Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 15/11

ΚΡΙΟΣ

 Οι γυναίκες της οικογένειάς σας,  θα σας συγκινήσουν καθώς θα σας γυρίσουν με τα λεγόμενά τους, πολύ πίσω στο χρόνο, στα παιδικά σας χρόνια, στις καταβολές και τις ρίζες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι φίλοι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις επικοινωνίες σας σήμερα, ίσως γιατί είναι τα μόνα πρόσωπα που σας καταλαβαίνουν, ίσως γιατί είναι τα μόνα πρόσωπα, που στην τελική σας ακούνε πραγματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Απαγορεύονται οι οικονομικές επενδύσεις σήμερα, οι αγοραπωλησίες, τα δάνεια και γενικά οι χρηματικές δοσοληψίες, γιατί ο τρόπος που διαχειρίζεστε το χρήμα, είναι «άτσαλος»

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθείτε να διογκώσετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες για να έλξετε προς το μέρος σας ανθρώπους που μπορούν να σχετιστούν μαζί σας, αλλά αυτό είναι λάθος.

ΛΕΩΝ

Επιθυμείτε την απομόνωση και την ενασχόληση με τις δικές σας προσωπικές ανάγκες. Δεν είναι κατάλληλη μέρα για σοβαρές αποφάσεις. Λειτουργείτε εν θερμώ, κι αν κάνετε λάθος, δεν θα μπορέστε εύκολα να το διορθώσετε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επιθυμείτε την απομόνωση και την ενασχόληση με τις δικές σας προσωπικές ανάγκες. Δεν είναι κατάλληλη μέρα για σοβαρές αποφάσεις. Λειτουργείτε εν θερμώ, κι αν κάνετε λάθος, δεν θα μπορέστε εύκολα να το διορθώσετε.

 

ΖΥΓΟΣ

Δεν αισθάνεστε ότι θέλετε να αναλωθείτε στο βωμό κανενός επιτηδευμένου στιλ, προκειμένου να κερδίσετε το παιχνίδι των εντυπώσεων. Ό,τι κάνετε σήμερα, θα πηγάζει από καρδιάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Περίεργα και ασυνήθιστα συναισθήματα σας κατακλύζουν, αφήνοντας μια περίεργη αίσθηση ότι κάτι κακό πρόκειται να συμβεί. Ευτυχώς, η επιρροή αυτή κρατάει λίγο και αν είστε απασχολημένοι, ίσως και να μην σας αγγίξει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι σχέσεις, κάθε είδους, θα σας κρατήσουν απασχολημένους σήμερα και σε εγρήγορση. Αισθάνεστε δυνατή την ανάγκη να συντροφευτείτε, αλλά και να συνεργαστείτε προκειμένου να επιτύχετε τους στόχους και τα όνειρά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συναισθηματική φόρτιση, άγχος και αρκετό ζόρισμα σήμερα. Μπορεί να προκύψουν κρυολογήματα, ή και μικροενοχλήσεις υγείας, που όμως τονίζουν την ανάγκη να φροντίζετε καλύτερα τον οργανισμό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έντονο πάθος, καυτά συναισθήματα, αλλά και τάσεις ζήλιας και κτητικής διάθεσης, ίσως χαλάσουν την μαγεία του έρωτα, που εκδηλώνετε στο πρόσωπο που αποτελεί το αντικείμενο του πόθου σας.

ΙΧΘΥΣ

Αναζητήστε τη συντροφιά των μελών της οικογένειάς σας και κυρίως των γυναικών, που εκτός των άλλων μπορούν να σας προσφέρουν συμβουλές και βοήθεια, όπου τα χρειάζεστε.