Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 23/08

ΚΡΙΟΣ

Θα προβείτε σε αγορές, κυρίως αντικειμένων που προσδίδουν κύρος και επιφάνεια. Δεν θα διστάσετε να αλλάξετε και την εμφάνισή σας, υιοθετώντας ένα πιο εξεζητημένο και εκκεντρικό στιλ, που σας πάει πολύ. Προσοχή μόνο στα υπερβολικά έξοδα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Και αφού έχετε κάνει τις αλλαγές που θέλετε στην καθημερινότητά σας, αφού έχετε αλλάξει την εμφάνισή σας, σύμφωνα με τον τρόπο που εσείς επιλέξατε, έρχεται η τύχη να σταθεί δίπλα σας και να σας ευνοήσει, τόσο οικονομικά όσο και επαγγελματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι λύσεις τα προβλήματα έρχονται εύκολα και γρήγορα. Η αποτελεσματικότητά σας οφείλεται κυρίως στις σωστές κινήσεις, αλλά και στις εξαιρετικά επιλεγμένες συνεργασίες σας. Ισχυροί άνθρωποι συντάσσονται με τις επιδιώξεις σας και μαζί, τα αποτελέσματά σας είναι εξαιρετικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν θα διστάσετε να αλλάξετε και την εμφάνισή σας προκειμένου να κλέψετε τις εντυπώσεις. Αλλά και η συμπεριφορά σας, θα είναι ιδιαίτερη, τόσο, που ο κοινωνικός και φιλικός σας περίγυρος, ίσως προβληματιστεί. Προσέχετε γιατί μπορεί να παρεξηγηθείτε και να παρεξηγήσετε.

ΛΕΩΝ

Η τύχη, δεν έχει σκοπό να σας εγκαταλείψει. Χρήματα έρχονται ξαφνικά, αλλά χρειάζεται όμως σωστός χειρισμός για να μην απογοητευτείτε αφού θα τα ξοδέψετε όλα με τη μία. Είναι αλήθεια, ότι ο Ουρανός από τον Ταύρο, δεν θα σταματήσει να σας ξαφνιάζει, ευχάριστα ή δυσάρεστα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τύχη και ευκαιρίες για κέρδη θα υπάρξουν πολλές σήμερα. Ο τρόπος που θα διαχειριστείτε όλα αυτά όμως, χρειάζεται σύνεση και προσοχή. Μην σας πιάσει αλαζονική διάθεση γιατί θα χάσετε και τα λίγα. Η χαρά και η ικανοποίησή σας, πάνε πακέτο με την αισιοδοξία.

ΖΥΓΟΣ

Γνωριμίες και επαφές με ασυνήθιστα πρόσωπα, εξιτάρουν την ερωτική σας φαντασία και σας εισάγουν σε έναν κόσμο απόλαυσης και ευχαρίστησης, τόσο ερωτικής, όσο και συναισθηματική, φυσικά δεν επαναπαυόμαστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν βιώνετε έναν χωρισμό, αυτό συμβαίνει εξαιτίας της αντιφατικής σας συμπεριφοράς. Είστε ασυμβίβαστοι, είστε κάθετοι ως προς τη γνώμη σας και δεν σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας. Αν δεν γίνετε πιο διαλλακτικοί, θα προβληματιστείτε έντονα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι λύσεις έρχονται εύκολα. Τα προβλήματα λύνονται έγκαιρα. Η τύχη σας ευνοεί, οι φίλοι είναι κοντά σας. Πρόσωπα κύρους, είναι διατεθειμένα να σας βοηθήσουν να ανέλθετε κοινωνικά και επαγγελματικά. Το μέλλον έχει αρχίσει να φαντάζει πιο αισιόδοξο από ποτέ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η συμπεριφορά σας στον επαγγελματικό τομέα, είναι, επιεικώς, απαράδεκτη. Απαιτείτε από τους συνεργάτες σας να είναι παρόντες, ενεργοί και δημιουργικοί, προκειμένου να εκμεταλλευτείτε τα προσόντα τους για ίδιον όφελος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο τρόπος που επιλέξατε να αλλάξετε την εμφάνισή σας, κάνει εντύπωση. Το πόσο καλή ή κακή θα είναι αυτή, θα εξαρτηθεί από το βαθμό εκκεντρικότητάς σας. Πάντως, καλού, κακού, αποφύγετε τις υπερβολές. Τυχερά κέρδη σήμερα, εκμεταλλευθείτε τις ευκαιρίες.

 

ΙΧΘΥΣ

Μεγάλες και προσοδοφόρες οικονομικές και επαγγελματικές προοπτικές ανοίγονται σήμερα. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να εκμεταλλευθείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται απλόχερα, μια και η θεά Τύχη, φαίνεται να δείχνει αδυναμία στο ζώδιό σας σήμερα.