Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 17/05

ΚΡΙΟΣ

Μια ενδοσκόπηση δεν θα έβλαπτε καθόλου προκειμένου να δείτε με ξεκάθαρη ματιά τα κακώς κείμενα των σχέσεων σας και να τα λύσετε. Ήρεμοι και ρομαντικοί, πρόκειται να κάνετε θαύματα στα ερωτικά σας

ΤΑΥΡΟΣ

Θα διαπιστώσετε με χαρά, ότι είστε σε θέση να διεκπεραιώσετε έναν μεγάλο όγκο υποχρεώσεών σας, αλλά και να πάτε ένα βήμα πιο πέρα την επαγγελματική σας εξέλιξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επικοινωνιακοί, άνετοι, ομιλητικοί και κοινωνική, θα είστε η ψυχή της παρέας σήμερα. Οι ομαδικές δραστηριότητες αφενός οξύνουν το νου, αφετέρου σας δίνουν τη δυνατότητα να βρεθείτε με φίλους που είχατε καιρό να δείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα νεύρα σας χτυπούν κόκκινο, καθώς θα χρειαστεί να πληρώσετε εσείς τα λεφτά σας, για λάθη των άλλων. Κι επειδή δεν σας περισσεύουν, θα απαιτήσετε να αποζημιωθείτε για την ταλαιπωρία.

ΛΕΩΝ

Συζητήσιμοι και επικοινωνιακοί, θα περάσετε τα θέλω σας στο σύντροφό σας και θα πάρετε μεγάλη ικανοποίηση. Για τους ελεύθερους μια εξαιρετική γνωριμία, μπορεί να εξελιχθεί σε σχέση ζωής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένα πρόσωπο κύρους, σας ευνοεί και σας βοηθά να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Όσοι ασκείτε ελεύθερο επάγγελμα, να κρατάτε μικρό καλάθι στις υποσχέσεις, των εν δυνάμει, συνεταίρων.

ΖΥΓΟΣ

Επικοινωνιακές ως επί το πλείστον οι επαφές και οι γνωριμίες, για όσους από εσάς αναζητούν ταίρι. Οι δεσμευμένοι, καλό θα ήταν να συζητάτε περισσότερο και να ασχολείστε πιο πολύ με το ταίρι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα ξεκαθαρίσετε το τοπίο στη δουλειά σας, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με συνεργάτες που προσπάθησαν να βλάψουν την εικόνα σας. Ένα πρόσωπο με μεγάλη αξιοπιστία και κύρος είναι με το μέρος σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν αισθάνεστε εγκλωβισμένοι σε σχέσεις που δεν «τραβάνε» άλλο, καλό είναι να τις τελειώσετε και να απαλλαγείτε από ένα μεγάλο ψυχολογικό βάρος, που σας εμποδίζει να εξελιχθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν θέλετε πραγματικά να προστατέψετε τον εαυτό σας και τα αισθήματά σας, μην διστάσετε να προβείτε σε ριζικές αλλαγές στα αισθηματικά σας, ακόμα κι αν αυτό συμπεριλαμβάνει έναν χωρισμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα πρέπει να αλλάξετε κατά πολύ τον τρόπο που σκέφτεστε και δράτε στα ερωτικά σας αν θέλετε να γυρίσει η κατάσταση με το μέρος σας. Παρ’ όλα αυτά, ακόμα, οι νέες γνωριμίες είναι μακριά.

ΙΧΘΥΣ

Το πλανητικό γίγνεσθαι, σας προτρέπει να προβείτε σε μια σειρά ανανεωτικών κινήσεων, έτσι ώστε να ξεμπλοκαριστείτε από ανασφάλειες και αρνητικές καταστάσεις, που σας πάνε πίσω.