Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 22/03

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί να σας παρακινήσουν οι φίλοι σας σε διασκεδάσεις, εσείς όμως προτιμάτε τον προσωπικό σας χώρο και την ενασχόληση με αυτά που αγαπάτε να κάνετε όταν είστε μόνοι. Προσοχή σε οικογενειακές ίντριγκες.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Μια καλή είδηση για θέματα που περιμένετε, σας δίνει χαρά. Ένα ταξίδι, που έχετε αποφασίσει και προγραμματίσει εδώ και καιρό σας διευρύνει τους γνωστικούς σας ορίζοντες αλλά και σας ανοίγει νέες, προσοδοφόρες επαγγελματικές προοπτικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα σχέδιά σας ευνοούνται σημαντικά. Κάποιες από τις υποθέσεις που κουβαλάτε απογοητευμένοι από το προηγούμενο έτος, τώρα παίρνουν το δρόμο της διευθέτησης και αυτό σας δίνει επιπλέον κουράγιο, χαρά και ικανοποίηση

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στην επιφάνεια προβλήματα συνεργασιών και σχέσεων κάθε είδους. Η ημέρα είναι βοηθητική για να επιλυθούν, έτσι ώστε οι συνεργασίες να εξελίξουν τα σχέδιά σας, αλλά και οι προσωπικές σχέσεις να πάρουν τα πάνω τους.

ΛΕΩΝ

Η υγεία σας, κυρίως η ψυχολογική, βελτιώνεται σημαντικά, κυρίως γιατί αποφασίζετε να δραστηριοποιηθείτε μετά από μια μακρά περίοδο αδράνειας. Θα αλλάξετε τις συνθήκες της καθημερινότητάς σας με τον καλύτερο τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευνοημένες οι σχέσεις με τα παιδιά, αλλά και με όσους αγαπάτε. Θα έρθετε κοντά στα παιδιά σας, αν είστε γονείς και θα πάρετε χαρές αλλά και αγάπη από αυτά. Τα αγαπημένα σας πρόσωπα, κυρίως η οικογένεια, είναι πάντα υποστηρικτική.

ΖΥΓΟΣ

Ευνοούνται οι οικογενειακές υποθέσεις και καλό θα ήταν να ασχοληθείτε λίγο πιο εντατικά με αυτές. Τα πρόσωπα της οικογένειας προσβλέπουν στη βοήθειά σας, και δεν γίνεται να αρνηθείτε. Ένα θέμα που σας απασχολεί σχετικά με περιουσιακά ζητήματα, μπορεί και να λυθεί σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα ταξίδι, που θα θέλατε να κάνετε εδώ και καιρό, και όλο αναβαλλόταν, σήμερα μπορείτε επιτέλους να το σχεδιάσετε να το οργανώσετε και να το κάνετε σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Ευνοούνται οι μετακινήσεις και οι επαφές με το εξωτερικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

 Η πλανητική συγκυρία σήμερα, ρυθμίζει οικονομικά θέματα, βάζει τάξη στην διαχείριση των οικονομικών, και σας δίνει την ευκαιρία να διορθώσετε τα κακώς κείμενα, είτε στα οικονομικά, είτε στα εργασιακά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το ότι ο Πλούτωνας αποχωρεί σιγά σιγά από το ζώδιό σας, σας δίνει ένα αίσθημα ευεξίας, επιτέλους. Σκέψεις, ιδέες, σχέδια, και γενικότερα ό,τι αφορά στο μέλλον σας, έρχονται στην επιφάνεια, για να συζητηθούν και να ξεκινήσουν να σχεδιάζονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν σκοπεύετε να εκπλήξετε τους αγαπημένους σας, καλό θα ήταν να το κάνετε σήμερα, που η ημέρα ευνοεί τη χαρά που προέρχεται από κινήσεις αβρότητας και αγάπης. Κοντά με την οικογένειά σας, και με τους φίλους σας να στηρίζουν τις προσπάθειές σας.

ΙΧΘΥΣ

Ανεκτίμητη η στήριξη των δικών σας ανθρώπων στις προσπάθειές σας. Παίρνετε μεγάλη χαρά και ικανοποίηση από αυτά που έχουν να σας προσφέρουν και ανταποδίδετε με τον καλύτερο τρόπο. Ευνοούνται οι κοινωνικές συναναστροφές ιδιαίτερα με ανθρώπους που μπορούν να σας φανούν χρήσιμοι και στα επαγγελματικά σας.