Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 22/02

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη. Αναπολείτε καταστάσεις χωρίς όμως συναισθήματα. Στα επαγγελματικά, αναθεώρηση σκέψεων, σε συγκεκριμένες καταστάσεις. Διευρύνετε τον κοινωνικό κύκλο με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, θα έχετε έντονη κινητικότητα αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό. Περίπλοκες αντιδράσεις λόγω της εναλλασσόμενης διάθεσή σας. Στα επαγγελματικά, ξαφνικές θα είναι οι ειδήσεις, που προκαλούν ανακούφιση. Απολαμβάνετε, τον έντονο αισθησιασμό από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, κάνετε διάφορες σκέψεις και απερίσκεπτες ενέργειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Ειδήσεις που προκαλούν συναισθήματα πόνου. Στα επαγγελματικά, απίθανες συγκυρίες, σας βγάζουν στο προσκήνιο. Οι κρυφές δράσεις αποκαλύπτονται και δημιουργούνται διαμάχες, από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, δράσεις άκομψες, που αναστατώνουν τον περίγυρο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Άρη. Σημάδια ένδειξης σημαντικών εντάσεων. Στα επαγγελματικά, ορθές αποφάσεις, που αναβλύζουν ανάμεικτα συναισθήματα. Βεβαιότητα για ανύπαρκτα στοιχεία, που καταδικάζουν το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, διευρύνετε τις αποδοκιμασίες, σε πρόσωπο που σας προσεγγίζει.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη. Εκφράσεις που προκαλούν αντιδράσεις. Στα επαγγελματικά, κατάλληλες συνθήκες, για ολοκλήρωση συμφωνιών. Επιμονή και καταπίεση προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, σχέδια με δόλο που απορρίπτονται.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό. Αντιμετωπίζετε ζητήματα που επηρεάζουν την ψυχολογία σας. Στα επαγγελματικά, βρίσκετε λύσεις, σε εκκρεμότητες που διαιωνίζονται. Ευνοϊκές προϋποθέσεις, για καθημερινές αλλαγές με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, παθιάζεστε για νέα γνωριμία που αποδεικνύεται ανεπαρκής.

 

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Συναισθηματικές εντάσεις και άδικες κρίσεις. Στα επαγγελματικά, συντονίζετε καταστάσεις, που αναγάγουν την διαστρέβλωση. Υπέροχες στιγμές και επιβεβαίωση συναισθημάτων προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, έντονος ερωτισμός και αδιαφορία για τις επιπτώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Άρη. Οικογενειακά ζητήματα πού προκαλούν σύγχυση. Στα επαγγελματικά, διεκπεραιώνετε υποθέσεις που διαχειριστήκατε λανθασμένα. Χειριστική διάθεση, δυναμιτίζουν το κλίμα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ενδεχόμενη νέα αρχή με αξιόλογο πρόσωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη. Απρόσμενες ευκαιρίες δημιουργούν συναρπαστικές ειδήσεις. Στα επαγγελματικά, επιτυχίες, αλλά όχι οικονομικά οφέλη. Τάσεις εξουσίας απωθούν το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, εκφράζεστε έντονα, χωρίς ανταπόκριση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό. Εύνοια για διεύρυνση των διαπροσωπικών σχέσεων. Στα επαγγελματικά, αποφάσεις, που αποβάλλουν την ανασφάλεια. Επικεντρώνεστε στα θέλω, που εκφράζει το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, μάταιες προσπάθειες να βγείτε από την απομόνωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Εκπληρώνετε βαθυστόχαστα σχέδια. Στα επαγγελματικά, απερίσκεπτες ενέργειες, ωθούν από τύχη ευκαιρίες. Εκφράζετε σκέψεις, που απογοητεύουν το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ανταλλάσσετε φιλοφρονήσεις και ερωτοτροπείτε ασυναίσθητα.

ΙΧΘΥΣ

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Άρη. Γεγονότα τα οποία προμηνύουν επιτυχίες. Στα επαγγελματικά, απρόσμενες αλλαγές, που προκαλούν ενθουσιασμό. Αποδημείτε τον ρομαντισμό και τον ερωτισμό, από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, τάσεις φυγής, από νέα προσέγγιση.