Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 30/08

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα καταφέρετε να δείτε τις ερωτικές σας επιδιώξεις να εκπληρώνονται. Το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αποδεικνύεται πιο πρόθυμο απ’ ό,τι πιστεύατε. Η αισιοδοξία και η χαρά επιστρέφουν και σεις, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απολαύσετε τον έρωτα σε όλη του την έκταση.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν πρόκειται να ταξιδέψετε οδικώς, φροντίστε να ξεκουραστείτε καλά, ειδικά αν οδηγήσετε εσείς, αλλά και να ελέγξετε το μεταφορικό σας μέσον απ’ όλες τις πλευρές. Ένα ταξίδι, θα παίξει καθοριστικό ρόλο ως προς τη διαμόρφωση της διάθεσής σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φθίνει ολίγον ο ερωτισμός και ο αισθησιασμός σας, ίσως γιατί έχετε πολλά στο κεφάλι σας και δεν έχετε νου ούτε χρόνο για ερωτικές περιπτύξεις. Ωστόσο, αξίζει να κάνετε μια προσπάθεια να πλησιάσετε το ταίρι σας, λίγο πιο παθιασμένα απ’ ό,τι συνήθως.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ερωτικά, δηλώνετε διαθέσιμοι. Συναισθηματικά όμως, φαίνεστε καχύποπτοι. Δεν εμπιστεύεστε εύκολα και δεν δίνετε την ευκαιρία στο πρόσωπο που σας πλησιάζει ερωτικά, να γνωρίσει ποιοι είστε. Ανοίξτε λίγο παραπάνω την πόρτα της καρδιά σας. Μπορεί και να αξίζει ο κόπος.

 

ΛΕΩΝ

Κάποιες αλλαγές στον εργασιακό σας χώρο μπορεί να σας αναστατώσουν, ίσως και να σας εκνευρίσουν. Κρίνονται όμως απαραίτητες προκειμένου να γίνει πιο λειτουργικός, πιο αποδοτικός και πιο ευχάριστος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας έρωτας άνευ προηγουμένου, έρχεται να αναστατώσει την ομαλότητα της καθημερινότητας και να κάνει τη ζωή σας, πιο περίπλοκη απ’ ό,τι θα θέλατε. Αν δεν θέλετε να μπερδευτείτε, ίσως θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά αν θα ενδώσετε ή όχι.

ΖΥΓΟΣ

Όμορφες οικογενειακές στιγμές, κοντά στα πρόσωπα που αγαπάτε και εμπιστεύεστε θα περάσετε σήμερα. Δεν αποκλείεται καθόλου, να μαζευτεί όλη η οικογένεια και να περάσετε τέλεια. Κάποια μαστορέματα εντός της οικίας, κρίνονται απαραίτητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί να μην έχετε καθόλου κέφι για επικοινωνίες, ωστόσο κάποιοι, περιμένουν να μιλήσουν μαζί σας. Είναι σωστό να μπείτε στη διαδικασία, αφού ξέρετε καλά, ότι οι συμβουλές σας και η βοήθεια που μπορείτε να δώσετε στους άλλους, είναι πολύτιμες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα πρέπει να έχετε φροντίσει τις οικονομικές σας εκκρεμότητες ως τώρα, ειδάλλως θα προβληματιστείτε σοβαρά από γεγονότα που θα επηρεάσουν το πορτοφόλι σας, αφήστε που μπορεί να εμφανιστούν και έκτακτα έξοδα που δεν είχατε υπολογίσει

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ξεκαθαρίσματα λογαριασμών σε όλα τα επίπεδα, κυρίως όμως μέσα σας. Έχετε κάνει λάθη που μετανιώνετε γι αυτά; Διορθώστε τα. Έχετε πει λόγια που έπεσαν καταπέλτης προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Ζητήστε συγνώμη, πριν βιώσετε χωρισμούς και απώλειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κακοδιάθετοι, ευερέθιστοι και έτοιμοι για καβγά θα είστε σήμερα, απέναντι σε όποιον θεωρήσει ότι μπορεί να σας υποδείξει τι πρέπει να κάνετε. Μετριάστε όμως, λίγο τα νεύρα σας γιατί δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη με ανθρώπους, που δεν πρέπει

 

ΙΧΘΥΣ

Ένα γενικό ξεκαθάρισμα μεταξύ των φίλων και των γνωστών, δεν θα έβλαπτε καθώς υπάρχουν αρκετά κακώς κείμενα. Προσπαθήστε να είτε όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικοί στην κρίση σας για να μην χρειαστεί να επηρεαστούν κι εκείνοι