Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 16/08

ΚΡΙΟΣ

Οικογενειακά ζητήματα προκύπτουν που σας αναστατώνουν και σας αναγκάζουν να επέμβετε δυναμικά προκειμένου να λυθούν. Η ημέρα περιλαμβάνει αρκετές εντάσεις, κρατήστε ψύχραιμη στάση.

ΤΑΥΡΟΣ

Ευνοούνται οι μετακινήσεις, τα μικρά ταξίδια και οι επικοινωνίες. Με όποιο από αυτά κι αν αποφασίσετε να ασχοληθείτε θα επιτύχετε το μέγιστο αποτέλεσμα. Ένα έκτακτο έξοδο, μπορεί να ζημιώσει το πορτοφόλι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αρκετά επικοινωνιακοί, θα μιλήσετε με κόσμο, φίλους και γνωστούς αλλά και άτομα από το κοντινό ή ευρύτερο περιβάλλον σας. Μια συνεργασία αρχίζει να δείχνει την πραγματική της πορεία κι αυτό σας ικανοποιεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

: Έτοιμοι να πέσετε με τα μούτρα στη δουλειά, για να διευθετήσετε ζητήματα που εκκρεμούν τόσο στα προσωπικά, όσο και στα επαγγελματικά σας. Είστε αποφασισμένοι και έτοιμοι για όλα.

 

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα προτιμήσετε την απομόνωση στον προσωπικό σας χώρο. Δεν έχετε όρεξη για πολλά-πολλά με κανέναν. Προτιμάτε την ενδοσκόπηση και τα ξεκαθαρίσματα με τον εαυτό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανάμεσα σε φίλους και παρέες θα βρεθείτε σήμερα και θα περάσετε πολύ καλά. Μεγάλη εύνοια δίνεται στις ομαδικές δραστηριότητες. αισθάνεστε καλά, ανάμεσα σε άτομα με κοινά ιδανικά και πεποιθήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Ένα επαγγελματικό πρόβλημα σας ταλαιπωρεί και σας αγχώνει. Φροντίστε να είστε ψύχραιμοι και διπλωματικοί ώστε να μην δημιουργηθούν εντάσεις με κανέναν από τους συνεργάτες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ευνοούνται όσοι ταξιδεύουν δια θαλάσσης αλλά και όσοι βρίσκονται ήδη σε διακοπές. Όσοι από εσάς, είστε υποχρεωμένοι να δουλεύετε, καλό είναι να ξεκουράζεστε συχνά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην είστε τόσο σίγουροι ότι οι καλοκαιρινοί έρωτες δεν κρατούν για πολύ. Αν αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να ακολουθήσει τα συναισθήματά του, μπορεί και να εκπλαγείτε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα ξεκαθαρίσετε το τοπίο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, γιατί αφενός είστε αποφασισμένοι, αφετέρου είναι και η κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε αυτό, αφού δέχεστε πλανητική εύνοια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η υγεία σας, ή η υγεία ενός προσφιλούς σας ανθρώπου θα σας απασχολήσει λίγο στενάχωρα σήμερα, αλλά μην φοβάστε. Είναι κάτι που μπορεί να σας ταλαιπωρήσει μεν, θεραπεύεται εύκολα δε.

ΙΧΘΥΣ

Αισθάνεστε την ανάγκη να κάνετε καινούρια πράγματα, να ασχοληθείτε με νέα αντικείμενα εργασίας, ή ακόμα και να αλλάξετε τη ζωή σας, εκ θεμελίων. Ο καιρός είναι ευνοϊκός. Το μόνο που χρειάζεται είναι να το αποφασίσετε.