Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 19/07

ΚΡΙΟΣ

Σκέφτεστε ότι κάτι πρέπει να γίνει άμεσα για τα οικογενειακά σας θέματα. Με κάποιον τρόπο θα πρέπει να επιληφθείτε ώστε να αποφεύγονται εντάσεις και αντιπαραθέσεις με άτομα του οικογενειακού σας περίγυρου.

ΤΑΥΡΟΣ

Το να μιλήσετε ή να εμπλακείτε σε συζητήσεις με άτομα του περιβάλλοντός σας, μόνο ένταση μπορεί να φέρει, καθώς καμία πλευρά δε είναι διατεθειμένη να δείξει κατανόηση στην άλλη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φορτισμένοι ψυχολογικά, με τα νεύρα τεντωμένα από ένα έκτακτο οικονομικό θέμα, ίσως έρθετε σε αντιπαράθεση με το σύντροφό σας που δεν φαίνεται να καταλαβαίνει απολύτως την κατάσταση

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευαίσθητοι και ευκολοσυγκίνητοι από καταστάσεις και γεγονότα, δεν είστε ψύχραιμοι και επομένως, κανένα θέμα σας, δεν πρόκειται να προωθηθεί όπως πρέπει

ΛΕΩΝ

Καλό είναι να μην αποκαλύψετε τα μυστικά σας, σήμερα, ιδιαίτερα σε άτομα που αφενός ξέρετε ότι δεν κρατούν το στόμα τους κλειστό, αφετέρου μπορεί να σας κάνουν ζημιά, οι αποκαλύψεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε κοντά σας, τους φίλους σας να σας συμπαραστέκονται αλλά και να σας συνδράμουν όποτε το χρειάζεστε. Έντονη κοινωνική ζωή, διασκέδαση και καλοπέραση.

ΖΥΓΟΣ

Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τους ανθρώπους του κοινωνικού σας περιβάλλοντος που συναναστρέφεστε. Μπορεί εύκολα σήμερα να παρεξηγηθείτε και να παρεξηγήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 Οι δυσκολίες στα αισθηματικά σας θα αρχίσουν να ξεπερνιούνται σιγά, σιγά. Να είστε υπομονετικοί και να μην χάνετε την αντικειμενικότητά σας απέναντι στα γεγονότα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αισθάνεστε αρκετά φορτωμένοι, από ένα σοβαρό οικονομικό θέμα σας, που δεν φαίνεται να μπορεί να λυθεί. Ίσως θα ήταν καλύτερα να ηρεμούσατε και να αφήνατε το χρόνο να κάνει τη δουλειά του;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα προβληματιστείτε από σχέσεις, αισθηματικές ή φιλικές αλλά και από συνεργασίες και συνεταιρισμούς. Δυστυχώς, δεν φαίνεται όλοι να συμφωνούν με το δικό σας τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η δουλειά, θα αποσπάσει το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σας σήμερα. Οι καλοί συνεργάτες είναι ο παράγοντας που θα σας επιτρέψει να έρθετε ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία.

ΙΧΘΥΣ

Στο προσκήνιο η αισθηματική σας ζωή. Τόσο από καινούριες γνωριμίες που κάνετε οι ελεύθεροι, όσο και από τα θέματα των συντρόφων σας οι δεσμευμένοι.