες επικοινωνίες και ανοίγματα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Απομονώνεστε και σκέφτεστε χωρίς τις επιρροές των κοντινών σας προσώπων. Στα επαγγελματικά, στιγμές χαλάρωσης και αποφόρτισης ευθυνών. Εκφράζεστε και εκτονώνεστε επικίνδυνα προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα γνωριμία με παθιασμένη εξέλιξη.

ΙΧΘΥΣ

Αναλογίζεστε τις συνέπειες και προετοιμάζετε το έδαφος, για να τις αντιμετωπίσετε. Στα επαγγελματικά, η εμπλοκή στο παρασκήνιο μονόδρομος για τα επόμενα βήματα. Στο προσκήνιο προβλήματα που ίσως κοστίσουν από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, δυσάρεστη διάθεση, αποτρεπτικές κινήσεις.