Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 3/10

ΚΡΙΟΣ

Πολλές οι οικογενειακές υποχρεώσεις, σας βαραίνουν και σας κουράζουν, αλλά ξέρετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς. Η μέρα, περιλαμβάνει εκτός από κούραση και κάποιες μικρές συναισθηματικές χαρές όμως, γι αυτό μην παραπονιέστε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ξαφνική, αλλά υποχρεωτική μετακίνηση, θα σας δυσαρεστήσει, όχι ως προς το σκοπό της, αλλά επειδή δεν έχετε καμία όρεξη να μετακινηθείτε. Η συμβουλή είναι να μην δυσανασχετείτε στα γεγονότα που «σκάνε μύτη» ξαφνικά, αλλά να τα αποδέχεστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οικονομικά σκαμπανεβάσματα σας βγάζουν εκτός προγράμματος. Έκτακτα έξοδα εμφανίζονται για να σας εκνευρίσουν. Απ’ την άλλη μεριά, έχει έρθει ο καιρός να διευθετήσετε εκκρεμότητες, κυρίως με το δημόσιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε συναισθηματικά χαρούμενοι. Οι αρνητικές σκέψεις του παρελθόντος δίνουν τη θέση τους σε θετικές. Οι σχέσεις, που σκαμπανέβασαν, διευθετούνται. Η διάθεσή σας, ρομαντική.

ΛΕΩΝ

Ανεβαίνει σήμερα η ψυχολογία σας. Πράγματα που θεωρούσατε αδύνατα στο πρόσφατο, παρελθόν, από σήμερα σας φαίνονται πιο εύκολα. Οι δικοί σας άνθρωποι είναι στο πλάι σας, για να σας υποστηρίζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους. Έντονη η κοινωνική ζωή σήμερα, θα δείτε αρκετό κόσμο και θα αποκομίσετε ποικίλα οφέλη, κυρίως από γνώμες και συμβουλές.

ΖΥΓΟΣ

Η επικοινωνιακή σας δεινότητα, θα αποδειχθεί, το πλέον κατάλληλο εργαλείο, για την εργοδοσία σας, γιατί φέρνει εξαιρετικά αποτελέσματα ως προς τις διαπραγματεύσεις. Οι ικανότητές σας αναγνωρίζονται, έμπρακτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα ταξίδι σε προορισμό, που έχει ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για σας, θα σας δώσει μεγάλη χαρά, και πολλές συγκινήσεις. Να έχετε το νου σας για τυχούσες, νομικές εκκρεμότητες που δεν έχουν ακόμα, διευθετηθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευκαιρία για ερωτικές περιπέτειες, που όμως δεν είναι αυτό που δείχνουν. Γι αυτό να έχετε τις κεραίες τεντωμένες και να προσέχετε τους ερωτύλους που υπόσχονται χίλιες και μία νύχτες αλλά δεν είναι σε θέση να σας δώσουν ούτε μια ώρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η κατάσταση στις σχέσεις σας, είναι κρίσιμη. Επίκειται ένα τέλος, που δεν είστε σίγουροι ότι θέλετε, αλλά που, ίσως, δεν μπορεί να γίνει αλλιώς. Θα δυσκολευτείτε να αποφασίσετε ωστόσο και δεν θα σας είναι καθόλου ευχάριστο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για μια φορά ακόμα, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με θέματα υγείας. Μην αμελείτε να επισκεφθείτε το γιατρό σας για ένα προληπτικό έλεγχο, ιδίως αν σας ταλαιπωρούν ορμονικά, ή ενδοκρινολογικά θέματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα παιδιά σας, αν έχετε, ή η επαφή με παιδιά, θα σας αναζωογονήσει, θα σας δώσει δύναμη και ενέργεια, θα γίνετε παιδιά και σεις και αυτό θα κάνει καλό στην ψυχική σας ισορροπία. Το ίδιο θα συμβεί και με την επαφή με κατοικίδια