Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 7/06

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί να παρεξηγήσουν τα λόγια σας, αλλά και να παρεξηγηθείτε με τα λόγια των άλλων. Καλό είναι να προσέχετε τι λέτε και να αποφύγετε να είστε καυστικοί με τους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Εκκεντρική η συμπεριφορά σας, θα κάνει τους άλλους, να αναρωτιούνται τι μπορεί να σας συμβαίνει. Προκλητικοί και επικοινωνιακά, με πολλά νεύρα. Θα πρέπει να βρείτε τρόπο να εκτονώσετε την εσωτερική σας ένταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με εγωισμό και επιθετικότητα είστε έτοιμοι να πέσετε στη μάχη της διεκδίκησης των ζητουμένων σας. Όμως, αποφύγετε τις υπερβολές. Θα ήταν αρκετό, αν απλά, κάνατε τη δουλειά σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εφευρετικότητα και πρωτοτυπία θα είναι τα εφόδιά σας, που θα χρησιμοποιήσετε ως όπλα, στις καθημερινές αναποδιές, που σήμερα θα είναι αρκετές. Μην χάνετε την ψυχραιμία σας για κανέναν λόγο.

ΛΕΩΝ

Η σταθερότητα που πετύχατε ως τώρα, στα οικονομικά, φαίνεται ότι είναι αρκετά ρευστή. Έξοδα, για αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού, απαραίτητου για τη δουλειά σας, αλλά και για ανεφοδιασμό του σπιτιού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην είστε πεισματάρηδες. Από χθες προσπαθείτε να περάσετε το δικό σας, στο ταίρι σας, αλλά βλέπετε ότι δεν σας βγαίνει. Ξαναγίνετε οι γλυκείς, και ευαίσθητοι Παρθένοι, που όλοι ξέρουμε.

ΖΥΓΟΣ

Η προκλητική σας συμπεριφορά, θα φέρει εντάσεις και οι εντάσεις, κυρίως με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, δεν συμφέρουν καθόλου. Κι αν δεν το έχετε μάθει ως τώρα, σήμερα θα το εμπεδώσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

: Η εντάσεις και οι αντιπαραθέσεις με τους άλλους, εναλλάσσονται με όμορφες ιδέες για διασκέδαση και σωστή διαχείριση των καταστάσεων. Θα πρέπει όμως, να κατασταλάζετε κάπου συγκεκριμένα ενίοτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ομαλοποιείται η κατάσταση στο εργασιακό περιβάλλον, που σας είχε αγχώσει και σας ανέβαζε την πίεση. Σταθήκατε, τυχεροί όπως θα διαπιστώσετε και δεν δημιουργήθηκε κανένα τραγικό πρόβλημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ιδέες και λύσεις που έρχονται ως δια μαγείας, και σας λύνουν τα χέρια, θα συμβάλουν θετικά, στην επαγγελματική σας άνοδο. Καταξίωση και αναγνώριση, πακέτο με τις ανάλογες αποδοχές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο έρωτας μπορεί να έχει καθυστερήσει, αλλά να θυμάστε ότι το «καλό πράγμα, αργεί να γίνει». Εσείς που είστε ελεύθεροι για μεγάλο διάστημα, οπλιστείτε με υπομονή. Οι «άτακτοι» προσοχή, αποκαλύψεις προ των πυλών.

ΙΧΘΥΣ

Οι εντάσεις των προηγούμενων ημερών, καταλαγιάζουν, όταν βρίσκεστε στην αγκαλιά του αγαπημένου σας προσώπου, στον οικείο σας χώρο του σπιτιού, παρέα με τους δικούς σας, ή ακόμα και με φίλους.